Ha kemény körülmények között űzöd az ipart, ez a telefon neked készült!

armor3 intro2

Remek dolog, hogy az okostelefonok egyre vékonyabbak, egyre szebbek és kompaktabbak, egy-egy modell valóságos mérnöki műremek, azonban nem szabad elfelejteni, hogy ezeknek az eszközöknek az a dolguk, hogy alázatosan szolgáljanak minket a mindennapok során. Egy átlagember életében a mindennapok nagy része a munkával telik és nem mindenki irodában, tiszta körülmények között végzi a tevékenységét.

armor3 intro

Vannak klasszikus „piszkos melók”, anélkül, hogy elmélyednénk a témában, elég, ha csak egy kőműves szakemberre, egy festőre, vagy akár egy ácsra gondolunk. Por, malter, vegyi anyagok, magasság, eső, magas páratartalom, télen nagy hideg, nyáron nagy meleg – ezek egy ultravékony csecsebecsének nem mindig ízlenek, vagy ha az adott telefon azzal a külsővel netán ellenáll ezeknek, akkor csillagászati összegbe kerül, és nem biztos, hogy a dolgos szakinak arra szüksége van.

Elérhetőségre viszont szükség van, és az sem árt, ha bármikor fel lehet ütni a netet, a nehéz nap végén a telefont pedig csak bedugjuk a csap alá, és máris tiszta. Többek között ezt tudja az Ulefone Armor 3, kevesebb, mint 70.000 forintért.

Ez a telefon nem hogy az IP68, hanem a jóval szigorúbb IP69K szabványnak is megfelel. Eszerint kibír 2 órát 2 méteres mélységben, 24 órát pedig egy méteres víz alatt, valamint meg sem kottyan neki, hogy 120 centiről leejtjük. Az IP69K ráadásként nem csak a vízalatti üzemet éli túl, ki kell bírnia elég komoly víznyomást akkor is, ha sugárban engedjük rá a vizet. A működés garantált akár 60 fokos hőségben vagy 90 százalékos páratartalom mellett is. Szóval ez aztán szinte a föld minden pontján használható.

Ulefone Armor 3 4G Phablet 5.7 inch Android 8.1 Oreo Helio P23 ( MT6763T ) Octa Core 2.5GHz 4GB RAM 64GB ROM 21.0MP Rear Camera Fingerprint Sensor 10300mAh Built-in- Orange

Az extrém képességek mellett ott vannak a „normál” strapatelefonos lehetőségek is, mint a barométer, az iránytű, a szívmonitor, a gravitációs szenzor és a giroszkóp, de ebből a telefonból sem maradt ki az NFC sem.

A hardver elég combos, bár egy nagyon kicsit poros már. Helio P23-as központi egység nyolcmagos, 2,5 GHz-es processzorral, 4 GB RAM és 64 GB ROM, n szabványú wifi. A kijelzőt nem érheti vád, a képátló 5,7 col, a felbontás viszont az eddigi legjobb, 2160 x 1080 pixel. Kapunk kamerákat is, a hátlapon egy 21- az előlapon egy 13 megapixeles szenzorral készíthetjük a képeket.

Az Ulefone Armor 3 tehát egy extrém képességekkel rendelkező mobil azoknak, akik nem ismernek kompromisszumot és a telefonjukat a legkevésbé sem kímélik.

A csomag (igen gazdag) tartalma:

  • 1 db telefon
  • 1 db hálózati töltőfej
  • 1 db USB kábel
  • 1 db kijelző védő
  • 1 db Type C –> USB átalakító kábel
  • 1 db OTG kábel
  • 1 db csíptető
  • 1 db fejhallgató adapter
  • 1 db csavarhúzó
  • 1 db biciklis tartó
  • 1 db kézikönyv

Az ára jelenleg ~ 68.000 forint a TomTop webáruházban a “YSIPO” kuponkóddal, ami mellé ingyenes a vám- és ÁFA mentes szállítás, ami ezekkel a paraméterekkel és felszereltséggel több, mint korrekt ajánlat.

A termék megvásárlásához kattints ide:

Ulefone Armor 3 IP68 vízálló 4G okostelefon

Vásárlási segédlet: