Eddig elképzelhetetlen akkumulátorral jön az ULEFONE POWER 5

Olyan akkumulátor kapacitást kapunk, amivel több mint egy hétig nem kell konnektor közelébe mennünk.

 geekbuying Ulefone Power 5 6 0 Inch 6GB 64GB Smartphone Black 508942

Már akkor leesett az állunk, amikor megjelentek az első 10-11 ezer mAh kapacitású akkumulátorral szerelt telefonok, de az ULEFONE még erre is képes egy lapáttal tenni. Új mobiljuk akkumulátorásnak akapacitása nem kevesebb, mint 13 ezer mAh, így nyugodtan mondhatjuk, ez a telefon az új csúcstartó. Már 10-11 ezer mAh-val is 7-8 napos üzemidő érhető el átlagos felhasználás mellett, így azt gondolom nem tévedünk nagyot, ha picit takarékosabb felhasználással a 10 napos üzemidő is elérhető lesz a Power 5-tel.

ulefone power 5

A telefon amúgy nem is lett túl gyenge, a gyártó a MediaTek P23-as lapkát pakolta bele, ami nyolcmagos procival rendelkezik. A telefonban található rendszer memória 6 GB, míg a beépített háttértár 64 GB-os. Az eddigi adatok alapján a kamerák is elég extrák, de maradjunk annyiban, hogy arra azért nem tennénk az életünket, hogy nem interpolált a megjelölt 21+5 megapixeles hátlapi és a 13+5megapixeles előlapi képpontszám.

 

A nagy akkumulátorhoz már elengedhetetlen a gyorstöltés, hiszen hagyományos módon eltartana 4-5 órát, mire telepumpálná elektronokkal a töltő a hatalmas akkumulátort. Az ULEFONE nem csak a szupergyors 5 V/ 5 A -es gyorstöltésra, hanem a 10 W-os vezeték nélküli töltőre is büszke lehet. További extra az oldallapi ujjlenyomat érzékelő és az arcfelismerés. A telefon a legújabb Android verzióval, a 8.1-es Oreoval érkezik.

 ulefone power 5 2

Az erős hardver és a bika akkumulátor ellenére a telefon nem lett drága, mi legalábbis minimum 50 dollárral magasabb árra számítottunk. Hamarosan a kereskedőkhöz kerül, és már most meg lehet elővételben rendelni 270 dollárért.

Ebben a két áruházban találtuk meg:

Utoljára frissítve: 2018. december 27., csütörtök 15:26
(1 szavazat)

Új hozzászólás