A 10+ legjobb bluetooth-os hangeszköz okostelefonod mellé

A soron következő válogatásban a vezetéknélküli fej- és fülhallgatók, illetve hangszórók kínálatából mutatjuk a legjobbakat.

btcikkkep

Bevezető

 

Az elmúlt években nem csak a technika fejlődött rohamosan, ezek a változások életünket is számos tekintetben átformálták, ideértve a zenefogyasztással kapcsolatos szokásainkat is. Már nem használunk walkmant, discmant vagy MP3 lejátszós USB sticket, okostelefonunk a zenével kapcsolatos elvárásainkat is képes maradéktalanul kiszolgálni, egy dolgot kivéve, ez pedig a hangzás (saját hangszórón keresztül).

Ha szeretnénk a dallamokat privát szférán belül tartani, akkor egy fül- vagy fejhallgató lesz a mi barátunk, de ha zenehallgatás közben szükség van a fülünkre más tekintetben is, vagy éppen nem szeretjük, ha egy centiméteres távolságból érkeznek a hanghullámok, akkor egy hangszórót vagy hangfalat kell beszereznünk. Mindez mostanra elérhető vezetékmentesen is, amiért nagy köszönetet mondhatunk a bluetooth technológiának. Az, hogy nem kell kábeleket elvezetgetni, nagyon kényelmes tud lenni, akár fül-fejhallgatóról, akár hangszóróról-hangfalról beszélünk. Miért ne választanánk mindenhova olyat, ami birtokában van a vezetéknélküli technológia kényelmének és mobilitásának? Semmi okunk nincs másképp tenni, így mutatunk is egy olyan válogatást, ami a legjobb ár/érték aránnyal bíró bluetooth-os hangkeltőket tartalmazza, legyen az fül- vagy fejhallgató, illetve hangszóró!


 

Fülhallgatók

Kezdjük a legapróbb megoldásokkal, melyek méretük és tömegük révén bármikor-bárhova elkísérhetnek minket!

 

1. Xiaomi Redmi Airdots TWS bluetooth 5.0 - 5190 forint*

A Redmi Airdots a méltán népszerű Xiaomi belépőszintű BT-s megoldása, ami a Xiaominál nem gyenge minőséget, hanem nagyon kellemes ár/érték arányt jelent. A 26,65 × 16,4 × 21,6 mm-es, jól fülbe simuló, stílusos fekete egységek egyenként 40 mAh-s akkuval dolgoznak, de természetesen jár melléjük töltődoboz is további 300 mAh kapacitással.

xiaomi airdots

Ez a használat során a töltődobozt is igénybe véve 1,5-2 órás töltési fázisokkal 12 órás üzemidőt biztosít. A második egység csatlakozása automatikus, a BT 5.0 verziójának köszönhetően a kapcsolat nem csak stabil, hanem takarékos is. Adott a hangasszisztens és a multifunkciós gombok, valamint attól sem kell félnünk, ha mondjuk futás közben eleredne az eső, mivel az AirDots IPX4 vízálló.

A legjobb az egészben, hogy a 9300 forintos alapárat a BGXM912 kuponkóddal most 5190 forintra lehet csökkenteni, ennyiért pedig biztosan nem találni jobbat. Ezen a linken lecsaphatsz rá: Xiaomi Redmi Airdots TWS bluetooth 5.0

facebook button final
Ha a kupon már nem működik, írj nekünk a facebookon a gombra kattintva, és elküldjük a legfrissebbet! 


 

2. MEIZU EP51 bluetooth sports fülhallgató – 4615 forint*

Akik azt a megoldást kedvelik, amikor a két hangkeltő kábeles módon van összefűzve és külön van a vezérlőegység, azoknak a MEIZU e modellje nyújtja a tökéletes megoldást. A repülőgépgyártásban használt minőségű alumíniumot sem nélkülöző EP51 ennek megfelelően mindössze 15,3 gramm. A speciális, szövött struktúrájú borítás ellenálóvá teszi őt a vízzel és az izzadtsággal szemben.

meizu e

A vezérlőn lévő három gombbal minden funkciót kényelmesen elérünk. Bár a Bluetooth kapcsolat verziója 4.0, az üzemidőre így sem lesz panaszunk: a 2 órát igénybe vevő teljes feltöltéssel 6 órás üzemidő (zenehallgatás) és 45 órás rendelkezésre állás (aktív kapcsolattal) az, amivel számolhatunk. A két fülesre mágneses borítás került így, ha nincsenek használatban, praktikusan el tudjuk őket pakolni.

A MEIZU EP51 bluetooth sports fülhallgató alapára 6600 forint, ezt a BGEP51AA kuponkóddal viszont 4615 forintra csökkenthetjük. Az alábbi linken az akciós összegért beszerezheted: MEIZU EP51 bluetooth sports fülhallgató

 facebook button final
Ha a kupon már nem működik, írj nekünk a facebookon a gombra kattintva, és elküldjük a legfrissebbet!


 

3. Blitzwolf BW-FYE3 bluetooth 5.0 fülhallgató – 9430 forint*

A gyártó BW-FYE3 típusú megoldása a középkategóriában versenyez, volt alkalmunk tesztelni is, így saját tapasztalatból tudjuk, mire képes. Nagy pozitívuma, hogy rendkívül jól illeszkedik a fülbe, sportoláshoz is ideális. Ez nagyban köszönhető a 26 × 20 × 25 mm-es méretnek, illetve az egységenkénti 4,23 grammos tömegnek. A Bluetooth kapcsolat revíziója 5.0, a hangzás pedig HiFi sztereo minősítésű.

blitzwolf fye3

A mellékelt töltődoboz normál és microUSB csatlakozón keresztül egyaránt tölthető, kapacitása hatalmas: 2600 mAh. A fülhallgatókban lévő 40 mAh-s telepekkel az egyszeri zenehallgatási idő 2-2,5 óra, a beszélgetési idő 3 óra, a rendelkezésre állási idő 69 óra. Természetesen a töltődoboz használatával ezek a számok a sokszorosukra növelhetők. A BW-FYE3 vezérlése gyorsan és kényelmesen, egyszerű érintésekkel történik az eszköz felületén.

A Blitzwolf BW-FYE3 11.390 forintos alapára a BGBWNEW kuponkód beírásával 9430 forintra csökkenthető, ezért a pénzért egy remek vétel. Az alábbi linkre kattintva te is az elégedett tulajdonosok körébe kerülhetsz: Blitzwolf BW-FYE3 bluetooth 5.0 fülhallgató

Fejhallgatók

Bár akár fejhallgatóval a fejünkön is járhatjuk az utcákat, ezek az eszközök méretük révén elsősorban otthonra, vagy rövidebb távokra valók. A környezeti zajokat jól ki tudják zárni, méretük révén pedig nagyobb hangerőre és jobb hangminőségre képesek, mint apró rokonaik.

 facebook button final
Ha a kupon már nem működik, írj nekünk a facebookon a gombra kattintva, és elküldjük a legfrissebbet!


 

4. Blitzwolf BW-HP0 wireless bluetooth fejhallgató – 7190 forint

A márka BW-HP0 típusszámon azonosított megoldását korábban szintén teszteltük, és a próba során nagyon meg voltunk vele elégedve. Méretei 191 × 172 × 80 mm, tömege 240 gramm – ezek a kategóriában átlagosnak számítanak. Az alkalmazott bluetooth kapcsolat 4.1-es szabványú, körülbelül 10 méteres hatótávval számolhatunk. A vezérlőgombok a jobb oldali kagyló oldalán vannak, a fejpánt felül puha, bőrszerű anyag, oldalt az állítós résznél pedig fém.

blitzwolf hp0

Kábeles összeköttetésre is van mód, BT-n keresztül pedig egyszerre akár 2 eszközhöz is képes csatlakozni. A beépített 400 mAh-s akkumulátorral 18 óra zenelejátszás, 20 óra beszélgetés, illetve 200 óra rendelkezésre állás, amit a HP0 nyújt. Van zajszűrős mikrofon, így headsetként is megállja a helyét, a 40 mm-es tányérokkal pedig sem a basszusra, sem a hangerőre nem lesz panaszunk.

A Blitzwolf BW-HP0-t jelenleg kiemelt akcióban értékesítik, melynek köszönhetően vételára 7190 forint, és ehhez jelenleg kuponkódra sincs szükség. Az alábbi linken kosárba teheted: Blitzwolf BW-HP0 wireless bluetooth fejhallgató

 


 

5. Bakeey wireless bluetooth fejhallgató – 9190 forint

A Bakeey megoldása sok tekintetben rokonságot mutat a Blitzwolf HP0-val, de fel tud mutatni 1-2 extrát is. Piros-fekete színvilága okán kicsit „gamer” hatást kelt (elérhető fekete-arany, és fehér-pink párosításban is), tömege 300 gramm, méretben körülbelül hasonló forma, mint a HP0. BT kapcsán 4.1 szabvány használatos, kábeles csatlakozási lehetőség itt is rendelkezésre áll. A kagylók a Bakeey fejhallgatóján is behajthatók, így szállítás esetén kisebb helyet foglal.

bakeey head

A puha párnák anyaga légáteresztő, melynek köszönhetően kevésbé izzad bele a fülünk. A vezérlés az oldalra helyezett gombokkal történik. Van beépített HD mikrofon zajszűréssel, extraként az integrált FM rádió tunert és a microSD foglalatot emelhetjük ki, melyeknek köszönhetően akár okostelefon nélkül is hallgathatunk rajta zenét, rádióból vagy közvetlenül a memóriakártyáról. A beépített akkumulátorral 5 óra beszélgetési- és 8 óra lejátszási időt kapunk.

A Bakeey wireless bluetooth fejhallgató ára jelenleg 9190 forint, raktárkészletről beszerezhető. Az alábbi linken találod meg: Bakeey wireless bluetooth fejhallgató

 


 

6. Picun E2 bluetooth fejhallgató gyerekeknek – 10.190 forint

Apaként többször belefutottam már abba a szituációba, hogy a 2 éves lányom zenét szeretett volna hallgatni a fejhallgatóval, de mivel az felnőtt fejre van szabva, állandóan leesett a fejéről, ami se neki, se a fejhallgatónak nem tesz jót. Erre a szituációra nyújt tökéletes megoldást ez az E2 névre keresztelt megoldás. A fejhallgató kifejezetten gyerekeknek lett kifejlesztve.

picun kid head

A pánt állítható, a párnázása a kagylókkal egyetemben extra puha, és a gyártó ígérete szerint jól bírja az átlag feletti fizikai igénybevételt, ami a kicsik esetén valóban jól jön. Az oldalra helyezett egyszerű gombokkal könnyen használható, a bluetooth 4.1 kapcsolat mellett jack kábeles csatlakoztatási lehetőség is rendelkezésre áll. A beépített akkumulátor energiája 12 óra zenehallgatásra, 20 óra beszélgetésre és 360 óra készenlétre elegendő, így biztosan nem kell majd naponta tölteni. Ami azonban még ennél is fontosabb, hogy beépített, biztonsági limittel van ellátva, 85 dB fölé nem növelhető a hangerő, amivel megelőzhető a halláskárosodás.

A Picun gyerekeknek szánt bluetooth fejhallgató ára jelenleg 10.190 forint, az alábbi hivatkozásra kattintva lehet megvásárolni: Picun E2 bluetooth fejhallgató gyerekeknek 

 


 

Bluetooth hangszórók

A bluetooth fül- és fejhallgatóknak egyaránt megvan a helye a repertoárban, azonban rájuk privát zenehallgatás során van szükség. Amikor a hangot szeretnénk megosztani másokkal, vagy csak szeretjük, ha nem közvetlenül közelről érkeznek a fülünkre a hanghullámok, akkor egy jó bluetooth hangszóró lesz a mi barátunk.

 


 

7. Blitzwolf BW-WA2 wireless bluetooth hangszóró IP66 – 13.770 forint*

A BW-WA2 egy komoly tudással bíró megoldás, mely főleg kültéri használat esetén tudja megvillantani képességeit. Az ABS-ből, PVC-ből és kötött szövetből felépített test méretei 200 × 68 × 76 mm, tömege 530 gramm. A hangdoboz megkapta az IP66 tanúsítványt, így némi eső esetén sem fog zavarba jönni.

blitzwolf wa2

A TWS funkció révén akár két példány is összekapcsolható, de az egy hangszóró által kínált 2×10 watt valós teljesítmény sem mondható kevésnek. A bluetooth 4.1 kapcsolat mellett 3,5 mm-es jack és USB port is használható, mint csatlakozási felület, sőt, extra képességként NFC is rendelkezésre áll. A hatalmas, 4000 mAh-s akkumulátor 100% hangerő esetén 4,5 óra, 50%-nál 7 órányi zenehallgatást tesz lehetővé, de a kapacitást az USB porton keresztül akár töltésre is használhatjuk, tehát power bankként is bevethető. Kertbe, túrázáshoz, kiránduláshoz kötelező darab.

A Blitzwolf BW-WA2 bluetooth hangszóró listaára 16.790 forint, melyet a BG15WA2Q kuponkód beváltásával 13.770 forintra csökkenthetünk. Az IP66-os, NFC BT hangszórót az alábbi linken tudod megvásárolni: Blitzwolf BW-WA2 wireless bluetooth hangszóró IP66

 facebook button final
Ha a kupon már nem működik, írj nekünk a facebookon a gombra kattintva, és elküldjük a legfrissebbet!


 

8. Blitzwolf BW-AS2 wireless bluetooth hangszóró – 14.990 forint

A BW-AS2 a gyártó felső-középkategóriás darabja. A fém borítású, trapéz alakú forma méretei 230 × 125 × 60 mm, tömege 1,127 kg. Mivel vízállósági tanúsítvánnyal nem rendelkezik, elsősorban beltéri használatra javasoljuk, kültérre ott a BW-WA2. A doboz anyaga speciális, kemény PVC, a hangszórókat takaró rácsozat természetesen fém. Az elsődleges csatlakozási opció természetesen a vezetékmentes kékfog, de van memóriakártya nyílás (microSD) és AUX vonalbemenet (3,5 mm jack) is.

BlitzWolf AS2

Szerencsére az akkumulátoros üzemidő is jónak ígérkezik, hiszen egy 5200 mAh-s telep került a BW-AS2 gyomrába. Ezt normál töltéssel 5-6 óra alatt, adapteres gyorstöltéssel 2-3 óra alatt pumpálhatjuk tele. Maximális hangerőn durván 2,5 órát bír, 70 százalékon viszont 4-5 óra simán benne van, ez egy valós 40 wattos, hangszórós hangfaltól egyáltalán nem rossz. Extra a beépített mikrofon és felvevőgomb, amivel BT kihangosítóként is használható.

A BW-AS2 mellé most ajándékba kapjuk az ingyenes szállítást és egy ultrahangos szúnyogírtót, ára jelenleg 14.990 forint Ezen a linken megvásárolható: Blitzwolf BW-AS2 wireless bluetooth hangszóró 

 facebook button final
Ha a kupon már nem működik, írj nekünk a facebookon a gombra kattintva, és elküldjük a legfrissebbet!


 

9. Xiaomi MDZ-27-DA bluetooth hangszóró (soundbar) – 26.690 forint*

A Xiaomi e megoldása mind árban, mint tudásban egy következő lépcsőfok, bluetooth hangszóróként és TV soundbarként egyaránt megállja a helyét. A doboz tekintélyes méretű, 82,8 × 7,1 × 8,6 cm, színe fehér és szürke, így minden nappaliba beleilleszthető. A 8 hangszórót tartalmazó felépítmény akár falra is felrögzíthető, például közvetlenül egy konzolra helyezett TV alá. Természetesen ekkora teljesítmény akkumulátor használatával nem kivitelezhető, az eszközt konnektorból kell megtáplálni.

xiaomi soundbar

A bemeneti jel ötféle úton juthat a soundbarba. Az egyik a bluetooth 4.2 (hatótáv ~ 10 méter), ebben az esetben nincs szükség kábelezésre. Ha másik utóbbi megoldást szeretnénk, 3,5 mm-es jack, RCA vonalbemenet és SPDIF optikai bemenet is munkára fogható. Természetesen a Xiaomi MDZ-27-DA is kapott vezérlőgombokat, amik felülre/középre kerültek, nem túl nagyok, nem szúrnak szemet. Túl gyakran nem kell őket használni, hiszen a kínálat 5 darab bemenet-választó gomb, illetve hangerő fel- és le, utóbbiakat pedig a forráseszközön is tudjuk állítani.

A Xiaomi MDZ-27-DA listaára jelenleg 35.690 forint, amit a BGXM89 kuponkóddal jelentősen csökkenthetünk, mivel a kuponos ár mindössze 26.690 forint. Ezen a linken tudod megrendelni: Xiaomi MDZ-27-DA wireless bluetooth hangszóró (soundbar)

 facebook button final
Ha a kupon már nem működik, írj nekünk a facebookon a gombra kattintva, és elküldjük a legfrissebbet!


 

10. Bluetooth hangszórós téli kötött sapka – 2890 forint

Ha már mindhárom területre megvan a megfelelő eszközünk, majdnem minden szituációra készen állunk zenehallgatás szempontjából. Az ősz a nyakunkon, de a tél is hamar itt van, előbb-utóbb szükség lesz egy meleg sapkára.Ez a termék félig komoly, félig vicc, de segítségével két legyet üthetünk egy csapásra, ugyanis sapka és bluetooth hangszóró egybeépítve. A kék és rózsaszín színekben pompázó sapesz főként nőknek készült, 56-57 cm körüli fejátmérőhöz. A középre helyezett címke ezúttal nem egy márkajelzést, hanem egy vezérlőpanelt jelenít meg, amivel léptethetjük a számokat, szabályozhatjuk a hangerőt, de még egy mikrofont is sikerült beleintegrálni.

bluetooth cap

A beépített 200 mAh-s lítium-ion akku USB kábelen keresztül tölthető, a telep ~ 5 órás zenelejátszást és 30 órás rendelkezésre állást teszt lehetővé. A bluetooth kapcsolat 3.0 szabványú, a hatótáv kb. 10 méter, de ez egy ilyen viselet kapcsán kevésbé releváns. A rugalmas, kötött anyagú, pompommal is felvértezett sapka télen is kellően meleg, árban viszont nem kerül többe egy normál sityaknál, így már csak a poén kedvéért is érdemes beszerezni egyet.

A bluetooth hangszórós téli kötött sapka ára 2890 forint, a szállítása pedig ingyenes. Az alábbi linken már rendelheted is, mire kell, bőven ide is ér: Bluetooth hangszórós téli kötött sapka

 


 

Ezek is megérnek egy kattintást:

facebook button final
Ha a kupon már nem működik, írj nekünk a facebookon a gombra kattintva, és elküldjük a legfrissebbet!


Ne feledkezzetek meg róla, hogy vásárlás előtt keressetek meg minket, hogy megnézzük hol kapható a kiszemelt termék a legolcsóbban, esetleg kuponnal egybekötve. Csatlakozhattok Facebook csoportunkhoz is, ott pedig nyugodtan kérdezhettek, akár új bejegyzést írva!

Kínaidroid Facebook csoport

Vásárlási segédlet:

Utoljára frissítve: 2019. november 01., péntek 11:06
(0 szavazat)

Új hozzászólás