A Digoo előállt egy többfunkciós eszközzel – ami hasznos, ha például a szabadban töltünk hosszabb időt.

Maradjunk annyiban, hogy érdekes a szerkezet, amiről most szó lesz. Ez igaz mind a kinézetére, mind a funkcionalitására – egy minden az egyben készülék. Zseblámpa, FM rádió, hangszóró, és power bank egyben – így elsősorban azoknak ajánlott, akik a szabadban töltenek sok időt, legyen szó kempingezésről, túrázásról, horgászatról, vagy bármi másról.

A méreteit tekintve nem egy visszafogott darabról beszélünk, 95 x 175 milliméteres, amihez 479 grammos tömeg társul. Ebben kapott helyet minden funkció, amire szükségünk lehet távol az elektromos hálózatoktól. Vegyük sorra, miket tud ez a szerkezet, mert a képességei nem mindennapiak.

Zseblámpa

Ez talán az elsődleges funkciója – egyből két fényforrás is helyet kapott benne. Az egyik a végében található, ami a megszokott módon irányított fényt szór arra, amerre tartjuk. A másik a hengerben kapott helyet, így 360 fokban képes megvilágítani a környezetet, mint egy otthoni lámpa. Előbbi 1W-os, míg utóbbi 5 W-os teljesítménnyel rendelkezik – amely nem sok, de éppen elég arra, hogy ne essünk hasra a vaksötétben.

Hangszóró

Ez a funkció sem maradhatott ki belőle, elvégre mit ér az élet zene nélkül? Így bárhol, bármikor képesek vagyunk zenét csiholni a hengerből. Na nem fog beszakadni a dobhártyánk, tekintve a hogy a hangszóró teljesítménye 5 W, de legalább valami szól. A dalok eredhetnek a mobilunkból, ekkor Bluetooth 4.2-es kapcsolaton kommunikál a két eszköz. A TF kártyákat is képes magába fogadni, így onnan is szólhat az mp3, a legvégső eshetőség pedig a beépített FM rádió. Micro USB csatlakozóval is felszerelték, így ezen keresztül más eszközből is érkezhet a muzsika – pendriveról. A külső adathordozók esetén maximum 32 GB kapacitásúakat képes kezelni.

Power bank és napelem

Az eddigi funkciókhoz ugye szükség van energiára, ezt a belső akkumulátorában képes tárolni. A telep 2200 mAh-ás, amivel a hangszóró 10 órán keresztül, míg a világítás 72 órán keresztül képes üzemelni. A micro USB portnak köszönhetően mobilunkat (vagy más eszközöket) is képes tölteni a szerkezet. Elsőre nem tűnik soknak ez a 2200 mAh-ás kapacitás – egy egészséges telefon is 4000 mAh-ás akkuval rendelkezik – azonban a hangszóró részt kihajtva egy napelem bukkan elő. Ezzel már nyugodtan lehet akár a csatlakoztatott eszközöket tölteni, de természetesen a beépített akkut is.

MárkaDIGOO
ModellDG-BPSL
AnyagABS + LED cső + napelem
SzínFekete
Bemeneti feszültség5 V/1 A
Kimeneti teljesítmény5 W
Akkumulátor-kapacitás2 200 mAh
Működési időZene lejátszás esetén: 10 óra
Világítás esetén: 72 óra
VízállóságIP20 (nem vízálló, közepes méretű szilárd tárgyak ellen védett – >12 mm)
Töltésmicro USB / napelemes töltés
Zseblámpa teljesítménye1 W
Kemping világítás teljesítménye5 W
Hangszóró teljesítménye4 Ω / 5 W
SNR>80 dB
FM rádióAutomatikus hangolás
Micro SD kártya támogatásmaximum 32 GB
Pendrive támogatásmaximum 32 GB
Zenefájl formátumamp3
Mutimédia kapcsolatUSB 2.0, micro SD, Bluetooth 4.2
Méret95 x 175 milliméter
Tömeg479 gramm
A csomag tartalma1 x Digoo DG-BPSL kempinglámpa
1 x Digoo Micro USB töltőkábel
1 x Digoo angol használati útmutató

Összességében egy hasznos kis szerkezet ez a DIGOO DG-BPSL. A szabadban töltött idő alatt sem kell nélkülöznünk kedvenc zenéinket, képesek vagyunk tölteni elektronikai eszközeinket, de fényt is csiholhatunk vele. A Banggood oldalán most akciósan lehet megvásárolni, de a 24,99 $-os árnál is tudunk jobbat mondani nektek. A BGAURN26 kuponnal tovább faraghatunk az árból, így mindössze 18,99 $ (~6 000 Ft) az összeg, a szállítás pedig 3,37 $-ba (~1 000 Ft) kerül. A vásárláshoz kattints az alábbi linkre:

DIGOO DG-BPSL 4 in 1 multifunkciós kempinglámpa

KUPONKÓD: BGAURN26

facebook button final

Ha a fenti kupon már nem érvényes, vedd fel velünk a kapcsolatot a Facebook gombra kattintva!


Ne feledkezzetek meg róla, hogy vásárlás előtt keressetek meg minket, hogy megnézzük, hol kapható a kiszemelt termék a legolcsóbban, esetleg kuponnal egybekötve. Kövessétek Facebook oldalunkat és keressetek minket privát üzenetben! Csatlakozzatok Facebook csoportunkhoz is, és kérdezzetek tőlünk bátran!

Vásárlási segédlet: