A Xiaomi JIMMY JV85 Pro előrendeléses akcióját egy kuponnal is megtoldjuk nektek!

Ma már evidens, hogy a Xiaomi márkanév nem csak kiváló ár/teljesítmény arányú telefonokat jelent, hanem gyakorlatilag bármit, ami ezen a világon megtalálható – a Xiaomi 2020-ban már tényleg mindent IS gyárt, ugyanakkor a háztartási eszközöknél meglévő tapasztalata már sokévnyi múltra tekint vissza. Legyen szó hagyományos, akkumulátoros vagy akár robotporszívóról, kedvenc márkánkban e termékek kapcsán sem szoktunk csalódni.

Ahogy a telefonoknál és a különféle aktivitásmérőknél, úgy a háztartási eszközök, takarító eszközök világában is folyamatos a fejlesztés, a modellek szinte minden évben megújulnak.

A Xiaomi JIMMY JV85 Pro ugyancsak egy modellfrissítés eredménye, az előző generációshoz képest ~70 százalékot nőtt (115 kontra 200 AW – motorteljesítmény: 550 W) a teljesítménye, ugyanez a működési idő tekintetében ~ 55 százalék (45-ről 70 percre), de a portároló méretet és sikerült megnövelni ~20 százalékkal, 0,5-ről 0,6 literre.

A Xiaomi közlése szerint ezzel a teljesítménnyel egyébként jelenleg a Xiaomi JIMMY JV85 Pro a világ legerősebb akkumulátoros porszívója.

A gép és a csövezés uralkodó színe a lila és a titánium szürke. Nem egy szokványos párosítás, de nem mutat rosszul, és legalább nem fog könnyen elbújni a szemünk elől. A padlótakarításhoz használatos cső középen flexibilis, akár 90 fokban hajlítható, így játszi könnyedséggel tud behatolni az ágy, illetve a különféle bútorok alá. A toldócső nélkül használva egy könnyű kis kéziporszívót kapunk, amivel könnyedén letisztíthatjuk a kanapét, a különféle tárgyakat, bútorfelületeket.

Az elektromos fejjel való használatkor a működési idő az egyes teljesítményszinteken 13/25/55 perc, míg anélkül 15/30/70 perc, amik igen baráti értékek. A 8 darab lítium-ion akkumulátorból összeálló akkupakk feltöltési ideje 4-5 óra, a töltöttségi szintet egyéb iránt LCD kijelző jelzi a gépen.

Kapunk többféle szívófejet, kefét, kellékanyagot, gyakorlatilag egy komplett készletet, amivel új szintre emelhető az otthoni takarítás fogalma nem csak kényelmi vonatkozásban, hanem a ráfordított idő tekintetében is.

Ha Te is kipróbálnád ezt a lila csodát, mely jelenleg a szívóerő bajnoka, akkor több jó hírünk is van: egyrészt a Geekbuying oldalán már elindult az előrendeléses akció, az első szállítmányok 4 nap múlva indulnak meg az újdonsült gazdik felé, ráadásul az út nem fog sokáig tartani, mivel a készülékek EU raktárból jönnek, tehát a VÁM-ot és az ÁFÁ-t is elfelejthetjük. Ezen felül egy kuponnal is készültünk nektek, amivel a 349,99 dolláros ár 339,99 dollárra (~102.276 forint) faragható, a rendelés során ezt írjátok be: AFF181_SMHJV85Z10

A vásárláshoz kattints az alábbi linkre:

Xiaomi JIMMY JV85 Pro Cordless
Handheld Flexible Vacuum Cleaner

KUPONKÓD: AFF181_SMHJV85Z10

facebook button final


Ne feledkezzetek meg róla, hogy vásárlás előtt keressetek meg minket, hogy megnézzük, hol kapható a kiszemelt termék a legolcsóbban, esetleg kuponnal egybekötve. Kövessétek Facebook oldalunkat és keressetek minket privát üzenetben! Csatlakozzatok Facebook csoportunkhoz is, és kérdezzetek tőlünk bátran!

Vásárlási segédlet: