Nem hiszel a szemednek, ez tényleg egy új kagyló mobil!

Túl nagynak találod napjaink mobiljait? Akkor mutatunk egy kicsit de okosat!

VKworld T2 Plus 1

Egy időben iszonyat menők voltak a kinyitható telefonok, Emlékeim szerint a Motorolának volt egy két olyan telefonja, ami után a nyálamat csorgattam csak, de megvenni nem tudtam. Azóta sok víz lefolyt a Dunán, a piacon pedig lassan csak ping-pong ütő méretű telefonok lesznek. Sokan panaszkodnak emiatt nálunk is, így kerestünk egy okos, de kicsi telefon, ami a régi kagylókhoz hasonlóan kihajtható.

VKworld T2 Plus 2

Elsőként tehát kezdjük a mérettel. A VKworld T2 Plus nevű telefonja mindössze 4,2 colos képátlóval rendelkezik, ehhez képest pedig nagyon jó a felbontása. A kijelző IPS technológiára épül, a felbontás HD, vagyis 1280 x 720 képpont. Ezen a képátlón ez a felbontás tisztes pixelsűrűséget eredményez, így a kép minőségére nem lesz panaszunk. A készülék egy négymagos MTK6737 processzort és egy Mali-T720 videogyorsítót kapott. Vannak ma már ennél combosabb okostelefonok, de ezt a kijelzőt, ezt a képpontszámot ez a hardver is meg tudja mozgatni.

VKworld T2 Plus 3

Ezeknél a négymagos telefonoknál a csekélyke memória szokott problémát okozni, de a VKworld T2 Plus-ban tisztes 3 GB memóriát és 32 GB háttértárat pakoltak. Kamerát találunk az elő- és a hátlapon is, előbbi 2- utóbbi 8 megapixeles. Rádiókból a szokásos a kínálat. VAn benne 802.11b/g/n szabványokat támogató WiFi, Bluetooth 4.1 és persze GPS is, hogy ne tévedjünk el. A beépített akkumulátor 2000 mAh kapacitású, és Type-C porton keresztül tölthetjük. Jó hír, hogy kapunk LTE támogatást is, ráadásul támogatva van a hazai B20 800 MHz-es sáv.

VKworld T2 Plus 4

A telefonnak megkérik az árát, de az is igaz, hogy elég különleges mind a kialakítása, mind a bőrből készülő borítás, aki exkluzívat szeretne az fizesse is meg az árát. a 260 dolláros telefonról itt találtok további részleteket: VKworld T2 Plus kinyitható okostelefon

Utoljára frissítve: 2019. január 03., csütörtök 16:41
(0 szavazat)

Új hozzászólás