A sportmárka a Fossillal karöltve alkotta meg a maga smartwatch-csát.

Puma 01

Aki ismeri klasszikus márkákat az óravilágban, annak a Fossilt nem kell bemutatni, akik nem, annak elárulom, hogy az egyik legfelkapottabb divatóra márka. Modern, elegáns, a szerkezet maga pedig japánból érkezik – mindezt megfizethető áron kínálják. Velük szövetkezett a német márka, és Indiában el is indítják a PT 9100-as nevű órájukat. A lépés nem meglepő, a sportszermárka nem akart kimaradni az aktivitásmérésből, de lehet, hogy kissé későn kapcsolt.

A smartwatch kialakítását tekintve a klasszikus formát követi. A tok 44 milliméter átmérőjű, amely ugyanolyan koronával rendelkezik, mint egy hagyományos karóra. Ebben kapott helyet az 1,19 hüvelykes AMOLED érintőképernyő, amelynek felbontása 390 x 390 pixel. Az eszköz belsejében a Snapdragon Wear 3100-as lapkakészlet lapul, amely mellé 512 MB RAM és 4 GB tárhely dukál. A SoC-ból kiderül, hogy valódi okosórát kapunk, amely a Google WearOS-t futtatja, így szabadon testre szabható – és a rendszer a koronán keresztül vezérelhető. Az akkumulátor mérete nem ismert, azonba a gyártó elárulta, hogy állandó GPS használat mellett 24 órán át bírja egy feltöltéssel. Az óra vízálló (5ATM), támogatja a pulzusmérést, a különböző edzéseket képes nyomon követni, megtaláljuk benne a GPS-t és az NFC-t is.

Puma 03

A telefonunkkal Bluetooth 4.2-es szabványon kommunikál, míg a kompatibilis rendszer tekintetében az Android 4.4 vagy az iOS 9.3 a minimum. Három színben lesz elérhető, ezek a fekete, a sárga, és a fehér, 280 $-t (~84 000 Ft) fognak érte kérni. Amint elérhető lesz számunkra is, frissítjük írásunkat a linkkel – és lehetőleg egy jó kuponos kedvezménnyel.


Ne feledkezzetek meg róla, hogy vásárlás előtt keressetek meg minket, hogy megnézzük, hol kapható a kiszemelt termék a legolcsóbban, esetleg kuponnal egybekötve. Kövessétek Facebook oldalunkat és keressetek minket privát üzenetben! Csatlakozzatok Facebook csoportunkhoz is, és kérdezzetek tőlünk bátran!facebook button final

Vásárlási segédlet: