A Xiaomi a minap hivatalosan is bejelentette a Redmi K20 Pro nemzetközi változatának érkezését.

Mi9T Pro

Mint arról korábban mi is beszámoltunk, a Redmi nemrég kiadta a kínai piacra szánt K20 és K20 Pro telefonját, ami (ismét) hatalmas siker. Nem sokkal később már lehullt a lepel a K20 nemzetközi kiadásáról, ami a Xiaomi égisze alatt hódít, de az erősebb verziót (eddig) hiába várta a nagyközönség, és a cég sem mondott semmit róla. Lassan már lemondtunk róla, de most jött a nagyszerű hír, hogy nemsokára elindul az értékesítése – persze ez sem a Redmi néven jön. A megjelenése augusztus 20-án lesz (gondoltak ránk, így mindenki figyelheti a bejelentést), és az előzetes várakozás szerint alakul a neve is, ahogy a címben is említettem. Valószínűleg semmi nem változik a telefon paramétereit illetően, így a kijelző egy 6,39 hüvelykes, Full HD+ felbontású AMOLED panel marad, az ujjlenyomat-olvasó is marad mögötte. Az előlapi kamera a készülék tetejéből csúszik ki, aminek felbontása 20 megapixel (f/2,2). A hátlapon sem lesz változás, a főegység a 48 megapixeles Sony IMX586 f/1,8-as optikával, mellé egy 13 megapixeles ultraszéles és egy 8 megapixeles telefotó rendszer kerül. A belsejében marad a Qualcomm Snapdragon 855 chipset  – szinte 100%, hogy nem rakják bele a 855 Plust, de az NFC mellé megkapunk minden füldi jót, így a 4000 mAh-ás akkut, és a 27 W-os gyorstöltést is.

Redmi K20 01

Az árak természetesen még nem publikusak, de sejthető, hogy itthon el fog szállni, így kövessetek minket, hogy a legjobb áron szerezhessétek be a készüléket – és ne legyen a később olyan gondotok, mint az európai Mi9 SE tulajoknak.


Ne feledkezzetek meg róla, hogy vásárlás előtt keressetek meg minket, hogy megnézzük hol kapható a kiszemelt Xiaomi termék a legolcsóbban, esetleg kuponnal egybekötve, mert olyan kupon nincs, amit mi nem találunk meg! Csatlakozzatok Facebook oldalunkhoz és keressetek minket privátban. Csatlakozhattok Facebook csoportunkhoz is, ott pedig nyugodtan kérdezhettek új bejegyzést írva is!

Vásárlási segédlet: