A második legnagyobb szolgáltató is beállt a sorba, ők is adnak egy kis plusz netet, ami bárkinek jól jöhet .

telenor

A Telekom után – erről tegnap írtunk itt – a Telenor is kedveskedik az ügyfeleinek. A lépést itt is a koronavírus miatt kialakult helyzettel indokolja a telekommunikációs vállalat. A szolgáltatás március 16-tól (hétfő) vehető igénybe, lakossági kártyás- és számlás ügyfelek, valamint Üzleti számlás és flottás ügyfelek részére. Az extra adatmennyiség nem automatikusan jár, azt minden esetben meg kell igényelni, méghozzá ekképpen:

Lakossági számlás és kártyás ügyfelek a MyTelenor appon keresztül kérhetik az extra adatmennyiség bekapcsolását. Ez egy egyszeri, 100 GB-nyi internnetelérést nyújt, amelyet a megrendeléstől számított 30 napig használhatnak fel. Az üzleti számlás és flottás ügyfelek pedig a 1744-es számra küldött SMS-sel aktiválhatják a szolgáltatást, amelynek a „FREE100GB” kódot kell tartalmaznia. Fontos, hogy a megrendelést arról a telefonszámról kell elküldeni, amelyen igénybe kívánod venni az adatkeretet. Itt is 30 napig használható fel az adatkeret (a megrendeléstől számítva), utána a fel nem használt mennyiség elvész.

Érdemes tudni, hogy a szolgáltatásban foglalt adatmennyiséget csak Magyarország területén lehet igénybe venni, illetve az legkésőbb március 31-ig kérhető. Egy telefonszámról csak egy alkalommal lehet regisztrálni magunkat, illetve a sikeres aktiválásról SMS-ben értesít a szolgáltató.

A részleteket itt találod: Telenor


Ne feledkezzetek meg róla, hogy vásárlás előtt keressetek meg minket, hogy megnézzük, hol kapható a kiszemelt termék a legolcsóbban, esetleg kuponnal egybekötve. Kövessétek Facebook oldalunkat és keressetek minket privát üzenetben! Csatlakozzatok Facebook csoportunkhoz is, és kérdezzetek tőlünk bátran!facebook button final

Vásárlási segédlet: