Pont termékajánlóhoz kerestem cuccokat, amikor megakadt a szemem ezen a BlitzWolf terméken – úgy voltam, ezt nektek is látnotok kell.

USB-s bögremelegítőről már hallottam – volt is valami gagyi, promós cuccom, de az csak az áramot ette. A QI töltő sem igazán újdonság, tucatszám lehet találni mindenfélét, ha azt keresne az ember. Na de a kettő egy termékben? Tényleg láttam már őrültségeket a kínaiaktól, de ez még nekem is új. Ráadásul nem is egy AliExpresses vagy eBay-es eladó noname termékéről van szó, ami kétes eredetű, hanem a Banggood hivatalos márkájától érkezett a cucc.

Elsőre megkérdőjeleztem ennek hatékonyságát – a korábbi tapasztalatok alapján, azonban a specifikáció meggyőzött, hogy ez bizony működhet. Azért, mert ezt nem a számítógép USB portjába kell dugni, ami azért nem sok energiával látja el ezeket a cuccokat, hanem mert ezt egy konnektorhoz kell kapcsolni. Az áramfelvétele 12 V / 1,5 A, így nem mindegy milyen adapterhez kapcsoljuk, de emiatt nem kell aggódni, szerencsére kapunk egy 18 W-os dugaljt hozzá. És nem is csak ezt kapjuk, egy komplett csomag érkezik, ami nagyszerű, ha például a munkahelyünkön szeretnénk mindig egy bögre meleg kávét/teát a kezünk ügyében tudni.

A töltő/fűtőpad formája kissé ovális, mérete 117 x 10 milliméter. Az egyik végén találjuk az USB Type-C csatlakozót, ezen keresztül veszi fel a szükséges energiát. A csomag tartalmazza a szükséges kábelt is, valamint – mint már említettem – a töltőfejet, amely szabványos 18 W-os QC 3-as. Így akár más eszközök töltésére is használhatjuk, nemcsak ehhez. A vezeték-nélküli töltés (QI töltés) maximum 10 W-tal történhet minden, ezzel a technológiával kompatibilis telefonnal vagy okosórával.

A trükkje az egész szerkezetnek az, hogy a töltőpadban van egy kis „érzékelő”, így, ha a csomaghoz kapott bögrét ráhelyezzük, akkor nem QI töltőként funkcionál, hanem melegíteni fogja annak tartalmát. Ebből adódik is a dolog nyitja, nem jó hozzá bármiféle bögre, csak a hozzá adottal működik. Ez kerámiából készült, 95 milliméter magas, és 85 milliméter az átmérője. Kapacitása 350 milliliter, és kapunk hozzá egy fedőt, hogy a hő el ne szökjön.  Ez szintén 85 milliméter átmérőjű, magassága 18 milliméter. Ez a funkció maximum 8 órán át használható, utána lekapcsolja magát a szerkezet.

ModellBW-WCC1
 

 

 

 

Töltés

BemenetDC12V⎓1.5A
KimenetDC5V⎓1A / 9V⎓1.2A / 12V⎓1.5A
Töltési hatékonyság≥75 %
Átviteli távolságmaximum 6 mm
Interfész típusaUSB Type-C
Működési hőmérséklet-20℃ —60℃
Vezeték nélküli töltési teljesítményMaximum 10 W, kompatibilis az Apple 7,5 W-os és más szabványos 5 W-os megoldásaival
Támogatott mobiltelefon típusokKompatibilis minden, QI képes eszközzel
MelegentartásFűtőteljesítmény18 W
Bögre űrtartalma350 ml
Állandó hőmérséklet55° C ± 2℃ (szobahőmérsékleten)
Működési hőmérséklet0°C – 45°C
Bögre anyagaPorcelán
Melegentartás módszereVezeték nélküli indukciós technológia
Működési időmaximum 8 óra
Csomag tartalma

1 x 350 ml űrtartalmú bögre

1 x 10 W vezeték-nélküli töltőpad

1 x USB Type-C töltőkábel

1 x 18 W QC3.0 adapter (EU aljzattal)

Mit ne mondjak, ötletes kis produktum lett ez a töltő és melegítő egyben. Irodában simán el tudom képzelni, még akkor is, ha nincs QI töltésre képes telefonunk. Ha van, akkor viszont best buy. A komplett szett pedig most akciós, mindössze 39,99 $-ba kerül… De… Használd a BGBWWCC1 kupont, ezesetben máris csak 26,99 $-t (~8 445 Ft) kell fizetnünk, a szállítás pedig kemény 0,16 $ (~50 Ft). A vásárláshoz kattints az alábbi linkre:

BlitzWolf BW-WCC1 QI töltő és bögremelegítő

Kuponkód: BGBWWCC1

facebook button final

Ha a fenti kupon már nem érvényes, vedd fel velünk a kapcsolatot a Facebook gombra kattintva!


Ne feledkezzetek meg róla, hogy vásárlás előtt keressetek meg minket, hogy megnézzük, hol kapható a kiszemelt termék a legolcsóbban, esetleg kuponnal egybekötve. Kövessétek Facebook oldalunkat és keressetek minket privát üzenetben! Csatlakozzatok Facebook csoportunkhoz is, és kérdezzetek tőlünk bátran!