Látni mindig jó dolog, az már kevésbé, ha másokat is zavarunk egy fényforrással.

Hogy időszerű legyek, „Winter is coming…” ÉS a tél közeledtével, valamint az óraátállítással a nappalok jócskán rövidülnek, ahogy a napközbeni lakásba beszivárgó fény mennyisége is. Ezt mi mással tudjuk ellensúlyozni, minthogy lámpát kapcsolunk, amikor a számítógépünk előtt vakoskodunk – legyen ez nappal vagy éjszaka. Mert ugye teljes sötétségben dolgozni rendkívül nehéz – még ha tudunk is vakon gépelni – és a szemünk egészségének is ártunk vele.

Ha jófejek akarunk lenni családtagjainkkal és nem akarunk fölöslegesen egy plusz lámpát égetni, ami bevilágítja a fél lakást, akkor ez a kis, monitorra szerelhető fényforrás a nekünk való. Pont annyit tud, amennyit kell – világosságot biztosít, de csak ott, ahol éppen szükséges.

A lámpa mérete 46,4 x 10 x 3,8 centiméter, míg tömege 500 gramm. Meg kell vallani, súlyos egyéniség, de hát érthető, hiszen nem valami “gagyi kínai” cucc, a fő anyaga alumínium-ötvözet, amelyet egy kis polikarbonáttal toldottak meg. Színe fekete, alakja henger, és a jobb oldalon található kis tekerőgombbal tudjuk vezérelni.

Összesen háromféle mód / színhőmérséklet közül választhatunk, ezek a meleg fehér, a kevert mód, és a hideg fehér. Azaz 2900 K, 4000 K és 5000K-ban képes megvilágítani a lámpa a monitort, és az előtte levő szűk teret. Így mindenki megtalálja a neki, vagy éppen a munkának legmegfelelőbb színt, és közben a szemünket is védjük. Ugyanis a fényforrás mentes az oly’ káros kék fénytől, így a szemünket is kíméli, illetve mi is később fáradunk el. A fényerő is állítható a tekerőgombbal, erre nem pazarolnék karaktereket, egyértelmű, mire való és miért is jó ez a funkció.

A rögzítése pofonegyszerű, a monitor tetejére kell rögzíteni, egy kis „láb” segítésével, amely odafogja. 0,5 – 4 centiméter közötti vastagságú megjelenítőkkel kompatibilis, szerintem ez lefedi az összes képernyőt, így nem kell aggódnunk, hogy nem lesz megfelelő számunkra. Az energiaellátása USB Type-C portról történik, a működéséhez 5 V szükséges, ezt biztosíthatjuk saját gépünk USB portjáról, power bankról, de akár a hálózatra is köthetjük, egy adapter segítségével.

LeírásMárka:  Baseus (Xiaomi ökoszisztéma része)

Modell:  DGIWK-01

Anyaga: alumínium-ötvözet + PC

Állítható színek: hideg fehér / kevert (természetes) fehér / meleg fehér

Színhőmérséklete: 2900 K / 4000 K / 5000K

Feszültsége: 5 V

Teljesítménye : 5W (Max )

Működési hőmérséklete: -20℃ – +55℃

Kompatibilis képernyő vastagság: 0,5 – 4 cm

Méretek és tömegA termék mérete: 46,40 x 10,00 x 3,80 centiméter

A termék tömege: 500 gramm

Csomag tartalma
1 x Baseus DGIWK-01 LED lámpa

A végére, így zárójelben azért megemlítem, hogy ugyan a Baseus gyártja – és saját név alatt fut, a Xiaomi ökoszisztémába tartozik a lámpa… Ez a termék mindenkinek ajánlott, aki szeretne egy jóféle lámpát, amely csak annyi területet világít be, amennyire szüksége van. Az ára pedig igen kedvező, most a Banggood webáruházban a BGHOMEAPP13 kuponnal mindössze 27,83 $-ért (~ 8 690 Ft) vásárolható meg. További jó hír, hogy a szállítása ingyenes, és cseh raktárból érkezik, így 2-5 munkanap alatt kézhez is kapjuk. A vásárláshoz kattints az alábbi linkre:

Baseus DGIWK-01 LED lámpa

Kuponkód: BGHOMEAPP13

 

facebook button final

Ha a fenti kupon már nem érvényes, vedd fel velünk a kapcsolatot a Facebook gombra kattintva!


Ne feledkezzetek meg róla, hogy vásárlás előtt keressetek meg minket, hogy megnézzük, hol kapható a kiszemelt termék a legolcsóbban, esetleg kuponnal egybekötve. Kövessétek Facebook oldalunkat és keressetek minket privát üzenetben! Csatlakozzatok Facebook csoportunkhoz is, és kérdezzetek tőlünk bátran!