Nem sok készüléket mutat be a Sharp, de a mostani flagship bizonyos tekintetben világelső lett.

SharpAquosZero 01

Kezdjük a lényeggel, ami a mobilt egyedivé teszi. Ők az elsők, akik ekkora képfrissítési rátát használnak. Ezt egy kis trükkel érték el, méghozzá úgy, hogy fogják a 120 Hz-es tartalmat, és minden második képkockának beillesztenek egy fekete képkockát, ezáltal az emberi szem jobban el tudja különíteni a látottakat. A kijelző amúgy egy 6,4”-es, 2340 x 1080 pixel felbontású OLED panel – ezalá került az ujjlenyomat-olvasó – amelyet a csepp alakú notch tör meg – ebben bújik meg a 8 megapixeles kamera.

SharpAquosZero 02

A hátlapon az elsődleges kamera 12 megapixeles (f/1.7) felbontással bír, míg a társkamera egy nagy látószögű 20 megapixeles (f/2.4) lett. Mozgóképet 4k minőségben képes rögzíteni, és szuperlassított móddal is rendelkezni fog. A meghajtásról a Qualcomm Snapdragon 855 SOC gondoskodik, emellé jár 8 GB memória, és 256 GB tárhely. A belső tekintetében megkapunk mindent, amire szükségünk lehet, így adott a dual-SIM támogatás, a Wi-Fi ismeri az ac szabványt (dual-band-es), a Bluetooth 5.0-át, kapunk A-GPS vevőt (GLONASS), és még NFC chippet is. Az energiaellátást egy 3130 mAh-ás akkumulátor biztosítja, amely támogatja az USB Type-C-n keresztüli 65 W-os gyorstöltést. A készülék 143 grammos, a méretét tekintve 158 x 74 x 8,8 milliméteres, és IP 68 minősítéssel rendelkezik.

Szoftverezettség tekintetében – ahogy azt elvárhatjuk – az Android 10-zel érkezik a Sharp Aquos Zero2. Az áráról egyelőre nem esett szó, az értékesítés is csak valamikor decemberben kezdődik majd.


Ne feledkezzetek meg róla, hogy vásárlás előtt keressetek meg minket, hogy megnézzük, hol kapható a kiszemelt termék a legolcsóbban, esetleg kuponnal egybekötve. Kövessétek Facebook oldalunkat és keressetek minket privát üzenetben! Csatlakozzatok Facebook csoportunkhoz is, és kérdezzetek tőlünk bátran!facebook button final

Vásárlási segédlet: