Oldalunkon olvasóink nem találkoznak hagyományos reklámokkal, bannerekkel. Ahhoz, hogy oldalunk működni tudjon, bevételre, az anyagi feltételek megteremtésére van szükség. Az oldal bevételei a híreinkben, cikkeinkben található, különböző webáruházak termékoldalaira mutató hivatkozásokra történő kattintás, illetve a kattintást követő vásárlás után kapott jutalékokból származnak. Olvasóinknak ez semmilyen hátránnyal nem jár, a termék ára ettől nem változik, nem lesz se olcsóbb se drágább. A finanszírozás ezen fajtájának előnye, hogy oldalunk nem függ sem médiaügynökségektől, se gyártóktól. A nálunk tesztelt termékeket mi választjuk ki, szerezzük be különböző webáruházakból, így az azokról megírt véleményünket szabadon, minden kötöttségtől és befolyástól mentesen tesszük közzé, nem elhallgatva az esetleges hibákat, gyengeségeket.

Ha segíteni szeretnéd munkánkat, akkor nem kell mást tenned, mint hogy a linkeinkre kattintva vásárolsz, ha megtetszik bármely termék bármely velünk partner áruházban. Nem kérünk támogatást, segítséget semmilyen más módon, nem helyezünk el reklámokat, nem találkozol nálunk felugró ablakokkal és adataidat sem gyűjtjük sem haszonszerzés, sem más ok miatt.

Reméljük értékeled a legzavartalanabb időtöltés a legzavartalanabb időtöltésedre irányuló igyekezetünket, és oldalunk rendszeres olvasója leszel!