Bevezető

A Xiaomi itthon is egyre kedveltebb márka, amin nem is csodálkozhatunk, hiszen remek minőséget kínálnak megfizethető áron. Nem csak a termékeik szépek, de odafigyelnek a csomagolásra is, így a listában felsorolt kütyük, akár ajándéknak is jók lehetnek. Még egy hónap van karácsonyig, így a megérkezéssel sem lehet probléma. Ráadás jó hír, hogy ezek a portékák egytől egyig vámhatár alattiak, így a további költségektől sem kell tartanunk!

Kinadroid Facebook Csoport – GYERE!

facebook button final


1. Xiaomi kesztyű mobiltelefonokhoz

Jön a tél, mi sem lehet időszerűbb, mint egy meleg kesztyű. Jól néz ki, melegen tartja a kezünket, ugyanakkor nem kell lemondanunk arról sem, hogy miközben a kezünkön van le kelljen mondani a mobiltelefonunk használatáról. Az ujjak vége úgy lett kialakítva, hogy a telefon érintésérzékeny kijelzője úgy érezze, mintha ujjunkkal érnénk hozzá.

Ahogy szoktuk, így ehhez is adunk kuponos akciót. A 1edf34 kuponkódot használva 6138 forint helyett 3989 forintért tehetjük kosárba itt:

Kesztyű mobiltelefonokhoz – 1edf34 – 6138 Ft helyett 3989 Ft


2. Xiaomi Bluetooth szelfibot

,

Ez az a telefonos kiegészítő, ami mindig nálam van, ha utazom vagy csak kirándulni megyek. Hihetetlenül jó a minősége, már évek óta bírja a strapát, és még mindig pont olyan, mint amikor a dobozból kivettem. Használható tripoként, vagyis állványként, vagy hagyományos szelfibotként is, a hozzá adott Bluetooth távirányítóval pedig kartávolságon túlról is tudunk például csoportképeket készíteni. Kihagyhatatlan!

Ha szeretnéd megvenni, akkor a vásárláshoz használd a BGSS709 kuponkódot, amivel 6445 forint helyett 4269 forintért lehet a tiéd:

Xiaomi Bluetooth szelfibot – Kuponkód: BGSS709 – 6445 Ft HELYETT 4269 Ft


3. Xiaomi evőpálcika

Azok számára, akik kedvelik a kínai kosztot remek ajándék lehet ez a díszdobozos, három pár evőpálcikát tartalmazó csomag. Az üvegszál erősítésű műanyagból készült pálcák fogásra, ránézésre természetes anyagnak hatnak, de a hagyományos bambusz, vagy fa pálcikkkal szemben jól bírják a meleget, és akár mosogatógépben is elmoshatók, vagyis ezek a pálcák nem a szokásos, egyszer használatos darabok. A fekete evőpálcikuk anyagukban színezettek, így nem kell attól tartani, hogy a festés leválik, esetleg az ételbe kerül.

Tökéletes ajándék, ráadásul ehhez is van kuponkódunk. Az AFfbG10 kódot használva 4579 forint helyett 4103 forintért szerezhetjük meg itt:

Xiaomi evőpálcika – Kuponkód: AFfbG10 –  4579 Ft helyett 4103 Ft


4. Xiaomi esernyő

Sajnos a nyárnak már nagyon vége van, sőt, lassan az ősztöl is búcsúzhatunk, ám ismerve hazánk időjárását esőre még jó ideig számíthatunk. Már csak emiatt is érdemes elgondolkozni egy jó Xiaomi esernyő beszerzésén. Az ernyő nem lett apró, nem kevesebb, mint 115 centi az átmérője. Ahogy a Xiaomi esernyői mind, úgy ez is UV álló, így esőben a víztől, napsütésben a melegtől és leégéstől véd minket.

Az ára természetesen ennek is barátságos, főleg, ha felhasználjuk a BGbuywithus351 kuponkódot a vásárláshoz, amivel több, mint 2000 forintot takaríthatunk meg itt:

Xiaomi esernyő: Kuponkód: BGbuywithus351 – 6138 Ft helyett 3989 Ft


5. Xiaomi ZMI 10000 mAh kapacitású Powerbank

Original ZMI QB810 10000mAh Power Bank Two-way Quick Charge 2.0 with Type-C Micro Input from Xiaomi Eco-System

Nincs annál bosszantóbb, mint amikor lemerül a telefonunk és a táblagépünk, és nincs a közelben konnektor, amiről feltölthetjük. A kellemetlenséget elkerülhetjük egy külső akkumulátorral, amit a táskánkba dobva mindig a kezünk ügyében lehet a külső áramforrás a töltéshez. Ez az eszköz még a nagyobb akkumulátorokat is kétszer tudja teljesen újratölteni, szóval bőven vedve vagyunk a lemerüléstől. Ahogy a Xiaomi külső táőjai mind, úgy ez is megkapott minden védelmet, így van túláram és túltöltés védelem is beépítve, ami garantáltan megvédi telefonunkat.

Ha szeretnél egy ilyen külső tápegységet magadnak, akkor használd a BGzmi1wg kuponkódot, amivel nem kevesebb, mint 3400 forintot takaríthatsz meg az árból!

Xiaomi ZMI 10000 mAh kapacitású Powerbank – Kuponkód: BGzmi1wg – 7366 Ft helyett 3978 Ft


6. Xiaomi Cactus asztali párásító

SOTHING 306B 280ML Cactus USB Mini Humidifier Ultrasonic Aromatherapy Car Humidifier Air Diffuser Mist Maker for Home Office

Tavaly a fűtésszezon elején szereztem ba magamnak egy apró asztali párásítót, és jól tettem. Egész nap a gép előtt ülve, a száraz levegőt szívva folyamatosan kapart a torkom, amire jó megoldás volt a kis párásító, amit napjában egyszer kellett vízzel megtöltenem. Ezek az apró szerkezetek nyilván nem rendelkeznek elég kapacitással arra, hogy egy teljes szobát ellássanak, de arra, hogy helyileg a munkahelyünkön, hangtalanul dolgozzanak teljesen megfelelnek. Szerencsére az áruk sem vészes, ez a helyes kis Xiaomi például az AFfbG10 kuponkódot használva mindössze 3780 forintba kerül.

Xiaomi Cactus asztali párásító – Kuponkód: AFfbG10 – 4200 Ft helyett 3780 Ft


7. Xiaomi cipő szagtalanító és sterilizáló

3Life Household Electric Sterilization Shoe Dryer Constant Temperature Drying Deodorization

Ez talán az első olyan tétel a listában, aminek hasznosságát nem kell túlmagyarázni. Télen, a vastag zokniban, a vastag cipőbe hamar bele tudunk izzadni, így nem árt, ha otthon, amikor levesszük a lábbelit gondoskodunk róla, hogy másnap reggel olyan állapotban vegyük a lábunkra, mintha még nem is hordtuk volna. Apró kis kütyü barátságos áron, ám a hasznosságához kétség sem fér!

Xiaomi cipő szagtalanító és sterilizáló – Kuponkód: BG3LIFEDR – 4602 Ft helyett 3374 Ft


8. Xiaomi 17 literes hátizsák külső USB csatlakozóval

Nagy kedvenceim a Xiaomi hátizsákjai, itthon is három különböző méretű szolgál minket. Ezek is olyanok, hogy hiába telnek az évek, hiába nyúzzuk, dobáljuk őket, egyszerűen még elkoszolódni sem hajlandóak. Borzasztó ellenálló, ugyanakkor vékony anyagból készülnek, bírják a strapát, az esőt, mindent. Ez a zsák ráadásul nem is a kisebbek közül való, a gyártó 15 colos méretig notebook hordozására is ajánlja, de véleményem szerint iskolatáskának is remekül használható. Nem utolsó szempont, ha a gyereknek veszünk ilyet, akkor nagyon kicsi lesz az esélye, hogy véletlenül egy másik nebuló táskáját hozza haza, mert ebből nem jön szembe minden sarkon egy ugyan ilyen.

Xiaomi 17 literes hátizsák – Kuponkód: BGESMIBP – 4602 Ft helyett 3466 Ft


9. Xiaomi Mijia szösz eltávolító

Xiaomi Mijia 90-Minute Working Efficient Cleaning Lint Remover Trimmer 0.35mm Micro Arc Knife Net 5-leaf Cyclone Floating Cutter

Egy barátom mesélte a napokban, hogy kénytelen venni ebből a cuccból egy másodikat is, mert a felesége állandóan arra panaszkodik, hogy a lánya lenyúlja tőle, és sosem találja, amikor szüksége lenne rá. Ebből arra következtetek, hogy elég jól működhet. Hasonló szerkezetet biztos mindenki látott már, a Xiaomi megoldása talán annyival jobb, hogy meglehetősen nagy a tartály, így nem telik meg pillanatok alatt az eltávolított szöszökkel.

Xiaomi Mijia szösz eltávolító – Kuponkód: BGCITYADS2019 – 4295 Ft helyett 3865 Ft


10. Xiaomi Mijia éjszakai irányfény

Xiaomi MiJIA MJYD01YL LED Smart Infrared Human Body Motion Sensor Dimmable Night Light For Home Coupon:BGMJYD01 $9.99

Ez pedig nem más, mint a kedvenc Xiaomi lámpáim egyike, itthon is több darabot használunk belőle. Elemmel működik, kétféle fényerőt lehet rajta beállítani. Van benne mozgás és fényérzékelő is, így csak akkor fog világítani, ha feltétlenül szükséges, ez pedig oda vezet, hogy elem csere nélkül is ki lehet húzni akár egy évig is. Felakasztható, felragasztható, nem kell neki se konnektor, se másféle külső áramforrás, szóval rendkívül praktikus darab!

Xiaomi Mijia éjszakai irányfény – Kuponkód: BGMJYD01 – 4507 Ft helyett 3067 Ft


11. Xiaomi Soocas So White utazóborotva

Ez a Xiaomi borotva az egyik kedvencem. Meg van benne minden, ami miatt a Xiaomit szeretem. Ötletes, jól néz ki, és rendkívül hasznos. Utazásokhoz, de akár a mindennapi otthoni borotválkozáshoz is használható, van bekapcsolás védelem, hogy a bőröndben ne induljon el magától, és vízálló is, így könnyedén lemoshatjuk folyóvíz alatt. A hasznosságánál már csak az ára jobb, mindössze 3927 forintba kerül.

Xiaomi Soocas So White utazóborotva – Kuponkód: BGDouble11HC – 4909 Ft helyett 3927 Ft


12. Xiaomi szúnyog riasztó karkötő

COKIT Waterproof Anti Mosquito Repellent Bracelet Plant Formula Insect Bug Band Travel Must-have Camping Hiking Mosquito Dispeller Protection From from XIAOMI Eco-System

Nyilván nem a legtökéletesebb időpont a tél kezdetén egy szúnyogriasztót vásárolni, de mind tudjuk, lesz még nyár, és kiindulva az idei nyárelőn tapasztalható szúnyog invázióból, ez a karkötő jövőre is hasznos lehet. Külsőre egy okoskarkötőre emlékeztet, bár ilyen képességekkel nem rendelkezik, de mivel Xiaomi, joggal remélhetjük, hogy a vérszívók ellen valóban hatásos lesz!

Xiaomi szúnyog riasztó karkötő – Kuponkód: vipupgrade8 – 3221 Ft helyett 2867 Ft


13. Xiaomi Soocas So White elektromos fogkefe

Soocas SO WHITE Sonic Electric Toothbrush Wireless Induction Charging IPX7 Waterproof from XIAOMI Ecosystem

Ha még nem találkoztál Xiaomi fogkefével, akkor itt az idő, hogy megtedd. A cég fogkeféi jó minőségű és hatékony darabok, ráadásul nem is kell túl mélyen zsebbe nyúlni, ha meg akarjuk őket vásárolni. Kölönösen igaz ez azokra a “buta” fogkefékre, amihez nem tudunk telefonnal csatlakozni. Megjegyzem, ha okos fogkefét veszel, akkor is hamar el fogod unni a telefon nézegetését fogmosás után, szóval kicsit feleslegesnek is érzem ezt a túlzott okosságok. Ez a fogkefe pedig “buta”, de cserébe olcsó is, ám minden tekintetben Xiaomi.

Xiaomi Soocas So White elektromos fogkefe – Kuponkód: BGPBF1 – 4602 Ft helyett 2761 Ft


14. Xiaomi T9 érintésmentes lázmérő

T09 LED Full Screen Smart Body Thermometer ℃/ºF 1S Instant Measure Infrared Digital Thermometer From Xiaomi Youpin

Van ennek a lázmérőnek egy igen kedvelt, fehér verziója is, most mégis ezt a feketét tettem a listába, azon egyszerű oknál fogva, hogy bár a két kütyü képességeiben megegyezik, ez valamivel kevesebbe kerül. írhatnám azt is, hogy jóval kevesebbe, de nem lenne igaz, mert már alapértelmezetten sem drága, ingyen meg még sem adhatják. Hasznos darab, a hőmérséklet érzékeléshez csak 1 másodperc kell neki, a távolság a homloktől 3 és 15 centi között lehet, és 42,9 fokig megbízhatóan jelzi a hőmérsékletet. Mást nem is kell tudn róla.

Xiaomi T9 érintésmentes lázmérő – Kuponkód: BGBINKUPON465 – 4572 Ft helyett 2760 Ft


15. Xiaomi Piston Basic fülhallgató

Original Xiaomi Piston Basic Edition In-ear Headset Earphone With Mic

A Xiaomi Piston Basic a Xiaomi legolcsóbb vezetékes fülese, de az olvasók tapasztalata alapján az ár egyáltalán nem ment a minőség rovására. Persze valószínű, hogy egy sok tízezer forintba kerülő rivális lemossa a pályáról, de ár-érték arányban mégis a Xiaomi Piston Basic győzne. Ha neked nem kell más, mint egy megbízható, és az árát ismerve egy meglepően jól szóló fülhallgató, akkor ne keresgélj tovább!

Xiaomi Piston Basic fülhallgató – Kuponkód: AFfbG10 – 2760 Ft helyett 2484 Ft


+1. Xiaomi VK208 biciklis szerszám

VK208 15 In 1 Multi-Function Hex Wrench Repair Bicycle Gadget Home Tools

Ha sokat kerekezel, akkor tudhatod, hogy nagyon jól jön néha a zsebben vagy a táskában a szerszámkészlet. Persze, főleg, ha hosszabb útra idulunk, minden deka számít, így nem fogunk egy komplett szerszámosládát elpakolni. Amúgy is felesleges lenne, ha van kéznél egy ilyen kütyü. A Xaomi csomagjában van minden, ami menet közben kellhet, talán csak kalapácsot nem hajtogattak bele, bár az is igaz, rág rossz, ha már kalapálni is kell a bringát útközben. Mindenesetre ez az apró szerszám nem nyom túl sokat a mérlegelésnél, kis helyen elfér, ráadásul olcsó is.

Xiaomi VK208 biciklis szerszám – Kuponkód: AFfbG10 – 2450 Ft helyett 2205 Ft


Zárszó

Hipp-hopp, el is érkeztünk a cikk végére, de ahogy mondani szokták, jó társaságban hamar repül az idő. A Xiaomi kütyüi pedig tényleg jó társaságnak számítanak, remélem, hogy Te is találtál közöttük olyat, amivel magadnak, vagy családtagodnak, szerettednek, barátodnak örömeöt tudsz csempészni a karácsony estéjébe!

Ne feledjétek, hogy több tétel (szállítással együtt 38 dolláros értékhatár felett) használjátok a vámmentes EU Priority Line szállítást.

Arról se feledkezzetek meg, hogy ezen a héten, pénteken jön az IGAZI Black Friday, amikor is a kínai áruházak árai is a legalacsonyabbak az év folyamán. Ha nem szeretnétek lemaradni az akciókról, akkor csatlakozzatok Facebook csoportunkhoz, ahol már több, mint 900-an vagyunk, ennyi ember pedig bizonyára nem tévedhet, jó kis csoport ez!

Csatlakozás itt:

Kinadroid Facebook Csoport – GYERE!

facebook button final