A kialakult helyzetre való tekintettel a magenta szolgáltató is besegít a maga módján, aminek mi csak örülhetünk.

Persze az öröm nem a kialakult helyzet miatt adódik, hanem amiatt, hogy minden, lakossági-, üzleti- és feltöltőkártyás ügyfél is ingyen kap 10 GB extra adatkeretet a szolgáltatótól.

“Sosem volt ekkora szükség a család, a barátok, munkatársak és közösségek együttműködésére, és hogy a digitális kapcsolattartás mindenki számára elérhető legyen! Ezért most minden lakossági-, üzleti- és feltöltőkártyás ügyfelünknek 10 GB extra mobilnetet biztosítunk” – írta közleményében a cég.

Nekünk semmi teendőnk nincs, hogy megkapjuk az extra mobilnetet, azt a Telekom március 16. éjfélig automatikusan aktiválja mindenkinél. Felhasználni belföldön, vagy az EU-ban lehetséges, egészen április 30-ig, a maradék adatmennyiség ezután elvész. Ha mindez nem bizonyulna elegendőnek, további 5 GB adatforgalom is kérhető a vállalattól, amelyet a Telekom alkalmazásban lehet igényelni. Itt az apróbetűs részben további lehetőség is akad, mégpedig: „Ha az extra 5 GB-ot elhasználtad, és az aktiválás óta letelt a 30 nap, április 30. előtt újraaktiválhatod”

Amennyiben Telekom TV előfizetéssel rendelkezel, úgy a Telekom Videotéka több mint 200 filmet/epizódot kínál díjmentesen, hogy ne kelljen otthonról kimozdulnod. Az otthoni mozizást pedig féláras akció keretében lehet igénybe venni.

A másik két szolgáltató – eddig – nem tett hasonló nyilatkozatot, bár nem elképzelhetetlen, hogy hamarosan ők is lépnek ezügyben.

A részleteket itt találod: Telekom


Ne feledkezzetek meg róla, hogy vásárlás előtt keressetek meg minket, hogy megnézzük, hol kapható a kiszemelt termék a legolcsóbban, esetleg kuponnal egybekötve. Kövessétek Facebook oldalunkat és keressetek minket privát üzenetben! Csatlakozzatok Facebook csoportunkhoz is, és kérdezzetek tőlünk bátran!facebook button final

Vásárlási segédlet: