Kapható a Haylou Solar okosóra!

Kapható a Haylou Solar okosóra!

Az órák kedvelőit sem hagyja új termékek nélkül a vállalat, a Geekbuyingon már megvehetjük a legújabb okosórát!

Áprilisban írtam egy összefoglalót – itt olvashatjátok  – az éppen bemutatott új Xiaomi termékekről. Volt ott szó mindenről, de a számomra legjobban várt termék mégis az új oksóra volt. Nos, azóta eltelt egy kis idő, kaptunk egy rakat új terméket, de az óra nemzetközi kiadása csak váratott magára… egészen mostanáig! Aki szeretne egy új Solar órát, annak most érdemes lecsapnia rá. Persze, azért csak nézzük meg, mit is tud ez a kis kerek szerkezet!

A külső a hagyományos (kerek) formavilágot kedvelőknek kedvez. Az óra átmérője 45 milliméter, míg a tömege 54 gramm. A tok cink ötvözetből készült, a színe szürke. Oldalt csupán egyetlen gomb található rajta, míg a hátoldalon a megszokott szenzor- és töltőcsatlakozó pihen, utóbbi természetesen mágnesesen rögzül. Az előlap nagy részét (mily’ meglepő 😊) a kijelző borítja, amely egy 1,28” átmérőjű színes TFT panel. Ennek felbontása 240 x 240 pixel, amely a gyártó szerint napsütésben is remekül látható. A vezérlés a számlappal történik, mivel érintőképernyőről van szó. A csomag tartalma egy szilikon szíj is, amely antiallergén, így nem okozhat senkinek bőrirritációt. A szíj 22 milliméter széles, természetesen cserélhető, míg a hossza 180 – 230 milliméter. A külsőségekről nem sok mindent lehet elmondani, de lássuk, mit tud a kicsike!

Az óra működéséért a RealtelRTL8762C chip felel, emellé kapunk 160 KB RAM-ot és 384 KB ROM-ot. Így tehát ebből (is) látszik, hogy nem valódi okosóráról van szó, a rendszer firmware valódi operációs rendszer helyett. Ennyiért ez jár, appokat nem telepíthetünk pluszban, de ennyi pénzért ne várjunk csodát.  Pontosan azokkal a funkciókkal rendelkezik, mint amilyeneket az ilyen szerkezeteknél megszokhattuk. Így adott a napi lépésszám mérése, a pulzusmérés, az alvásfigyelés, az értesítések kezelése, valamint a sporttevékenységek nyomon követése. Amiből 12 félét tud nyomon követni, ezek:

  • kocogás
  • séta
  • kerékpározás
  • spinning
  • túrázás
  • jóga
  • futópad
  • gimnasztika
  • torna
  • kosárlabdázás
  • evezés

Ha ez sem lenne elég, akkor a szerkezet képes légzőgyakorlatokkal fitten tartani minket, megkeresni a telefonunkat, és a zenét is vezérelhetjük róla. Emellett adott a stopper- és visszaszámláló, de az időjárást is megtekinthetjük, ha úgy tartja kedvünk.

A telefonunkkal Bluetooth 5.0-án kommunikál, amelyet képes akár 30 napig is megtenni egy feltöltéssel. Ez az érték a folyamatos pulzusmérés bekapcsolása esetén ugyan 15 napra redukálódik, de még így is szép teljesítmény tőle. Ezt a beépített 340 mAh-ás akkumulátorral tudja elérni, amelyet nagyjából 2 óra alatt tölthetünk újra. Az esetleg hirtelen eleredő esőtől sem kell óvnunk, a szerkezet IP 68-as besorolású, emiatt nem is értem, hogy az úszás miképpen maradhatott ki a támogatott sportmódok közül, de ez van. A használatához a telefonra a Haylou Fit alkalmazást kell feltenni, amelyet minden Android 4.4/iOS 8.0-át (vagy frissebb verziót) támogató eszközre megtehetünk.

Végezetül jöjjenek a beszerzéshez elengedhetetlen információk. A global verzió (elsőként) a Geekbuying oldalán vásárolható meg, villámakcióban 39,99 $ (~13 200 Ft) ellenében. Nem rossz ár, de mondok jobbat is. A 4RU3AQZY kuponnal most ennyit sem kell fizetned, a kuponnal  35,99 $-t (~11 800 Ft) kell csupán fizetni, a szállítás pedig – Registered Airmail – ingyenes! Csapj le rá, a vásárláshoz kattints az alábbi linkre:

Haylou Solar

Kuponkód: 4RU3AQZY

Ha a fenti kupon már nem érvényes, vedd fel velünk a kapcsolatot a Facebook gombra kattintva!


Ne feledkezzetek meg róla, hogy vásárlás előtt keressetek meg minket, hogy megnézzük, hol kapható a kiszemelt termék a legolcsóbban, esetleg kuponnal egybekötve. Kövessétek Facebook oldalunkat és keressetek minket privát üzenetben! Csatlakozzatok Facebook csoportunkhoz is, és kérdezzetek tőlünk bátran!

Vásárlási segédlet:

A szerzőről

geekbuying black friday

Árfolyamváltó

Csomagkövetés

Partnereink

Partnereink