Akciós az EACHLINK H6 Mini TV Box!

Rögtön mondjuk, hogy miért is érdekes ez.

h6 nyito

EACHLINK H6 Mini TV Box – 35,99 dollár

Részletes beszámoló még nem készült róla, ennek hiányában kénytelenek lesztek látatlanban elhinni nekünk, hogy a kütyü tényleg itt van nálunk, mert bizony ez a helyzet. Az EACHLINK H6 Mini TV Box legalább 3 hete teljesít szolgálatot nálam, úgyhogy nagyjából már képben vagyok a kütyü képességeit illetően. Elsőként is fontosnak tartom leszögezni, hogy a médialejátszó szolid igények mellett „asztali PC-ként” is használható, mert az Allwinner H6 rendszerchip kellően gyorsnak mondható ehhez. A SoC munkáját 3 GB RAM támogatja, a belső tárhely mérete 32 GB (ebből kb. 25 GB marad üresen), akár hiszitek, akár nem, ezek az erőforrások gördülékenyen kezelik az alkalmazás-váltásokat, elégségesek a Google Chrome böngészőnek, még akár az egyszerűbb játékoknak is megfelelőek. 

eachlink h6

A hardveres rész véleményem szerint jónak mondható – főleg ennyiért –, az USB 3.0-s port révén a fájlátvitel is fürgén zajlik, praktikus az előlapi kijelző, van rajta TF foglalat, Ethernet aljzat és HDMI is, tehát kényelmesen hozza a kötelezőt. Sajnos erősebb melegedés tapasztalható terhelés alatt, a stabilitással viszont nem voltak problémák, remélhetőleg ez így is marad a jövőben is.

A szoftveres szekció meglehetősen puritán, ez nem az a médialejátszó lesz, ami a dobozból kivéve azonnal teljes értékű élményt kínál. Első körben a navigációs sáv hiányát kell pótolnunk, aztán egy korrekt lejátszót is telepítenünk kell, szóval lesz vele némi munka ezen a téren, de mint látjátok, most aztán tényleg nem kérnek el érte egy vagyont!

Utoljára frissítve: 2019. január 03., csütörtök 13:33
(1 szavazat)

1 hozzászólás

Új hozzászólás