A vállalat egyik legerősebb táblagépe szinte minden feladattal megbírkózik amit rátestálunk, nem is véletlen a Pro jelző a nevében.

Nem az első, és nem is az utolsó alkalom, hogy az Alldocube termékeit a figyelmetekbe ajánljuk. Ennek az oka a kedvező ár mellett a korrekt hardver, amik együttesen garantálják a sikert – ami nem is szokott elmaradni. A mostani táblagép ugyan nem a legfrissebb vagy a legerősebb a gyártó kínálatában, de ennek ellenére nem szabad leírni, sőt. És mivel a kínai újév éppen most esedékes, akciókkal kedveskednek nekünk.

Az iPlay 30 Pro 258,3 x 159,4 x 8,3 milliméteres, míg a tömege 530 gramm. A kinézete mondhatni átlagos, az előlapon a 10,5”-es IPS kijelző pihen, amely felbontása 1200 x 1920 pixel. A kávákat a mobilhoz szokott szemünk vastagnak látja, de egy tablet esetén szükséges is a nagyobb szél, hogy stabilan foghassuk az eszközt. A kijelző fölötti részen kapott helyet az 5 megapixeles kamera, amivel a videochat és a szelfikészítés valósítható meg. Oldalt a szokásos hangerő-.ki/bekapcsoló gombok helyezkednek el, valamint a tálca, amelybe nemcsak micro SD kártya, de SIM kártya is behelyezhető – gondolom, erre a címből is rájöttetek. Ezeken kívül egy USB Type-C csatlakozót találunk, valamint egy 3,5 mm-es jack csatlakozót. A hátlap a lehető legpuritánabb, itt csak egy 8 megapixeles kamera található, ami kissé kitüremkedik a sima takarópanelből.

A gép lelke a MediaTek Helio P60, amely nyolc maggal rendelkezik. Ez két, egyenként négymagos fürtbe rendeződik, az erősebb klaszter 4 db Cortex-A73 magot rejt, amelyek 2 GHz-es órajelen futnak, míg a takarékosabb rész szintén négymagos, itt Cortex-A53-as magok vannak, amelyek szintén 2 GHz-en ketyegnek. A GPU az ARM Mali-G72 MP3 lett, ez 800 MHz-en fut. Memóriából tekintélyes 6 GB áll a rendelkezésre, míg a tárhely mérete sem okoz csalódást, összesen 128 GB-ot kapunk, amely természetesen microSD kártyával tovább bővíthető – ebből 256 GB-os a maximum, amit bele lehet tenni. A Wi-Fi dual-bandes, és az ac szabványig kezel mindennemű hálózatot. A Bluetooth ugyan 4.2-es verziójú, de emiatt nem hiszem, hogy sokan most letennének erről a gépről. A helyzetünk meghatározásában a GPS és a Beidou műholdak segítenek. Mobilhíváshoz adott a 4G, és ahogy annak lennie kell, a B20-as sávról sem kell lemondani. Mindezek mellett már csak zárójelben említendő meg a két hangszóró, így a sztereó élménytől sem foszt meg minket a tablet.

A működéshez az energiát egy tekintélyes kapacitású akkumulátor tárolja, számszerűsítve 7 000 mAh-ás. Ezzel akár 10 órán át lehet használni az iPlay 30 Pro-t, míg tölteni maximum 5 V/2 A-rel lehetséges. Operációs rendszer tekintetében semmi meglepőt nem tudok mondani. Ez nem más, mint az Android 10, teljesen gyári felülettel, így a gyors működés garantált.
Legvégül jöjjön az ár, ami minden esetben az egyik legfőbb szempont! Jó hír, hogy amúgy sem drágák az Alldocube termékei, de most villámakció keretében még barátibb lett. Most mindössze 199,99 $-t (~60 015 Ft) kérnek érte, a szállítása pedig ingyenes, ráadásul cseh raktárból! A vásárláshoz kattints az alábbi linkre:

Alldocube iPlay 30 Pro

facebook button final


Ne feledkezzetek meg róla, hogy vásárlás előtt keressetek meg minket, hogy megnézzük, hol kapható a kiszemelt termék a legolcsóbban, esetleg kuponnal egybekötve. Kövessétek Facebook oldalunkat és keressetek minket privát üzenetben! Csatlakozzatok Facebook csoportunkhoz is, és kérdezzetek tőlünk bátran!

Vásárlási segédlet: