Hatalmas akkumulátorral érkezik a HT70, de elegendő ez az üdvösséghez?

Homtom HT70 3

Napjainkban már szinte mindenki használ valamiféle okostelefont. Ezek évről évre egyre nagyobb kijelzővel, egyre erősebb, gyorsabb processzorokkal érkeznek, és azt tapasztasljuk, hogy az akkumulátor technológia éppen csak követni képes az igényeket. Nem vagy csak nagyon nehezen tudják átlépni a két napnál hosszabb üzemidőt, amelyik készüllékkel mégis sikerül, annál meg kell fizetnünk az árát. Olyan vaskos és nehéz telefonokat dobnak piacra, amiket már körülményes egy nadrágzsebbe hordani, mert félő, hogy egy erős szíj nélkül hamar csupasz hátsóval találjuk magunkat.

Homtom HT70 2

A Homtom HT70 sem más, a gyártó brutális üzemidőket ígér, és az akkumulátor képességeit tekintve ez nem is tűnik kamunak. A 10 000 mAh már elegendő arra, hogy egy töltéssel akár 1200 óra készenléti idő vagy 63 óra beszélgetési idő legyen elérhető. Azok számára, akik ritkán találkoznak konnektorral, vagy akik nem szeretik, hogy azzal kell foglalkozniuk, hogy napi szinten töltögetni kell a telefonjukat igazi kincs egy ilyen telefon.

Homtom HT70 1

A Homtom meg is tett szinte mindent, hogy kielégítse az ilyen igényeket. Telefonjuk ráadásul az ésszerűség határain belül erős és olcsó is lett. A központi egység a nem túl friss, de azért elegendő izomerővel rendelkező MediaTek 6750T SoC, amiben egy nyolcmagos 1,5 GHz-en működő processzort találunk, mellette pedig tisztes mennyiségű, 4 GB-nyi memóriát és 64 GB beépített háttértárat dolgoztathatunk. A kijelző egy nagyméretű HD+ felbontású panel, ami 6 colos képátlóval büszkélkedhet.

Homtom HT70 5

A telefon más képességek terén is jónak mutatkozik. Van ujjlenyomatolvasó, iránytű, gravitációs szenzor és geomágneses szenzor is benne. A navigációhoz kapunk GPS rádiót, a vezeték nélküli hálózatok eléréséhez pedig n szabványú WiFi-t. A fülhallgatókkal és más mobilokkal Bluetooth 4.0-és csatolón tarthatjuk a kapcsolatot. Nem szoltunk még a kamerákról, amik nem rosszak, de azért a mai felhozatalban már nem nevezhetők túl erősnek sem. A hátlapon a fő kamera páros egy 13+2 megapixeles megoldás, önarcképeket pedig egy 8 megapixeles szenzor segítségével készíthetünk.

Homtom HT70 4

Ahogy látható a Homtom HT70 egy becsületes, jó kiállású mobil lett. Nem döngöl földbe minket a sebessége, de a mai viszonyok között földöntúlinak ható akkumulátoros üzemidő kárpótolni fogja azokat, akik őt választják.

A telefon még új a piacon, jelenleg zajlik a bevezető akciója. Ennek keretében a gyártó és a kereskedő alkujából egy 165 dolláros ár sült ki, ami a képességeket tekintve méltányosnak tekinthető. Sőt, hogy ez ne legyen elég április 9-ig a HOMTOMGB1 kuponkódot használva további 10 dollár kedvezményt kapunk, így pedig a telefon már becsúszik a 40 ezer forintos álomhatár alá. Ha úgy gondolod, hogy neked szükséged van egy ilyen hatalmas akkumultorra, amit akár arra is használhatsz, hogy más USB-s eszközöket, akár egy lámpát is meghajts róla, akkor a vásárlás során használd az EU Express szállítási módot, amivel további költségektől, vámtól és ÁFA-tól szabadulsz meg! Ha nem tudod hogy kell a kuponkódot használni írj nekünk!

A telefon bevezető akcióját itt találod: Homtom HT70 bevezető akció

A készülékről további adatokat pedig itt találsz: Homtom HT70 adatok és vásárlás