A várakozás végre valahára véget ért, legalábbis abban a tekintetben, hogy többé nem övezi bizonytalanság a koreaiak jubileumi modelljének érkezését.

galaxys 10

 

A gyártóóriás Samsung közleménye szerint a Galaxy Unpacked nevű eseményt február 20-án tartják, ahol minden valószínűség szerint a jubileumi modellszámot elérő Galaxy S10 csúcsmodell-kínálat bemutatásra kerül. A GSMarena munkatársait személyes részvételre is meginvitálták a koreaiak a San Francisco-ban megrendezésre kerülő gálaestre, de aki nem tud elutazni az Egyesült Államokba, annak sem kell aggódnia, az esemény a Samsung weboldalán világszerte követhető lesz, természetesen élőben.

A meghívóban szereplő kedvcsináló fotón egyértelműen két telefon lekerekített éle látható, így rajzolódik ki a 10-es szám, és ennyivel lényegében be is kell érnünk, egyéb információról nem rántja le a leplet a kép, de a Samsung részéről azt már megszokhattuk, hogy az előzetes beharangozókban nem nagyon szoktak semmi érdemlegeset megmutatni, a puskapor szinte teljes mennyiségét a nagy eseményre tartogatják.

Kémfotó

Ugyanakkor a forrás birtokában lévő pletykák szerint a képen látható két telefon nem az S10 család variációinak számát mutatja, mivel szerintük három féle modell érkezik: egy teljesen sík kijelzővel bíró Galaxy S10 E, egy UD ujjlenyomat-szenzorral és ívelt kijelzővel megálmodott “edge” és egy mindenre kimaxolt Galaxy S10 Plus. Bevezetőnkben azt írtuk, a várakozás véget ért, de tévedtünk: igazából most kezdődött csak el igazán… Izgatottan várjuk a fejleményeket…

Forrás: GSMarena