A Xiaomi nem lazsál, ezt bizonyítja, hogy hamarosan érkezik az új telefonjuk a Redmi égisze alatt.

RedmiK20 exclusive 01

Szeptember 24-én érjön a Mi Mix 4, és a Mi 9 Pro 5G, valamint nemrég mutatták be a Redmi K20 szériát (Európában Mi 9T és Mi 9T Pro), máris bejelentették a K20 Pro Exclusive Edition-t. A “sima” modellek sem nevezhetőnek gyengének, a csúcsot a K20 Pro jelentette, de ezt újra kezelésbe vették a mérnökök. Ennek az upgradelt változata már a Snapdragon 855 Plus processzort kapja meg, memóriából 12 GB-ot tesznek bele, míg a tárhely 512 GB-os lesz. A 3,5 milliméteres jack csatlakozó marad, de lesz HiFi audió, valamint meg nem erősített információk szerint a global verzióban is megtalálható lesz az NFC chip.

RedmiK20 exclusive 02

A kamera sem marad érintetlen, ebből eggyel több kerül a hátlapra, a főkamerát pedig a Samsung 64 megapixeles szenzora szolgáltatja. A készüléket holnap mutatják be, ami a hazai időzónát tekintve kora délután esedékes. Amint a hivatalos specifikáció (esetleg ár) nyilvánosságra kerül, azonnal megírjuk nektek.


Ne feledkezzetek meg róla, hogy vásárlás előtt keressetek meg minket, hogy megnézzük hol kapható a kiszemelt termék a legolcsóbban, esetleg kuponnal egybekötve. Csatlakozzatok Facebook oldalunkhoz és keressetek minket privátban! Csatlakozhattok Facebook csoportunkhoz is, ott pedig nyugodtan kérdezhettek, akár új bejegyzést írva!

Vásárlási segédlet: