A Xiaomi ökoszisztémához tartozó Haylou előállt az egyik legolcsóbb okosórával, érdemes most lecsapni rá!

Az elmúlt évben már egyre nagyobb szerepet kaptak az okosórák, és elmondható, hogy idén még jobban fellendül ez a piac. Nem is csoda, mobilja már mindenkinek van, így a gyártók új piacok után néztek, és a viselhető okoseszközökben van potenciál bőven. A kínálat már most is elég széles skálán mozog, mindenki megtalálhatja a neki megfelelőt – mind tudás, mind a rendelkezésre álló anyagi források tekintetében. Akinek nem tetszik a hagyományos óraforma, és nem is akar sokat költeni rá, de szeretne egy minőségi darabot, annak nem kell tovább keresgélni, ez tökéletes választás lehet. Nézzük, mit (fogunk) kapni a pénzünkért! Az óra maga 40,9 x 35,7 x 11,6 milliméteres, a tömege 34 gramm. A szíj 26,3 x 253,8 milliméteres, anyaga TPU – ami a megszokott módon nem irritálja a bőrt, nem kell félni allergiás reakciótól. A szerkezet kicsi és könnyű, így a hölgyek csuklójára is jól passzol (az átlagos női okosórák 42 mm-esek szoktak lenni), de akinek vastagabb a csuklója, annak is simán átéri a szíj. A vezérlése egyszerű, a kijelző érintésérzékeny, de a jobb oldalán is van egy funkciógomb. A képernyő 1,3” -es, felbontása 240 x 240 pixel. A hátoldalán az optikai érzékelőt találjuk a pulzusméréshez, valamint a töltőcsatlakozót. Utóbbi mágneses – így nem fog egykönnyen lecsúszni áramfelvétel esetén – ezzel táplálhatjuk a 210 mAh-ás akkumulátort. Ezzel a kapacitással akár 14 napos üzemidő is elérhető, a folyamatos pulzusmérést bekapcsolva is 10 nap hozható ki vele.

A szoftvere zárt, csak az előre beépített alkalmazásokat támogatja. Ebben szokás szerint nincs hiány, rendelkezésre áll a különböző események értesítése (hívások, üzenetek), az alvásmonitorozás, a pulzusmérés, és több aktivitás figyelése is. Ezek közül kilencet lehet nyomon követni, úgymint a séta, a futás, a túrázás, a kerékpározás, a futópad, a fitnesz, a hegymászás, a spinning, és a jóga is. Ezek mellett egy új funkció is helyet kapott az órában, mégpedig a légzési gyakorlatok elvégzése. Ennek segítségével – és az óra rezgéseit figyelve – egyszerű légzési gyakorlatok végezhetők (mily meglepő), amivel sokat javíthatunk a közérzetünkön is. Ahogy egy ilyen szerkezettől elvárható, és szinte említenem sem kellene, a Haylou LS01 IP68-as tanúsítvánnyal rendelkezik, így az eső – a verejték – de egy kis zuhanyzás/kézmosás sem árthat neki. A fürdőbe (szaunába) természetesen ne vigyük be, azért ez sem bír ki mindent.

Leírás
MárkaHaylou
ModellLS01 (Nemzetközi változat)
SzínFekete/ezüst (opcionális)
Bluetooth verzió4.2
Kompatibilis operációs rendszer Android 4.4/iOS 8.0 vagy újabb
MűködésÉrintőképernyő + gomb (hosszan megnyomva az óra bekapcsolásához, röviden megnyomva vissza az előzőhöz )
App névHaylou Sport
Alkalmazás nyelveOrosz, német, japán, egyszerűsített kínai, angol, koreai
Óra nyelveAngol, német, orosz, japán
Egyéb képességek
VízállóságIP68
PulzusmérésTámogatott
Folyamatos pulzusmérőTámogatott
Légzés edzésTámogatott
Alvás monitorozásTámogatott
LépésszámlálóTámogatott
 GPS Run Rount Motion TrackTámogatott
Sportmódokfutás, kerékpározás, gyaloglás, fitnesz, futópad, hegymászás, túrázás, spinning, jóga támogatása

(Az óra  összesen 9 sportmódot támogat  , de egyszerre csak  8  sportmódot választhat. Beállíthatja, hogy melyik  8  sportmódot kívánja kiválasztani)

Hívás és üzenet emlékeztetőTámogatott
Hívásazonosító kijelzőTámogatott
Hívás elutasításaTámogatott
ÉrtesítésTámogatott, SMS, Twitter, WhatsApp, Linkedln, Instagram, Messenger, Line, Viber, Skype, KaKao
Talk, Vkontakte
Ne zavarj (DND) módTámogatott
Automatikus képernyőfelébresztésTámogatott
12/24 h időformátumTámogatott
ÉbresztőóraTámogatott
StopperóraTámogatott
Watch FacesÖtféle számlap
Egyéb funkciókRiasztások, Naptár, Tétlenségemlékeztető, Kamera távirányítás, Telefon megkeresése, Zenevezérlés, Fényerő beállítása
Technikai paraméterek
ÉrzékelőkG-szenzor, pulzusszám-érzékelő
KépernyőMéret: 1,3 hüvelykes
Típus: TFT LCD
Felbontás: 240 x 240 pixel
AkkumulátorAkkumulátor kapacitása: 210 mAh
Töltés típusa: Mágneses töltés
Részletek
 Súly és méretSzíj mérete: 253,8 x 26,3 mm
Termék mérete: 40,9 x 35,7 x 11,6 mm
Termék tömege: körülbelül 34 g
Haylou LS01 9 Sport mód 24 órás pulzusmérő BT4.2 Smart Watch nemzetközi verzió 1 x Haylou LS01 okosóra
1 x töltőkábel
1 x használati útmutató

Ennél olcsóbb (természetesen a nagy márkákat figyelembe véve) okosórát nemigen találunk a piacon, és mind a Xiaomi, mind a Haylou név garantálja a minőséget és megbízhatóságot. Legvégül jöjjön az ára, ami minden esetben kardinális kérdés szokott lenni. Az órát jelenleg a Banggood oldalán a BGHU745 kuponnal most 25,99 $ (~ 8 900 Ft) ellenében vehetjük kézbe/kézre, a szállítás pedig mindössze 2,5 $(~798 Ft). Fekete és ezüst színben kapható, a rendeléshez kattints az alábbi linkre:

Haylou LS01

Kuponkód: BGHU745

Ha a fenti kupon már nem érvényes, vedd fel velünk a kapcsolatot a Facebook gombra kattintva!


Ne feledkezzetek meg róla, hogy vásárlás előtt keressetek meg minket, hogy megnézzük, hol kapható a kiszemelt termék a legolcsóbban, esetleg kuponnal egybekötve. Kövessétek Facebook oldalunkat és keressetek minket privát üzenetben! Csatlakozzatok Facebook csoportunkhoz is, és kérdezzetek tőlünk bátran!

Vásárlási segédlet: