A Powkiddy RGB30 retró játékkonzol lehetővé teszi a játékosok számára, hogy újra átéljék a digitális játékok aranykorát, visszahozva a klasszikus és az arcade stílusú játék lényegét egy kompakt és hordozható eszközön.

A játékipar gyorsan fejlődött az elmúlt néhány évtizedben, a modern játékkonzolok valósághű grafikát, magával ragadó hangzást és összetett játékmenetet kínálnak. A technológiai fejlesztések ellenére azonban maradt nosztalgikus varázs a retró játékok egyszerűségében.

Az RG30 hordozható játékkonzol legnagyobb előnye a tökéletesen négyzet alakú, 1:1 képarányú képernyő, amely tökéletesen ideális Game Boy játékokhoz. Az ilyen képarányú kijelző manapság ritka, a legtöbb gyártó inkább a szélesvásznú, 16:9-es formátumra törekszik. Ez rendben van, ha modern játékokat szeretnél játszani útközben, de a régi klasszikusokhoz ez nem ideális.

A kínai Powkiddy egyértelműen egyetért az előbbi megállapítással, piacra is dobta az RGB30-at, amely 4 hüvelykes, 1:1 képarányú, 720×720 pixeles LCD megjelenítővel büszkélkedhet.

A Powkiddy RGB30 játékkonzolt a hordozhatóságra és a könnyű kezelhetőségre összpontosítva tervezték. Kompakt, ergonomikus kialakítása lehetővé teszi a kényelmes játékmenetet anélkül, hogy a játékélmény minőségét veszélyeztetné.

A nyílt forráskódú JelOS- rendszer tetszőlegesen frissíthető és kompatibilis a különféle játékplatformok klasszikus játékainak hatalmas könyvtárával, beleértve a NES-t, SNES-t, Sega Genesis-t és Atari-t. Ez a kiterjedt kompatibilitás biztosítja, hogy a játékosok sokféle játékhoz férhessenek hozzá, a 8 bites korszaktól a 64 bites korszakig. Sőt, a konzol különféle fájlformátumokat támogat, így a felhasználók könnyedén hozzáadhatják kedvenc játékaikat a készülékhez, és útközben is élvezhetik azokat.

A lenyűgöző, akár 8 órás üzemidő mellett a Powkiddy RGB30 lehetőséget kínál a felhasználóknak, hogy HDMI-kábellel csatlakoztassák konzoljukat egy nagyobb képernyőhöz. Ez a funkció lehetővé teszi, hogy nagy képernyőn élvezhessék a gémerek kedvenc retró játékaikat, felerősítve a nosztalgia érzését, még magával ragadóbb játékélményt kínálva.

A Powkiddy RGB30 játékkonzol kiváló választás azoknak a játékosoknak, akik szeretnének átélni kedvenc klasszikus játékaikat és újra átélni az old school játékok varázsát. Széleskörű kompatibilitásával, testreszabható funkcióival és hordozható kialakításával az RGB30 sokoldalú és élvezetes játékélményt kínál, amely minden bizonnyal tetszeni fog az alkalmi és elkötelezett játékosoknak egyaránt. Szóval minek várni? Vedd kezedbe a Powkiddy RGB30 retró játékkonzolt, és kezdd el újra felfedezni a klasszikusokat még ma!

A Powkiddy RGB30 retró játékkonzol 64 és 128 GB-os kivitelben is megvásárolható. Mindkét verziónál használjuk a TFRG30 kupont, így 84,99 (~29000 Ft), illetve 94,99 dollár (~32600 Ft) lesz a végső ár.

Vásárlás és további részletek az alábbi hivatkozásokon:

Powkiddy RGB30 retró játékkonzol 64 GB

Powkiddy RGB30 retró játékkonzol 128 GB

A termék kínai raktárból érkezik, a rendelést követően 12-14 napon belül, nincs további szállítási díj, VÁM, ÁFA és egyéb hercehurca, annyit fizetünk, amennyi fentebb írva van! A szállítási biztosítás (1,7 dollár) nem kötelező, de ajánlott!