A Xiaomi robotporszívó-családjának talán legerősebb tagja lesz most terítéken.

Az okos porszívót, mint terméket gondolom, már nem kell bemutatni senkinek, mindenki hallott legalább felőlük. Ugyanígy a Roborock márka is ismerős mindenkinek, aki kicsit is követ minket – ugye a Xiaomi ökolánc aktív tagjáról van szó. Az ő kínálatukban mindenki megtalálja a neki/pénztárcájának való, megfelelő tudással rendelkező szerkezetet. És most ezek kiMAXolt változatáról esik majd pár szó a következő sorokban.

A formája – mily’ meglepő – kerek, mint bármelyik más hasonló terméknek. A mérete 35,3 x 35 x 9,65 cm, míg a tömege 3500 gramm. A plasztik ház színe fehér, a tetején egy kis házban a lézeres LDS érzékelő pásztázza a környezetet 300 fordulat/perc sebességgel. A szerkezet már nemcsak felszívja a port, de beépített 290 ml-es víztartályának hála fel is mos maga mögött. Ezzel a kapacitással nagyjából 200 m2-nyi felületet képes egy alkalommal megtisztítani. A szívóerejére sem lehet panasz, ez maximállisan 2000 Pa lehet – a tisztítandó felület függvényében – és képes akár a 2 centiméteres akadályokat is leküzdeni, ha úgy adódik. A kialakítása moduláris, így a mop rész könnyen és gyorsan fel- és leszerelhető anélkül, hogy a víztartályt ki kellene venni.  Ugyanígy a főbb elemeket (kefe, víztartály, porzsák) is gyorsan leválasztható a porszívóról, így nem kell sokat bajlódni a kiegészítőkkel.

De nem ennyi tesz valamit okossá. Az még hagyján, hogy ha 20% alá esik a töltöttség, automatikusan visszatér a dokkhoz egy kis energiáért. Ahogy a többi szerkezet, így ez is feltérképezi lakásunkat, ami az APP-nak és az adaptív algoritmusnak köszönhetően kiszámítja a helyiség(ek) leghatékonyabb tisztítási útvonalát. Lehetőségünk van egy adott helyiség ütemezésére, így a különböző szobákat különböző időpontokban takarítja ki. No-Go zónákat is megadhatunk a kis robotnak, így olyan helyre be sem teszi a keféjét, ahová nem engedjük.

Ugyan nem ez a legolcsóbb robotporszívó, de az egyik legokosabb a piacon. A Geekbuyingon most az eredeti, 469,99 $-os ár helyett a 4CA6ERZD kuponnal 458,99 $ (~137 000 Ft) ellenében hozzájuthatunk. A legjobb, hogy Europe raktárból a szállítás is mindössze 4,7 $ (~1 400 Ft), és 2-7 munkanap alatt meg is kapjuk.

A vásárláshoz kattints az alábbi linkre:

Roborock S5 Max

Kuponkód: 4CA6ERZD

facebook button final

Ha a fenti kupon már nem érvényes, vedd fel velünk a kapcsolatot a Facebook gombra kattintva!


Ne feledkezzetek meg róla, hogy vásárlás előtt keressetek meg minket, hogy megnézzük, hol kapható a kiszemelt termék a legolcsóbban, esetleg kuponnal egybekötve. Kövessétek Facebook oldalunkat és keressetek minket privát üzenetben! Csatlakozzatok Facebook csoportunkhoz is, és kérdezzetek tőlünk bátran!

Vásárlási segédlet: