Mivel benne vagyok a helyzetben, pontosan tudom, milyen jól tud jönni egy ilyen kiegészítő.

uleszsak 3

Előbb-utóbb vélhetően mindenki életében eljön a gyermekvállalás ideje, amikor az ember élete jelentősen megváltozik, és a tengernyi örömbe néha egy kis üröm is vegyül. Például akkor, amikor a frissen takarított autóba szemünk fénye viccesnek gondolja azt, ha apró cipőjének lábnyoma formát ölt az autó első ülésének hátsó támláján. Ilyen esetekre három megoldás kínálkozik:

  1. leneveljük róla (ez a legjobb, de nem megy egyik pillanatról a másikra)
  2. állandóan takarítjuk a kárpitot/bőrt (erre én nem nagyon szavaznék)
  3. megvédjük valamivel (ez a leggyorsabb és leghatékonyabb megoldás)

Az autós ülésvédő hátizsákot persze nem tegnap délután találták ki, rengeteg változatban létezik, különféle anyagokból, különbféle tárolókkal – bőven van variációs lehetőség. Annak, aki nem akar árban nagyon elszállni, a következő darabot tudjuk ajánlani:

Car Seat Back Hanging Multi-function Car Storage Bag Seat Backpack

uleszsak 2

Elsődleges feladata, hogy tisztán és rendezetten tartja az üléstámla hátsó szekcióját. Kiváló anyaghasználat és varrás jellemzi, számos különböző formájú és méretű tárolózseb áll rendelkezésre telefonnal, tabletnek, üdítőnek vagy bármi másnak. Univerzális rögzítéssel rendelkezik, kompatibilis a legtöbb autóval, terepjáróval vagy akár teherautóval. Remek minőségű gyapjú filc anyagból készül, ultra puha, nem mérgező és nincs szaga, biztonságos és kényelmes, nem veszélyes a gyermekekre. Pormentes, kopásálló és tartós, könnyen telepíthető és szétszerelhető. Nem csak az autó hátsó ülésén használható, hanem akár a háztartásban is.

Összesen 7 darab zsebet kínál:

  • 2 kicsi zseb apró dolgokhoz, például telefon, tollak, pénztárca
  • 1 nagyobb zseb dokumentumokhoz, játékokhoz, tablethez
  • 2 fakk palackoknak
  • 1 szövet doboz zseb
  • 1 esernyő táska

uleszsak 1

Specifikáció:

Alapadatok:Típus: Ülés hátizsák

Szín: világosszürke, barna, fekete
Méretek:Termékméret (H x Sz x H): 55,00 x 39,00 x 0,20 cm
Csomag mérete (H x Sz x H): 56,00 x 40,00 x 1,20 cm                   
Tömeg:Termék tömege: 0,1870 kg
Csomag tömege: 0,2080 kg
Csomag tartalma:1 x autó ülés háttámla tároló táska

A termék a Geekbuying webáruházban alapáron is egy erőseb barátságos összeggel bíró darab, de természetesen a kupon ezúttal sem marad el. A GKB191S kuponkóddal az üléshatizsák ára 6,99 dollár, ami ~ 2100 forint. Az alap szállítási mód ingyenes. Barna, fekete és szürke színben választható, így valamelyik biztosan menni fog az autó belső színvilágához. A rendeléshez kattints ide:

Multi-function Car Storage Bag Seat Backpack
kuponkód: GKB191S 


Ne feledkezzetek meg róla, hogy vásárlás előtt keressetek meg minket, hogy megnézzük, hol kapható a kiszemelt termék a legolcsóbban, esetleg kuponnal egybekötve. Kövessétek Facebook oldalunkat és keressetek minket privát üzenetben! Csatlakozzatok Facebook csoportunkhoz is, és kérdezzetek tőlünk bátran!facebook button final

Vásárlási segédlet: