Nem ez az első okos óra a vállalattól – pontosan a második, viszont ezzel lép be a kör alakú tokkal bíró szerkezetek közé.

BlitzWolfBWHL2 01

Nemrég mutattam be a Blitzwolf első okos óráját – erről itt olvashattál – és most megérkezett a kör számlappal rendelkező termékük is. Az sem volt egy csúnya darab, ez mégis jobban mutat szerintem, főleg, ha elegáns öltözetben vagyunk. A termék mérete 47,6 x 55 x 12 milliméter, a tömege 49 gramm. A klasszikus formát követve az előlapot a kijelző foglalja el – amely egy 1,3”-es IPS panel, felbontását tekintve 240 x 240 pixel. Az óra – a szíjjal együtt – 260 milliméter hosszú, és jó hír, hogy szabványos, 20 mm széles a szíj, így ha nem tetszik a gyári, könnyen lecserélhetjük. A hardverről nem tudni semmit, bár ez nem is lényeges, mivel zárt a rendszer, így programok nem telepíthetőek rá.

BlitzWolfBWHL2 02

Az akkumulátor 200 mAh kapacitású, amivel a gyártó 20 nap készenléti időt, és 7-10 napos üzemidőt ígér, a töltés – mágnesen kapcsolódik az órához a töltőfej – nagyjából 2 órát vesz igénybe. A HL1 óra hozta az ígért üzemidőket, így szerintem itt is tarthatóak ezek a számok. A szerkezet maga IP68-as minősítéssel rendelkezik – a gyártó viszont óva int a meleg víztől, így a termálfürdőbe ne ezzel menjünk. Az termék 20 nyelvet ismer (a magyar sajnos nincs közte), de az angollal könnyen elboldogulunk majd. A telefonnal Bluetooth 5.0-ás kapcsolattal kommunikál, ennek hála kis energiaigényű a kapcsolat, és nagyjából 10 méteres a hatótáv. A telefonon a FitCloundPro program szükséges, hogy munkára bírjuk a csecsebecsét, amely kellő mennyiségű funkcióval rendelkezik a mindennapokhoz, és a sportoláshoz is. Méri a pulzust, a vérnyomást és a véroxigén szintet, monitorozza az alvásunkat, illetve tétlenség-figyelmeztetés is rendelkezésre áll. Az aktív(abb) életet élőket segíti a többféle tevékenységet – séta, futás, kerékpározás, hegymászás, kosárlabda, úszás – monitorozni képes szolgáltatás, ami megfelelően pontos ebben a kategóriában. Ahogy az ilyen szerkezeteknél alapnak számít, úgy az eseményeket is képes jelezni, úgymint a hívást, az SMS-t, vagy a közösségi média üzeneteit.

BlitzWolfBWHL2 03

Leírás
MárkaBlitzWolf
ModellBW-HL2
SzínFekete-bőr, barna-bőr, szürke-szilikon
Bluetooth verzióBluetooth 5.0
Kompatibilitás Android 4.4 és iOS 8.0 vagy újabb
TípusTeljes érintőképernyő
Applikáció neveFitCloundPro
Alkalmazás nyelveegyszerűsített kínai, hagyományos kínai, angol, német, japán, koreai, spanyol, francia, arab,

cseh, görög, perzsa, olasz, holland, lengyel, portugál, orosz, finn, svéd, thai

Képességek
VízállóságIP68
Egészségügyi monitorozáspulzusszám, vérnyomás és vér oxigén mérés
Pulzus monitorozásTámogatott
VérnyomásmérésTámogatott
Vér oxigén résTámogatott
Alvás monitorozásTámogatott
Sportmódokséta, futás, kerékpározás, hegymászás, kosárlabda, úszás
LépésszámlálásTámogatott
CélmeghatározásTámogatott
Hívás vagy üzenet emlékeztetőTámogatott
Hívás-azonosításTámogatott
Hívás elutasításaTámogatott
App értesítésFacebook, Twitter, Wechat, WhatsApp, Viber, Skype
Riasztás típusaRezgés
Ne zavarj módTámogatott
Automatikus fényerőTámogatott
StopperóraTámogatott
Hidratálás emlékeztetőTámogatott
Fényerő-szabályozásTámogatott
 ÉbresztőóraTámogatott (maximum 5 időpont)
Egyéb funkcióknaptár, tétlenség figyelmeztető, kamera távvezérlés, telefon keresés, karkötő keresés
Technikai adatok
 Érzékelő G-szenzor, pulzusszám-érzékelő
 KépernyőMéret: 1,3 hüvelykes

Típus: IPS

Felbontás: 240 x 240 képpont

 AkkumulátorAkkumulátor kapacitása: 200 mAh

Készenléti idő: körülbelül 20 nap

Felhasználási idő: kb. 7-10 nap

Töltési idő: kb. 2 óra

Töltő típusa: mágneses töltés

Megjelenés és részletek
 SzíjAnyag: Szilikon / Bőr

Hossza: kb. 205 mm

Szélessége: kb. 20 mm

Méret és tömegTermékmérete: 47,6 x 55 x 12 mm

Termék tömege: 49 g

[bluetooth 5.0] BlitzWolf® BW-HL2 1,3 hüvelykes teljes körű érintőképernyő pulzusszám vérnyomás O2 monitor fényerőszabályzó intelligens óra  1 x BlitzWolf BW-HL2 okos óra
 1 x töltőkábel
 1 x Felhasználói kézikönyv

BlitzWolfBWHL2 04

Mindent egybevetve egy csinos, olcsó, és aránylag jó üzemidővel rendelkező okos óráról beszélhetünk. A korábbi tapasztalatom szerint ebben sem fog csalódni az, aki ezt a modellt választja. És hogy mennyibe is fáj ez nekünk? Jó hírrel szolgálhatok, nem egy drága mulatság egy BW-HL2 beszerzése. Most a kínai újévi akció keretében sem mondható drágának a maga 36,99 $-os árával, de ezt a BGHU610 kuponkóddal még lejjebb faraghatjuk, egészen 33,99 $-ig (~ 10 190 Ft), a szállítás – Air Parcel Register – pedig 2 $ (~600 Ft).

A vásárláshoz kattints az alábbi linkre:

BlitzWolf BW-HL2

Kuponkód: BGHU610

facebook button final

Ha a fenti kupon már nem érvényes, vedd fel velünk a kapcsolatot a Facebook gombra kattintva!


Ne feledkezzetek meg róla, hogy vásárlás előtt keressetek meg minket, hogy megnézzük, hol kapható a kiszemelt termék a legolcsóbban, esetleg kuponnal egybekötve. Kövessétek Facebook oldalunkat és keressetek minket privát üzenetben! Csatlakozzatok Facebook csoportunkhoz is, és kérdezzetek tőlünk bátran!facebook button final

Vásárlási segédlet: