A stílusos és egyedi mini PC-re kuponnal most mégjobb árat tudunk!

Acute Angle 01

Meg kell hagyni, amikor megláttam ezt a PC-t, azonnal megtetszett, annyira ötletes a kialakítása. Természetesen nem egy erőgépről lesz most szó, de akinek csak az alap használatra kell egy gép, annak bátran ajánlom.

Acute Angle 02

A számítógép méretét tekintve  25,5 x 25,50 x 4 cm, amihez 660 grammos tömeg társul. A ház kialakítását tekintve eléggé egyedire – és ezáltal szerintem szépre is sikerült, feledtetve a kocka/ téglalap trendet – szabályos háromszög alakú lett, ahol szépen elrejtették a csatlakozók egy részét. A gép vázát alumíniumból faragták ki, amely nem marad teljesen rejtve a szemünk elől, mivel az egyik szögénél megmutatja magát, illetve az “előlapon” is ezzel az anyaggal találkozhatunk. A külső borítása fából készül, ami nem hat olyan ridegnek, mint a fémből készült társai, eléggé ízléses lett. Az előlapon is visszaköszön a szürkés fém, aminek egységét csak a bekapcsológomb, illetve 2 db USB 3-as port töri meg. Az oldalán a fa borításon csak a szellőző lyukak apró kivágásai zavarják, míg a hátoldalán kapott helyet a tápcsatlakozó, egy USB 3-as port, a LAN port (gigabites), a HDMI kimenet (2.0) és egy 3,5-es jack port, és egy kisebb szellőző nyílás. A repertoár se nem sok, se nem kevés, pont ideálisnak mondható, és pozitívumnak tartom a gigabites LAN és a 3 nagysebességű USB port meglétét.

Acute Angle 03

A borítás alatt az Intel Apollo Lake N3450 processzora bújik meg (ultra alacsony fogyasztású, négy magos, 1,1-2,2 GHz), a grafikát az Intel HD Graphics 500 GPU jeleníti meg nekünk, mindehhez társul 8 GB LPDDR3 RAM, 64GB eMMC és 128GB SSD. Amennyiben a 128 GB-os tároló kevésnek bizonyulna, ezt kicserélhetjük egy maximum 960 GB-os SSD-re is, vagy akár külső winchester is csatlakoztatható a 3 USB-nek köszönhetően. Ha már mini PC, akkor kapunk Wi-Fi csatlakozást is, ebből 5 GHz-es egység lett beépítve, illetve 4.0-ás Bluetooth is helyet kapott a kis szerkezetben. A 64 Gb-os egységre került az operációs rendszer, ez jelen esetben egy 64 bites Windows 10-et takar, így a monitor-egér-billentyűzet csatlakoztatása után már használatba is vehetjük a gépet. A teljes áramszükséglete 15 W, amit a mellékelt töltővel tudunk számára kielégíteni.

Acute Angle 04

A csomag tartalmát tekintve is kissé érdekesnek mondható a forma után, mivel a számítógép mellett kapunk egy táskát is hozzá, valamint egy HDMI kábelt és egy használati útmutatót (angol, francia, koreai, orosz, arab, thai, spanyol, portugál, japán és német nyelven – de szerintem nem lesz nehéz dolga senkinek a beüzemeléssel).

Acute Angle 05

A hardveres specifikációból is látszik, hogy nem egy erőgépet kapunk, játékokból is csak az alapabb, nem túl nagy erőforrás-igényűek fognak elfutni rajta, de nem is ez volt vele a cél. Mindennapi használatra, böngészésre, egy kis socialmediára, tartalomfogyasztásra megfelelő, de még irodai munkára is tökéletes lehet. A kinézete annyira jól sikerült, hogy első látásra megtetszett, ha ez a tulajdonomban lenne, nem dugdosnám, bátran kitenném akár a szoba középére is – hadd lássa mindenki, milyen egyedi számítógépem van.

Specifikáció:

Általános:

Gyártó: AcuteAngle 
Modell: AA – B4  
Típus: Mini PC  
Operációs rendszer: Windows 10 (64 bit) 
CPU: Intel Apollo lake Celeron N3450  
GPU: Intel HD Graphics 500  
RAM: 8GB (LPDDR3) 
ROM: 64GB eMMC + 128 GB SSD 

Egyéb jellemzők: 

Wifi: 5G
Bluetooth: Bluetooth 4.0 
Catlakozók: audió,DC 
Tanúsítványok: CE,FCC,PSE,RoHs 

Energiaellátás:

Típusa: Külső adapter  
Kimenet: 12V / 3A  
Áramfelvétel: 100-240V / 50-60Hz

Méret és tömeg:

Termék mérete: 25,5 x 25,5 x 4 cm
Termék tömege: 0,660 kg 
Csomag tömege: 1,465 kg 

Csomag tartalma:

Mini PC, HDMI kábel, Adapter, Felhasználói kézikönyv, Hordtáska

A mini PC most kedvező áron vásárolható meg a Gearbest webáruházban, 200 $ (58 200 Ft) ellenében házhoz is kapjuk a csomagunkat, amennyiben az alábbi linkre kattintunk:

Frissítés: ehhez a rendkívül mutatós kis mini PC-hez új koponra bukkanttunk, mellyel a vételár további 10 dollárral csökkenthető. A kód: GBCNAA-B4

AcuteAngle AA – B4 Mini PC
GBCNAA-B4 kuponkóddal 189,99 dollár: ~ 54.000 ft

Vásárlási segédlet: