Titokzatos kódnév fedte fel a Redmi 8 kilétét?

Egyelőre túl sokat még nem tudunk, de gyanús, hogy a Redmi (Note) 8 sorozat legkisebb tagja lesz.

Redmi 8A b

 

A Redmi 7 és a Redmi Note 7 sikeres modellek, de a jelek szerint nagyon jók lettek az utódként kiadott nyolcas sorozat tagjai is. Sajnos a Global verzióra még várnunk kell, így egyelőre kézbe nem foghatjuk őket. Friss hír, hogy egy újabb Redmi mobil jelent meg az ECC tanúsítvánnyal rendelkező mobilok között, ám, ennek a hivatalos nevét nem, mindössze a kódszámát ismerjük, ami M1908C3XG. Gyanakvásra adhat okot, hogy a nem rég debütált Redmi 8 kódja M1908C3JE, a Redmi Note 8 Pro kódja pedig M1908C3IC. Látszik, hogy a három kód csak az utolsó három tagban tér el egymástól, így szinte biztosra vehető, hogy az új telefon is a család része lesz. Mivel, tudtunkkal a Note 8 Pro felett semmi nincs, az új jövevény egy gyengébb változat, sokak szerint a Redmi 8A lesz, de talán a Redmi 8 ennél is esélyesebb.

Redmi 8a

Egy kiszivárgott fotó miatt biztosra vehető, hogy lesz belőle 4/64 GB-os verzió, a központi egység pedig egy Snapdragon 439, ami passzolna egy Redmi 8 kategóriás darabba. Hátul dupla kamera dolgozik majd, de hogy ebből a főkamera 64 megás lesz-e vagy marad a régebbi bevált 48 megapixeles érzékelő még nem tudjuk, de mivel a Note 8-ban is maradt a 48 megapixeles Samsung egység, ennél komolyabb szenzor aligha esélyes egy olcsóbb változat kapcsán.


Ne feledkezzetek meg róla, hogy vásárlás előtt keressetek meg minket, hogy megnézzük hol kapható a kiszemelt termék a legolcsóbban, esetleg kuponnal egybekötve. Csatlakozzatok Facebook oldalunkhoz és keressetek minket privátban! Csatlakozhattok Facebook csoportunkhoz is, ott pedig nyugodtan kérdezhettek, akár új bejegyzést írva!

Vásárlási segédlet:

Utoljára frissítve: 2019. szeptember 03., kedd 10:07
(0 szavazat)

Új hozzászólás