Eddig sem volt oka panaszra a Redminek (Xiaominak), de ezt a számok nagyszerűen bizonyítják is. A jövő pedig még fényesebb lehet számukra.

RedmiNote8Pro 01

Ahogy korábban mi is beszámoltunk róla, a Redmi 7 szériája (Redmi 7, Redmi Note 7, Redmi Note 7 Pro) nagyszerű eladási mutatókkal rendelkezik, és a vásárlási kedv nem lanyhul, immár 20 millió eladott darabnál járnak, ami igen szép teljesítmény. Viszont a telefon már „öregecske”, így elérkezett a vérfrissítés ideje, amire nem kell sokat várni, pontosan augusztus 29-én, csütörtökön érkezik a Note széria 8-as számú készüléke, egyből két verzióval. Egyelőre nem sokat tudni a készülékekről, de annyi biztos, hogy a Redmi Note 8 már megkapja a hármas kamera elrendezést, 48 megapixeles fő kamera modullal, tele objektívvel és mélységérzékelővel. A Redmi Note 8 Pro híven a nevéhez már a Samsung féle ISOCELL 64 megapixeles kamerájával lesz szerelve, alatta a tele objektív és széles látószögű szenzorok sorakoznak majd, míg ezek mellett – a vaku alatt – a segéd kamera kap helyet, ami mélységérzékelésért felel. A képeken jól látszik, hogy a kameramodul nem türemkedik ki annyira a hátlap síkjából, ami két okból adódhat. Az egyik az, hogy sikerült a modulok méretét csökkenteniük, vagy a jobbik eset, hogy nem spóroltak az akkumulátorral, és emiatt vastagabbak lettek a készülékek. Az utóbbinak jobban örülne mindenki, ez nem is vitás. A másik rendkívül jó hír, hogy a Redmi Note széria új telefonja már NFC képes lesz, így a régóta hiányolt chip is bekerül a telefonba, így nagyot tudnak lendíteni az eladásokon is. Az előlapról nem közöltek képeket, így nem tudni, a telefon marad a notch-os kivitelnél, vagy már a K20 féle pop-up kamerával érkezik majd.

RedmiNote8Pro 02

Eddig ugyan nem sok, amit tudunk a Redmi Note 8/ 8 Pro-ról, de ez a kevés infó is nagyon jól hangzik. Amint megtudunk a telefon(ok)ról valamit, újra jelentkezünk, és megosztjuk veletek. A hivatalos bemutatóig már csak bő egy hetet kell (valahogy) kibírni.

 

Frissítés:

A cikk megírása után érkezett a hír, hogy a Redmi 8-as szériája a nemrég bejelentett MediaTek Helio G90 és G90T chippel érkezik majd. Az előbbi a Redmi 8-ban, míg az utóbbi a Redmi 8 Pro-ban teljesít majd szolgálatot, emiatt folyadékhűtéssel tartják kordában a melegedésüket.. Az viszont kérdéses, hogy Snapdragonnal szerelt verzió lesz-e belőlük. Akik régóta ismerik a céget, emlékezhetnek rá, hogy anno egyes típusokból kétféle chipsettel is lehetett venni készüléket, de egy ideje csak a Qualcomm megoldását használja a gyártó.


Ne feledkezzetek meg róla, hogy vásárlás előtt keressetek meg minket, hogy megnézzük hol kapható a kiszemelt termék a legolcsóbban, esetleg kuponnal egybekötve. Csatlakozzatok Facebook oldalunkhoz és keressetek minket privátban! Csatlakozhattok Facebook csoportunkhoz is, ott pedig nyugodtan kérdezhettek, akár új bejegyzést írva!

Vásárlási segédlet: