Igen nagy népszerűségnek örvendenek mostanság az elektromos járművek, és egy igen jó ajánlatra bukkantam nektek.

A modern közlekedés egyik alappilére kezd lenni az elektromos roller, nem is kérdés miért. Kényelmes, gyors, egyszerű a használata, és jogsi sem kell hozzá. Ami a lényeg egy ilyen szerkezetnél, hogy legyen jó a hatótávja, illetve ne egy gyerekre méretezzék. Nos, a Niubility N1 ezeknek szerintem megfelel, lássuk, mit is kapunk, ha ezt megvesszük!

A váz, ahogy elvárható, alumínium-ötvözetből készült, ezáltal könnyű és merev. A mérete 1054 x 436 x 1150 milliméter (összecsukva 1054 x 436 x 480 mm), míg a tömege 12 kilogramm. Színe fekete, a fék bowden takaró borítás lett piros – ez a színkombináció nekem mindig is bejött. A kerekei 8,5” átmérőjűek, a hátsó kereket pedig tárcsafékkel lassíthatjuk le. A biztoságunkról a beépített első LED lámpa, valamint a “meglepő módon”, hátul található féklámpa is gondoskodik.

Használatát 13 éves kortól ajánlja a gyártó, a kormány szár 120 és 200 centiméteres magasság között állítható, míg a terhelhetősége 120 kilogramm.

A szerkezet – és a használója – mozgatásáról a 250 W teljesítményű, szénkefe-nélküli motor gondoskodik. Ennek hála akár 25 km/h-ás maximális sebességgel is közlekedhetünk, és akár 15°-os emelkedőn is képes felkapaszkodni. A rendszer energiaellátásáért egy 36 V, 7,8 Ah-ás akkumulátor felel, ezzel a roller 20 – 25 kilométeres hatótávval bír. Az akku teljes feltöltése sem tart egy örökkévalóságig, 3 – 4 óra alatt újra bevethetjük a kicsikét. Ha pedig épp nem használjuk, az összecsukása egy mozdulattal megoldható, és 3 másodperc alatt félbe is vághatjuk hajthatjuk.

Tudom, így az ősz kezdetekor furcsa lehet, hogy egy elektromos rollert ajánlok, azonban az időjárás még mindig simán lehetővé teszi a használatát. Amíg nem lesz hó, vagy nem csap át mínuszba a hőmérséklet, addig simán lehet használni. De ha ez tántorít el valakit is ettől, annak is jó befektetés lehet, jövő tavasszal csak elő kell kapni, és roboghatunk is vele bárhova. Nem mellesleg az ára is igen baráti most – talán pont a zord időjárás miatt. Ezért aki tervezi egy roller beszerzését, annak most ez az akció kapóra jöhet. A Tomtop-nál most korlátozott mennyiségben mindössze 289,99 $ (~ 90 000 Ft) ellenében juthatunk hozzá. A szállítás német raktárból történik, ami azt jelenti, hogy 3-5 munkanap alatt kézhez is kapjuk a csomagot, ráadásul ingyen. A vásárláshoz kattints az alábbi linkre:

 Niubility N1 elektromos roller

facebook button final


Ne feledkezzetek meg róla, hogy vásárlás előtt keressetek meg minket, hogy megnézzük, hol kapható a kiszemelt termék a legolcsóbban, esetleg kuponnal egybekötve. Kövessétek Facebook oldalunkat és keressetek minket privát üzenetben! Csatlakozzatok Facebook csoportunkhoz is, és kérdezzetek tőlünk bátran!

Vásárlási segédlet: