A Banggood saját márkája már a konyhában is támad, egyszerre két okos tulajdonságot ötvözve.

A legegyszerűbben manapság úgy lehet bármit is eladni, ha az vagy okos vagy egészséges. És ezt a gyártók is jól tudják, mi pedig vesszük őket, mint a cukrot. Nem vagyok álszent, ha bármi, amire azt mondják, hogy okos, harapok – legalábbis megnézem mit tud valójában. Így most ez a fritőz került a terítékre, a hivatalos neve megint csak gyönyörű lett. Nézzük, mit is tud valójában a hivatalosan BlitzWolf BW-AF1 intelligens fritőz, amely ahogy megszokhattátok, baráti áron kéreti magát.

A mérete 30,5 x 29,5 x 35 centiméter, a tömege 7,18 kilogramm – van benne anyag, meg kell hagyni. A külsejéről sok mindent nem lehet elmondani, a tetején egy digitális kijelző található a szükséges kezelőgombokkal, míg az elején lehet a sütőkosarat kivenni a sütőfazékból. Megvallom, nem vagyok ekkora konyhatündér, utána kellett nézni mit miképpen hívnak egy ilyen szerkezetnél. A sütőkosár kapacitása 6 liter, a leírás szerint akár egy 6 fontos (pound) csirkét is meg lehet sütni. Aki nem lenne tisztában az angolszász mértékegységekkel, annak elárulom, hogy ez nagyjából 2,6-2,7 kilogrammot jelent. Itt szerencsére nincs okosság, hogy akkuról működne – akkor 10 perc lenne az üzemidő – az elektromos áramot szabványos EU dugaljjal veszi fel a konnektorból.

A szerkezet teljesítménye 1800 W, a hőmérséklete 40 oC és 200oC között állítható, valamint időzítővel is ellátták – ezesetben maximum 60 perc a maximum időintervallum. A belső felület tapadásmentes bevonattal rendelkezik, illetve, ha kihúzzuk a kosarat – hogy ellenőrizzük az ételt – a gép automatikusan kikapcsolja magát a balesetek elkerülése végett. A sütés-főzés meleg levegő keringtetésével történik, így nincs szükség olajra, esetleg jóval kevesebbre, mint hagyományos esetben – így egészségesebb ételek készülhetnek. És ha már elkészült az ebéd/vacsora, a fritőz hanggal jelzi nekünk, hogy tálálhatunk. Természetesen a kosár és fazék rész teljesen kivehető a gépből, így a tisztítása is egyszerű.

Az okosságáról eddig még nem esett szó, így jöjjön ez a rész! Ez a tulajdonsága abban rejlik, hogy a mobiltelefonunkról applikáció segítségével is vezérelhetjük. De nem csak vezérelhetjük távolról a fritőzt, vannak előre beállított programok is. Így például, ha sültkrumplit szeretnénk benne készíteni, nem nekünk kell kitalálni, hogy hány fokon és meddig süsse, hanem kiválasztjuk, és a szerkezet beállítja, hogy a lehető legfinomabb legyen.

LeírásMárka: BlitzWolf

Modell: BW-AF1

Szín: fekete

Teljesítmény: 1800 W

Feszültség: 220- 240 V/50 – 60 Hz

Kapacitás: 6liter

Maximális hőmérséklet: 200ºC

Csatlakozó típusa: EU dugalj

Méret és tömegA termék mérete: 30,5 x 29,5 x 35 centiméterA termék tömege: 7,18 kilogramm
Csomag tartalma
1 x BlitzWolf BW-AF1 intelligens fritőz

A végére azért hagytam egy kis meglepetést. A gyártó receptekkel is kedveskedik (a vásárlóknak), ami a neten könnyedén elérhető – angol nyelvtudás/Google translate ajánlott. A jobbnál-jobb étkek ezen a linken érhetőek el. De ha nemcsak a receptekre fáj a fogunk, akkor nézzük mit kérnek ezért a fritőzért! Az akciós ára sem rossz (92,99 $), de a BWAF11SONN kuponnal ez 86,99 $-ra (~25 915 Ft) csökkenthető. A szállítás ingyenes, ráadásul cseh raktárból történik, így hamar megkapjuk a csomagot. A vásárláshoz kattints az alábbi linkre:

BlitzWolf intelligens forrólevegős fritőz

Kuponkód: BWAF11SONN

facebook button final

Ha a fenti kupon már nem érvényes, vedd fel velünk a kapcsolatot a Facebook gombra kattintva!


Ne feledkezzetek meg róla, hogy vásárlás előtt keressetek meg minket, hogy megnézzük, hol kapható a kiszemelt termék a legolcsóbban, esetleg kuponnal egybekötve. Kövessétek Facebook oldalunkat és keressetek minket privát üzenetben! Csatlakozzatok Facebook csoportunkhoz is, és kérdezzetek tőlünk bátran!

Vásárlási segédlet: