Menő és sportos Bluetooth fülessel jelentkezett az Alfawise

Sportolóknak vagy akár normál napi használatra is megfelel az Alfawise W1.

 Alfawise W1 1

A gyártó ezzel a fülessel elsősorban a sportos életmódot folytatókat célozza, de a merev nyakpánt miatt bőven megfelel az ing gallérja alá is. Az Alfawise W1 vezeték nélküli, pontosabban a telefonunkkal való összekötésné nem kell kábelekkel bajlódnunk. A beépített Bluetooth 4.1 verzióval rendelkező CSR8645 lapka tökéletes kompatibilitást tesz lehetővé minden Bluetooth eszközzel. A W1 IP65-ös víz és por elleni védelemmel rendelkezik, így az izzadság nem fogja károsítani, de úszni ne ebben menj!

Az Alfawise W1 a képességek terén nem nyújt kiemelkedőt, de tisztest helytállást azért várhatunk tőle. A frekvenciatartomány 20-tól 20 000 herzig terjed, 32 ohmos az impedancia, az érzékenység -42 db ± 3 db. A Bluetooth hatótávja 10 méter. A füles a beépített  230 mAh kapacitású akkumulátor 14-16 óra beszélgetési és 15-17 óra zenehallgatást tesz lehetővé, készenlétben 260 órán keresztül maradhat. Extraként említhetjük a zajszűrés mikrofont és a fülesbe épített mágnest, aminek két szerepe is van. Az egyik, hogy amikor a bedugós részt kivesszük a fülünkből, akkor azok elől fenékkel összeragadjanak, így megakadályozva, hogy a fülehallgató elvesztését. A másik szerepe, hogy amikor a bedugós részek a mágnes miatt összeragadnak, akkor automatikusan leállítja a lejátszást.

 Alfawise W1 2

Egy fejhallgató esetén nem csak a tudás, a külső is lényeges, ebből a szempontből az Alfawise W1 tökéletesen megállja a helyét. Jól néz ki, a vezérlés is menő az érintésérzékeny felület segítségével. A W1-et használhatjuk zanahallgatásra is és telefonálásra is, vagyis tényleg tökéletes társunk lesz, ráadásul nem is kérnek érte sokat. A bevezető ára 20 dollár, vagyis nagyjából 5700 forint.

Ha megtetszett itt megtalálod: Alfawise W1

Utoljára frissítve: 2019. január 03., csütörtök 14:07
(0 szavazat)

Új hozzászólás