Minden benne van, amit egy olcsóbb trackertől elvárhatunk, vagy még annál is több, és most nevetséges áron megkapjuk, de sietni kell, csak 85 darabot adnak ennyiért.

Zeblaze 01

Minden azért nem várható el (még) az ilyen szerkezetektől, de azért nagyon hasznos tud lenni a mindennapokban. Ez az aktivitásmérő is a piac alsó szegmensében foglalja el a helyét, de az ár miatt nem kell egyből leírnunk. Mit is kapunk a pénzünkért, teszik fel sokan a kérdést, hát lássuk, mivel állunk szemben?!

Maga az eszköz 46,5 x18,8 x 12,5 milliméteres, és mindössze 19,8 grammos a tömege. Kialakítása íves, így a csuklónkra kényelmesen rásimul, és uniszex, így bárki hordhatja, ahogy ezeknél az eszközöknél megszokhattuk. A kijelző mérete 0,85 hüvelykes, és ami viszont fontos, hogy színes. Always-on technológiás (mindig bekapcsolt állapotban van), felbontása pedig  72x 144 pixel.

Zeblaze 03

Ugyan a magyar nyelv hiányzik belőle (ez azért nem fog túl nagy gondot okozni), cserébe kapunk folyamatos pulzusmérést, egész napos tevékenységkövetést, lépésszámlálót, alvás monitorozást, és a mobil értesítései is megjelennek a kijelzőn. Mindezek energiaigényét egy 90 mAh-ás akkumulátor biztosítja, amely 7 napos készenlétet ígér számunkra, tölteni pedig a beépített USB segítségével lehetséges. Az ilyen eszközöktől elvárható a vízállóság, természetesen a Plug C is IP 67-es minősítéssel rendelkezik, így nem kell féltenünk egy kis esőtől, de még úszni is bátran lehet vele.

Zeblaze 02

És most jöjjön a készülék legvonzóbb tulajdonsága, ami az ára. Eredeti ára 69,99 dollár, ami most egy laza 43%-os akcióval 39,99 dollár (~11.399 Ft). Sokalljátok? Ám legyen…. Akkor használjátok a bgpc99 kuponkódot, és legyen a tiétek 20 dollárral olcsóbban, tehát 9,99 dollárért (~ 2800 Ft)! Sokat azonban nem érdemes húzni az időt a vásárlással, mivel az ezen az áron elérhető készlet csupán 85 darabos! A Priority Direct Mail szállítás mindössze 2,11 dollár (~ 610 ft),  amivel 6-14 nap alatt készhez is kapjuk az okoskarperecet. Remélem, így még jobban tetszik az ajánlat, amelyet itt érsz el:

Zeblaze Plug C aktivitásmérő

(ne felejtsd a bgpc99 kupont)


Ne feledkezzetek meg róla, hogy vásárlás előtt keressetek meg minket, hogy megnézzük hol kapható a kiszemelt termék a legolcsóbban, esetleg kuponnal egybekötve. Csatlakozzatok Facebook oldalunkhoz és keressetek minket privátban. Csatlakozhattok Facebook csoportunkhoz is, ott pedig nyugodtan kérdezhettek új bejegyzést írva is!

Vásárlási segédlet: