Minden szülő (egyik) nehéz feladata elaltatni gyermekét, de a kínai vállalat ebben is próbál segíteni.

Az esték a kisgyerekes családok egyik legnehezebb napszaka. A szülők már kidőltek az egész napos munkában, ők már pihennének, miközben az ifjú csemete még aktív. Ilyenkor jön a jól megszokott altatási hercehurca, anya és apa felváltva ringatja a picit, hátha lesz pár óra nyugalom a családban. Embert próbáló feladat, és a maradék erőt is kiveszi a szülőkből, míg a gyerek élvezi, hogy ringatják. Nos, ebben próbál segíteni a RONBEI széke, ami megpróbálja levenni ezt a terhet a szülők válláról karjáról.

A szék maga 880 x 780 x 415 milliméteres, a tömege kereken 4 kilogramm. A fekvőfelület, amelybe csemeténket tehetjük 400 x 415 milliméteres, és egy hám tartja meg őt. A színe szürke, és maximum 9 kilogrammos babát bír el – a gyártó 0 -12 hónap közötti csecsemőknek ajánlja. A dőlésszöge háromféle fokozatban állítható, attól függően, hogy mit is szeretnénk. 45 fokban döntve etethetjük, játszhatunk a picúrral, míg 33 fokos állásnál már nyugalmi állapotban lehet a baba, legvégül a 21 fokos mód már kényelmes pozíció az alváshoz. Ha ennyit tudna, nem is szerepelne az oldalon, hiszen utódunknak is kijár a modern életérzés  a szék okos! No persze nem fogja helyettünk (fel)nevelni csemeténket, de a beépített motornak és szenzoroknak hála álomba tudja ringatni őt. Képes jobbra-balra mozgatni magát, így imitálva a ringatás érzését, amellyel nemcsak megnyugtatja a csecsemőt, de – reményeink szerint – álomba is szenderíti. A szerkezet rugózni is képes, így minden irányba el tud mozdulni, és amiatt sem kell aggódnunk, hogy mi elalszunk, miközben megy a ringatás funkció. Beállítható, hogy figyelje, a gyermek elaludt-e már, és ha igen, automatikusan kikapcsolja magát – ha felébredne, akkor újra mozgásba lendül. Ugyan zenélni is képes, de ezt csak kínai nyelven teszi – így szerintem ez a funkció nem igazán lesz használva itthon.

A szerkezet kialakításánál nagy figyelmet fordítottak az ergonómiára, ami rendkívül fontos az ilyen fiatal gyermekek esetében. Megtámasztja a baba nyakát, a hátát és a csípőjét is, így nem kell aggódni, hogy bármilyen probléma lenne a szék használata miatt. Jár hozzá távirányító is, amellyel az összes funkció elérhető, így az időzítés, a zenelejátszás (hangerő szabályozással), és természetesen a ki- és bekapcsolás. Képes hálózati üzemmódra, de ha netalántán kirándulni/nyaralni mennénk, akkor sem kell lemondani a szék kínálta előnyökről, mivel 4 db elemmel is képes működni – akár 20 órán át.

MárkaRONBEI
ModellBY032
AnyagaABS / Acél / Poliészter
SzínSzürke
Méret880 x 780 x 415 mm
Tömeg4 kg
Terhelhetőség
maximum 9 kg
Ajánlott korosztály
12 hónaposnál fiatalabb csecsemők
Névleges teljesítmény50-60Hz
Névleges feszültség6V
Névleges áramfelvétel1000mA
Akkumulátorhálózati áramforrás vagy 4 x AA elem ( nem tartozék )

Végül nincs más hátra, mint megtudni, mennyit kell fizetnünk a segítségért és babánk kényelméért. A Banggood weboldalán most 165,20 $-t (~51 500 Ft) kérnek el érte, a szállítás – EU Priority Line – pedig 0,45 $ (~160 Ft).

A vásárláshoz kattints az alábbi linkre:

RONBEI BY032 multi funkciós babaszék


Ne feledkezzetek meg róla, hogy vásárlás előtt keressetek meg minket, hogy megnézzük, hol kapható a kiszemelt termék a legolcsóbban, esetleg kuponnal egybekötve. Kövessétek Facebook oldalunkat és keressetek minket privát üzenetben! Csatlakozzatok Facebook csoportunkhoz is, és kérdezzetek tőlünk bátran!facebook button final

Vásárlási segédlet: