A koronavírus okán a kézhigiénia jelentősége a sokszorosára növekedett!

Bizonyára nincs olyan ember, aki még ne értesült volna a koronavírus-járványról, amely sajnos mostanra hazánkban is felütötte a fejét. Elég sokat tudni már a kórokozóról, azt azonban egyelőre nem lehet garantálni, hogy csupán a melegebb időjárás miatt vissza fog szorulni. Amiben minden részről egyetértés van, az az, hogy az egyik legfontosabb megelőzési és védekezési módszer ellene a rendkívül alapos és nagyon gyakori kézmosás.

Ahol tud, az ember kezet is most, azonban a hagyományos kézmosásnak (nem automata csap és adagoló) van egy jelentős hátránya. Ahhoz, hogy kinyissuk a csapot és nyomjunk az adagolóból, előzetesen meg kell érinteni azt. Ha nyilvános helyen mosunk kezet, érdemes a művelet után a kéztörlésre használt papírtörlővel elzárni a csapot, hogy azzal a továbbiakban tiszta kézzel már ne kerüljünk kontaktusba.

További egy lépést meg lehet spórolni otthoni környezetben is, ha a nyomófedeles szappanadagolót automatára cseréljük, ilyenkor jön képbe az alábbi eszköz:

Intelligent Liquid Soap Dispenser Automatic Touchless Induction Foam Infrared Sensor Hand Washing Bathroom Tools from Xiaomi Youpin

A Xiaomi megoldása mindent tud, amire szükségünk lesz, ennek ellenére nem kell vagyonokat kiadni érte. Azt sem árt tudni, hogy a szappan hab formájában hatékonyabb tisztításra képes, mint amikor cseppfolyós. A gép alsó része a tartály, ami kékes árnyalatot kapott, a felső része pedig fehér ABS műanyag. A taroló kapacitása 250 ml, amiből a szivattyú kétféle sebességgel tudja kiemelni az anyagot. Az érzékelési távolság 3-5 cm, a tápellátást pedig négy darab AA elemmel kell megoldani (ezek nem része a csomagnak). A szappanadagoló mérete 85 x 120 x 205 mm, tömege 350 gramm, a test IPX4 vízálló.

Teljes specifikáció:

ModellAutomatikus folyékony szappan adagoló
Színfehér
AnyagABS + PC
Kapacitás250 ml
Bemeneti feszültségDC 6V
Működési teljesítmény1.8 W
Érzékelési távolság3-5 cm / 1,2 “-2”
Vízálló besorolásIPX4
Sebességváltó mód (kapcsolható)1. fokozat: 0,5 g
2. fokozat: 1 g
Akkumulátor4 x AA elem (nem tartozék)
Alkalmazás Nyilvános mellékhelyiségek, iskolák, fürdőszoba, vendéglátás, konyha, stb.
Méret85 x 120 x 205 mm
Tömeg350 g

A mostani időket szem előtt tartva minden mosdó mellé ajánlott egy ilyen, de ha valaki ki akarja maxolni az automatizálást, hogy a kézmosás tényleg érintés nélkül történhessen, annak a Xiaomi ZAJIA automata vízadagolóra is érdemes vetnie egy pillantást! Az automata szappanhab-adagoló ára a BGHU666 kuponkóddal 14,89 dollár helyett csak 11,88 dollár (~3490 forint), a Xiaomi ZAJIA automata vízadagoló pedig FLASH Sale akcióban most 15,99 dollár (~ 4790 forint). Mivel VÁM-határ alatti összegekről van szó, akár a legolcsóbb szállítási móddal is rendelhetőek.

A vásárláshoz kattints az alábbi linkre:

Xiaomi automata szappanhab-adagoló
KUPONKÓD: BGHU666
facebook button final

Ha a fenti kupon már nem érvényes, vedd fel velünk a kapcsolatot a Facebook gombra kattintva!

A vásárláshoz kattints az alábbi linkre:

Xiaomi ZAJIA automata vízadagoló


Ne feledkezzetek meg róla, hogy vásárlás előtt keressetek meg minket, hogy megnézzük, hol kapható a kiszemelt termék a legolcsóbban, esetleg kuponnal egybekötve. Kövessétek Facebook oldalunkat és keressetek minket privát üzenetben! Csatlakozzatok Facebook csoportunkhoz is, és kérdezzetek tőlünk bátran!

Vásárlási segédlet: