Tisztább, egészségesebb levegő, kevesebb por – kinek ne érne ez meg ~ 26.500 forintot egy légtisztító formájában, Banggoodról?

Nem tudom, Ti hogy vagytok vele, de én a portörlést az egyik legidegesítőbb, legfölöslegesebb időtöltésnek tartom, de amikor végighúzom a fehér rongyot a polcon, és meglátom az új színét, mindig be kell látnom, hogy sajnos mégsem annyira felesleges. Pláne, ha az ember allergiás is rá (sajnos engem is érint), ilyenkor még hatványozottabban fontos (lenne) a levegő tisztán tartása és a lakóterünk pormentesítése, ami – mint tudjuk – egyáltalán nem könnyű feladat. Városban is elég durva mértéket ölt a levegő por-koncentrációja, viszont vidéken sem jobb a helyzet, ha például a ház földút vagy murvás út mellett helyezkedik el – ezt szerencsétlenségemre magam is tapasztalom. Egy ideje már érlelődik bennem a gondolat, hogy fokozni kéne a takarítás ebbéli hatékonyságát, illetve csökkenteni kellene a magam és a feleségem ilyen irányú terheit, ami leginkább egy gép beszerzésével lenne lehetséges, ami tisztítja a levegőt.

Nem nagyon férhet hozzá kétség, hogy ez a légtisztító most a legjobb vétel. Az ára éppen csak 25 ezer forint felett van, de az alacsony ár ellenére ez már nem a legkisebbek közül való. A nagyobb tesókhoz hasonlóan van rajta egy OLED kijelző és nem maradt ki az applikáció alapú vezérlés, vagyis a Xiaomi okosotthon rendszerekben is működik, de természetesen abszolút nem gond, ha nem rendelkezünk ilyen rendszerrel, hiszen a légtisztító közvetlenül a telefonról is vezérelhető. Kedvenc gyártónk a gépet 106 négyzetméteres területig ajánlja, de persze ha ennél kisebb a légtér, akkor vélhetően nő a hatásfok is. S3nki barátom pozitív tapasztalatokat osztott meg a témában, náluk a kettes sorozatba tartozó gép működik nagyjából 100 négyzetméteren, és érezhető a hatása, szóval várhatóan kisebb lakásokba ez a 3C is elegendő lesz. Én most ezen az áron mindenképpen adok neki egy esélyt, ha beválik (és miért ne válna) akkor lehet, hogy egy második is követni fogja…

Az ára tehát ezzel a kuponnal igazi ár/érték bajnokká varázsolja: a BGHU0478 kuponkóddal csak 26 500 forintot kérnek érte itt (ráadásul cseh raktárból jön, pár nap alatt, garantáltan VÁM- és ÁFA-mentesen!):

XIAOMI MIJIA 3C LÉGTISZTÍTÓ 

KUPONKÓD: BGHU0478 (helyette: BG3CAPRTE)

Ha az eredeti kuponkód már nem érvényes, az alábbi kuponkóddal minimálisan drágábban, de meg tudjátok vásárolni: BG3CAPRTE

facebook button final

Ha a fenti kupon már nem érvényes, vedd fel velünk a kapcsolatot a Facebook gombra kattintva!


Ne feledkezzetek meg róla, hogy vásárlás előtt keressetek meg minket, hogy megnézzük, hol kapható a kiszemelt termék a legolcsóbban, esetleg kuponnal egybekötve. Kövessétek Facebook oldalunkat és keressetek minket privát üzenetben! Csatlakozzatok Facebook csoportunkhoz is, és kérdezzetek tőlünk bátran!

Vásárlási segédlet: