A hazai boltokban az olcsóbb helyeken nincs raktáron, ahol van, ott pedig aranyárban adják!

mi9se 1

A Xiaomi Mi 9 SE továbbra is az egyik kedvencünk a mai mezőnyben, ugyanis felső-középkategóriás erényeket csillogtat kedvező áron, és ami kivételesen talán ennél is fontosabb, kompakt méretben — ez az, ami manapság ritkaságszámba megy!

A Xiaomi Mi 9 SE a jelenlegi csúcsmodell, a Mi 9, illetve a Mi 9 Pro kistestvére. A Qualcomm Snapdragon 712 processzor dolgozik benne, amiben nyolc magot találunk (maximum 2,3 GHz-es üzemfrekvenciával), mellette pedig az Adreno 616 GPU dolgozik. A rendszermemória mennyisége 6 GB, a tárhely 64 GB vagy 128 GB (UFS 2.1) lehet, bővítésre nincs lehetőség. Természetesen mindegyik Global verzió, így itthon is használható, működik vele a 4G mobilnet B20 sávon is, a magyar nyelv, a Play-áruház (az egyéb Google applikációkkal) és az NFC rendelkezésre áll.

mi9se 2

A hátlapi kameratrióról jól tudjuk, hogy egy kiváló hármas, de az előlapi szenzorra se lehet panasz. Ugyanez mondható el az 5,97 hüvelyk képátlójú, AMOLED kijelzőről (2340×1080). A színek gyönyörűek, a részletgazdagság pazar, ráadásul az ujjlenyomat-szenzor is ide került. Az egyetlen támadható pontjának talán a 3070 mAh-s akkumulátor számít, de ezért a 147,5 × 70,5 × 7,45 mm-es méret és a 155 grammos tömeg bőven kárpótol.

mi9se 3

A Xiaomi Mi 9 SE mellett tehát rengeteg dolog szól, nem csoda, ha itthon is nagy népszerűségnek örvend és sokan választottak mindennapi társuknak. Vannak azonban, akik a kivárás mellett döntöttek a jobb ár reményében, ami alapvetően nem egy rossz gondolat, most azonban mégis visszaüthet. A magyar webshopokban azokon a helyeken, ahol eddig viszonylag korrekt áron be lehetett szerezni, egyszerűen kifogytak a készletek. Ahol raktárról elérhető, ott a kínai áruházakban található összegekhez képest több tízezer forintos ártöbblettel lehet csak megvásárolni (alza: 109 ezer, 220V: 104 ezer, turbado: 107 ezer).

E tendencia miatt tehát most már nem biztos, hogy megéri tovább várni, okosabb döntés élni a friss kinti akciókkal, mutatjuk is a két legjobb árat, ahonnan készletről be tudjátok szerezni a Xiaomi Mi 9 SE-t (még valameddig):

A legjobb kiegészítők Xiaomi Mi 9 SE-hez:


Ne feledkezzetek meg róla, hogy vásárlás előtt keressetek meg minket, hogy megnézzük, hol kapható a kiszemelt termék a legolcsóbban, esetleg kuponnal egybekötve. Kövessétek Facebook oldalunkat és keressetek minket privát üzenetben! Csatlakozzatok Facebook csoportunkhoz is, és kérdezzetek tőlünk bátran!facebook button final

Vásárlási segédlet: