Xiaomi bluetooth szelfibot egy sárga bankóért (kupon)

Örökítsd meg az élményt ezzel a kiegészítővel Xiaomi minőségben!

 xiaomi szelfi 4

Fiatal koromban az csodának számított, ha egy telefonhoz kamera volt, ha már bele is volt építve, nem tértünk magunkhoz. Aztán ezek a hátlapi kamerák egyre inkább alkalmasak lettek fotózásra is, viszont időközben felmerült egy új igény: hogy úgy készíthessünk képet az eszközzel, hogy mi is rajta legyünk.

Ez nyilván megoldható a hátlapi kamerával is, de ha nem látjuk, mi van a kijelzőn, akkor erősen nehézkes dolog. Ennek kényelmesebbé tételére a gyártók egy második képalkotó integrálása mellett döntöttek, amit a készülék előlapjára helyeztek el, ez lett az előlapi kamera, amellyel könnyedén készíthetünk magunkról fotókat.

 xiaomi szelfi 3

Ennek aztán az évek során akkora hagyománya lett, hogy önálló fogalom lett belőle: a szelfi (selfie). Ez tehát lényegében egy saját magunkról készített fotót jelent. Igen ám, de hiába került a kamera, amely bár kétségtelenül sokat dobott a kényelmen, az továbbra is probléma, hogy ahhoz, hogy az előlapi kamerát megfelelő látószögbe helyezzük, viszonylag távolra kell tartanunk magunktól a készüléket, tehát nyújtott karral tudjuk elvégezni a művelet, pláne ha szeretnék, hogy más valaki is a képre férjen.

xiaomi szelfi 6

Erre a problémakörre születtek meg a szelfibotok, amelyeket lényegében a karunk meghosszabbításaként használhatjuk, segítségükkel könnyedén eltarthatjuk magunktól a telefont olyan távolságba, hogy az megfelelő legyen, az elsütőgombnak köszönhetően pedig a fotólövés is kényelmes. A tudást tekintve erős a szórás, ezért vételárban is csak a csillagos ég a határ, de nem biztos, hogy egyből a legdrágábbra kell rámennünk, hiszen könnyen lehet, hogy egy olcsóbb megoldás is bőven kiszolgálja az igényeinket. Erre mutatunk most példát:

A Xiaomi eme megoldása összecsukva mindössze 19 cm hosszú, kinyitva ez a távolság 70 cm-re növekszik. Az alumíniumból és minőségi műanyagból kialakított vázszerkezet természetesen ellenáll a rozsdának, így ha szakadó esőben támadna kedvünk megörökíteni a pillanatot szerelmünk társaságában, nem kell aggódnunk, hogy másnap reggel nem fog kinyílni a teleszkóp. A bölcső masszívan tartja a telefont, az forgószerkezetnek köszönhetően pedig a dőlésszög is paraméterezhető. Bluetooth kapcsolaton keresztül IOS 5.0 Android operációs rendszert futtató telefonokkal használható.

xiaomi szelfi 2

Tulajdonságok:

 • Márka: Xiaomi
 • Modell: LYZPG01YM
 • Szín: fekete, fehér
 • Anyag: alumínium ötvözet
 • Nettó tömeg: 133 g
 • Bluetooth verzió: Bluetooth 3.0
 • Max. Kiterjesztett hossz: 70 cm
 • Hajtogatott hossz: 19 cm
 • Forgatási szög: 270 fok 
 • Méret: 5 × 4 × 19 cm
 • Akkumulátor: 65 mAh

További jellemzők:

 • Vezeték nélküli kapcsolat kábellel
 • Egy gombnyomásos kameraelsütés, kényelmes használat
 • Alumíniumötvözet hosszabbító bot, rozsdamentes anyag, tartós kivitel
 • 270 fokos forgás
 • Beépített 65 mAh újratölthető Li-ion akkumulátor

A csomag tartalma:

 • 1 darab Xiaomi LYZPG01YM hordozható Bluetooth Selfie Stick

xiaomi szelfi 5

A Xiaomi masszív szelfibotja időtálló kellék benyomását kelti, tulajdonságainál már csak egy dolog kellemesebb: az ára. Vélhetően a 20 dolláros összeg sem taszítana minket adósságba, de a 15XMSS kuponkód használatával a Banggood áruházban most 16,99 dollárért kaparintatjuk meg, ami valamivel több, mint 4800 forintot jelent. A normál szállítás ingyenes, az EU Priority Line szállítás pedig 6,24 dollár, de mivel nem haladjuk túl az vám- és áfamentesség határát, utóbbit most csak abban az esetben érdemes választani, ha gyorsabban szeretnénk megkapni a terméket a szokásonál.

xiaomi szelfi 1

A termék megvásárlásához kattints ide:

Xiaomi LYZPG01YM hordozható bluetooth szelfibot

(kuponkód: 15XMSS - Banggood)


Ne feledkezzetek meg róla, hogy vásárlás előtt keressetek meg minket, hogy megnézzük hol kapható a kiszemelt termék a legolcsóbban, esetleg kuponnal egybekötve, mert amit mi nem találunk meg, oyan kupon nincs is!  Csatlakozzatok Facebook oldalunkhoz és keressetek minket privátban. Csatlakozhattok Facebook csoportunkhoz is, ott pedig nyugodtan kérdezhettek új bejegyzést írva is!

Vásárlási segédlet:

Utoljára frissítve: 2019. máj. 08., szerda 14:49
(0 szavazat)

Új hozzászólás