Ha Bluetooth hangszóró a Geekbuyingról, akkor nem is kérdés, hogy egy újabb Tronsmart termék van soron, amely bírja a gyűrődést.

Nem egyszer mutattuk be a gyártó termékeit, amelyet a felhasználók szeretni szoktak. A hangzás – a visszajelzések alapján – rendben van, a design is okés, az árak pedig mérsékeltek. Ezek így együtt vásárlók tömkelegét győzték meg, az új kis hangszóróval sem lehet majd nagyon mellé fogni szerintem.

A mérete 163 x 72 x 64 milliméter, míg a tömege 627 gramm. A borítása műanyag, színe fekete/szürke. Hordozhatósága miatt ugye azért érik hatások az ilyen szerkezeteket, éppen ezért IPX7-es védelemmel látták el, így a medence mellett sem fog neki megártani a ráfröccsenő víz. Éppen a védelem miatt a gombok – amik a hátulján találhatók, ha fektetve nézzük – egy gumiborítás alatt kaptak helyet. Ezekkel tudjuk ki/be kapcsolni, léptetni a számok között, a hangerőt állítani, vagy a Bluetooth-ot kapcsolni. Ezeken kívül – egy gumiborítás mogött – kapott helyet az USB Type-C típusú töltőport, valamint egy AUX bemenet. A hangszórók rácsa egész mélyen átöleli az egész szerkezetet, a külső visszafogott lett, szerintem jól is néz ki.

A lényeg úgyis a bortás alatt kapott helyet. A hangok megszólaltatásáért hét hangszóró felel, amelyek frekvenciatartománya 60 – 20 000 Hz között mozognak. Az optimális hangzásért, illetve tulajdonképpen a szerkezet működéséért a Qualcomm féle QCC3021 chip felel. A Bluetooth chip 5.0-ás, ezzel akár 10 méteres távolságról is képesek lehetünk zenét küldeni a hangfalra. Az A2DP/SBC/AAC kodekek támogatása adott, emellett akár 100 ilyen hangfal is összeköthető – az lesz aztán az igazi házibuli. A Force 2 teljesítménye 30 W (RMS), ami elfogadhatónak mondható egy ekkora szerkezettől.

A működésért felelős energiát egy 2 500 mAh-ás akkumulátor tárolja, ezzel akár 15 órás üzemidő is elérhető, 50%-os hangerő mellett. Újra feltölteni a már említett USB Type-C porton keresztül lehet, amely nagyjából 3-4 órát vesz igénybe.
Az eddigi vélemények alapján elég jól muzsikál a szerkezet, amelynek most az ára is kedvező. Az NNNTSF2 kuponnal mindössze 44,99 $-ba (~16 250 Ft) kerül, a szállítás ingyenes német raktárból. A vásárláshoz kattints az alábbi linkre:

Tronsmart Force 2

Kuponkód: NNNTSF2

facebook button final

Ha a fenti kupon már nem érvényes, vedd fel velünk a kapcsolatot a Facebook gombra kattintva!


Ne feledkezzetek meg róla, hogy vásárlás előtt keressetek meg minket, hogy megnézzük, hol kapható a kiszemelt termék a legolcsóbban, esetleg kuponnal egybekötve. Kövessétek Facebook oldalunkat és keressetek minket privát üzenetben! Csatlakozzatok Facebook csoportunkhoz is, és kérdezzetek tőlünk bátran!

Vásárlási segédlet: