A mostani helyzetben is jól jön egy kis gondtalan szórakozás a bezártság közepette, és a földtől sem kell elrugaszkodnunk.

Egyre többen tartózkodunk otthon – akár önszántunkból, akár kényszerből. Azonban néha ki kell mozdulni a szabadba, egy kicsit megmozgatni magunkat, feltöltődni, és kiszakadni a képernyők bűvköréből. Gyerekeseknek (vagy felnőtt gyerekeknek, mint én is) kell a kikapcsolódás, elütni az időt valamivel, ami nem hétköznapi elfoglaltság. Erre jó megoldás a drónjairól ismert JJRC márka katonai terepjárója, amely felhőtlen örömpillanatokat szerezhet bárkinek. A mérete 34,5 x 13 x 17 centiméter, míg a tömege 565 gramm. Ez a modell 1:10 arányú kicsinyítése a Jeep valódi katonai járművének. A kaszni műanyagból készült – ennyi pénzért azért fémet ne várjunk – de természetesen ez nem sokat von le az élvezetből. Levehető „ponyva” is tartozik hozzá, ami szintén műanyag, így kicsit a kinézete is változtatható. Akkumulátorral működik, amelyet stílszerűen a motorháztető alá kell betenni – ha már környezetbarát a jármű, és nem használ robbanómotort. A telep 500 mAh-ás, amellyel nagyjából 15 percig lehet off-roadozni. Amit bír is, mivel felfüggesztése rugós, a kormányzást pedig szervó segíti, és hogy teljes legyen a kép, a lámpák nem csak dísznek vannak, azok működnek is.

Az irányítása egy pisztolyszerű távirányítóval történik. Ez 2,4 GHz-en továbbítja a jelet, így a hatótáv nagyjából 50 méter. Elsőre ugyan nem tűnik soknak, de pont elég, hogy ne csak a lábunk körül sertepertéljen a terepjáró. A kontroller nemcsak az irányváltásért felel, pár „extra” funkció is elérhető vele. A markolatába helyezhető a 2 db AA típusú elem (ez nem tartozék), míg az elsütőbillentyű (a fegyver hasonlatnál maradva) pedig az előre- hátra menetet szabályozza. Jobb oldalon a kerék formájú résszel az irányváltások végezhetőek el, míg a tetején további kezelőszervek kaptak helyet. Itt két gombbal az irányváltás finomsága, valamint a gyorsulás mértéke állítható. Ezek alatt egy kis LED jelzi, hogy be van-e kapcsolva a távirányító, alatta pedig egy kis tekerőgombbal a sebességet lehet szabályozni. Legalul a bekapcsológomb kapott helyet. Ennyivel bőven lehet szabályozni mindent, így állítható a Jeep érzékenysége.

LeírásMárka: JJRC

Modellszám: Q65

Változat: RTR (ready to run – használatra kész)

Anyaga: Műanyag/fém

Méretarány: 1:10

Mérete: 34,5 x 17 x 13 centiméter

Tömege: 565 gramm

Adó frekvenciája: 2,4G

Akkumulátor: 4,8 V 500 mAh

Működési idő: kb. 15 perc

Töltési idő: kb. 3 óra

Távirányító típusa: Pisztoly alakú adó

Energiaellátása: 2 x 1,5 V AA elem(nem tartozék)

Hatótávolsága: kb. 50-60 m

Csomag mérete: : 38,2 x 19,3 x 16,7 cm

Csomag tömege : 1,13 kg

Csomag tartalma1 x RC autó
1 x távirányító
1 x akkumulátor
1 x USB kábel
1 x ponyva (levehető)
1 x használati útmutató

 

Így a mondandóm… akarom mondani a rövidke bemutató végén jön a szokásos rész, az anyagiak. Többen gondolhatják, hogy nem olcsó mulatság (súlyos tízezrekbe kerül) egy ilyen szerkezet is. Nos, tévedtek, és mondom a jó híreket! A Geekbuying EU raktárából rendelve most akciósan 36,99$ (~11 500 Ft) ellenében megvehetjük a kis terepjárót (army green szinben), a szállítás – EU GLS Express – pedig mindössze 4,29$ (~1 300 Ft). Ráadásul amellett, hogy nem kell VÁM-ot és ÁFA-t sem fizetni – mindössze 2-7 munkanap alatt kézhez is kapjuk a csomagot.

A vásárláshoz kattints az alábbi linkre:

JJRC Q65 Jeep Off-road RC Military Car


Ne feledkezzetek meg róla, hogy vásárlás előtt keressetek meg minket, hogy megnézzük, hol kapható a kiszemelt termék a legolcsóbban, esetleg kuponnal egybekötve. Kövessétek Facebook oldalunkat és keressetek minket privát üzenetben! Csatlakozzatok Facebook csoportunkhoz is, és kérdezzetek tőlünk bátran!facebook button final

Vásárlási segédlet: