Megvásárolható a népszerű Mi Air headset következő generációja, amely minden téren fejlődött az előző kiadáshoz képest.

XiaomiAir2 01

Nem kell senkinek mondani, honnan merített ihletet a kínai vállalat, amikor a kinézetét „tervezték”. Mondhatjuk, hogy egy az egyben egy Apple másolásról van szó – szerencsére azért az árcédulát már nem copyzták J . A mérete 60 x 60 x 45 milliméteres lett, a tömege pedig 50 gramm – a színe fehér, ahogy azt megszokhattuk a kiegészítők jó részénél. A kialakítása ergonomikus, így remekül illeszkedik a hallójáratba, viselete kényelmes lesz hosszabb időn keresztül is.

XiaomiAir2 02

A 14,2 mm-es hangszóróknak köszönhetően a hangzás tiszta, a mélyek teltek lesznek, senki nem fog panaszkodni a hangzásra sem. Ez köszönhető az LHDC dekódolásnak, amely akár háromszor jobb hangminőséget képes biztosítani az elődmodellhez képest Bluetooth kapcsolaton keresztül. Ami szintén szintet ugrott – mármint a BT – így 5.0-ás modemmel vértezték fel. Ez nemcsak a hangzásban jelent előrelépést, de a hatótáv is növekedett – 10 méterre – stabilabb vezeték nélküli kapcsolatot biztosít a párosított eszközök között, és nem utolsó sorban jóval alacsonyabb energiafogyasztás érhető el. Ennek hála 14 órán keresztül hallgathatunk zenét, vagy akár 4 órán keresztül bonyolíthatunk le hívásokat is. Azért, hogy minket is tisztán halljanak, a mérnökök duál mikrofont építettek be a fülesbe, amely zajszűréssel is rendelkezik.

XiaomiAir2 03

A kezelése – ahogy ezeknél az eszközöknél megszokhattuk – érintéssel lehetséges. Így vezérelhetjük a zenét, vagy fogadhatunk hívásokat a mobil kézbevétele nélkül. Ugyan a hangvezérlés is jelen van a fülesben, de a leírások nem egyértelműek, hogy csak a Xiaomi segédjével képes kommunikálni (XiaoAI), vagy mással is. A párosítás egyszerű, elég kivenni a töltődobozból, és első alkalommal kell csak felismertetni. Utána már automatikusan párosítva lesz, amint kikerül a tartóból. A töltése a bölcsőbe való visszahelyezést követően 1 órát vesz igénybe, ezt a mellékelt USB Type-C kábellel tehetjük meg.

XiaomiAir2 04

Összegezve elmondható, hogy méltó utódot kapott a sorozat a Xiaomi Air 2 személyében, amely a Banggood weboldalán a BGAIRAIR kuponnal 109,99 dollár helyett 63,79 dollárért (~19 500 Ft) előrendelhető, a EU Priority Line szállítás pedig plusz 6,63 dollárba (~2 000 Ft) kerül. A kiszállítás október 30-án kezdődik. A rendeléshez kattints az alábbi linkre:

Xiaomi Air 2 Bluetooth Earphones

Vásárláskor ne felejtsd a BGAIRAIR kódot beírni!


Ne feledkezzetek meg róla, hogy vásárlás előtt keressetek meg minket, hogy megnézzük, hol kapható a kiszemelt termék a legolcsóbban, esetleg kuponnal egybekötve. Kövessétek Facebook oldalunkat és keressetek minket privát üzenetben! Csatlakozzatok Facebook csoportunkhoz is, és kérdezzetek tőlünk bátran!facebook button final

Vásárlási segédlet: