Véletlenül akadtam rá erre a fura szerkezetre, gondoltam megmutatom nektek, hátha valaki ilyet szeretne.

MachweelD2 01

Amikor ráakadtam, hirtelen nem is tudtam hova tenni ezt a járművet. Meg kell hagyni, érdekes konstrukció, de haladás közben nem kell állni rajta, hiszen egy ülés is ráfért, így kellemes az utazás vele, és a biztonságot adó kormány sem hiányzik róla.

Nem vitték túlzásba a dolgot, adott egy kerék, amire egy platformot szereltek, erre lehet ülni. Két oldalán van lábtartó – fő a kényelem – valamint egy kormány. Kapott egy kis sárhányót is, nehogy összepiszkoljuk magunkat, és világítást, hogy sötétben is lássunk, és lássanak minket. A kaszni alá bekerült egy motor és egy akku, így elkészült az őrült jármű. Méreteit tekintve 650 mm hosszú, 430 mm széles, és a kormánynál 1050 mm magas a szerkezet, ami 25 kg-ot nyom a mérlegen. Szerencsére nem kell a borulástól tartani, egy önkiegyensúlyozó rendszer segít egyenesben tartani a szerkezetet.  Terhelése maximum 120 kilogramm lehet, a hatótávja pedig 30 kilométer, a maximális sebessége 20 kilométer/óra és maximum 25 fokos emelkedőt képes megmászni. Ez bőven elegendő arra, hogy kényelmes tempóban eljussunk munkába városon belül, vagy átugorjunk az ismerősökhöz / rokonokhoz. A 60 V, 7,8 ah-s akkut 3-6 óra alatt tudjuk feltölteni, így egy kis pihenő vagy munka után folytathatjuk utunkat.

MachweelD2 02

A haladásunk egy 17” -os keréken történik, amit egy 500 W-os kefe nélküli motor hajt meg, ez garantálja a csendes működést. A váz alumíniumból készült, ami erős és könnyű, emellé pedig IP54-es besorolást kapott a D2 (por- és fröccsenő víz ellen védett), így egy kis eső még nem árt neki, de szakadó esőben már nem mennék vele. Elöl és hátul is kapott lámpát, ezzel ugyan nem fogjuk kiégetni a szembejövő szemét, de észlelheti, hogy valaki suhan vele szemben. A markolatokon is elhelyeztek pár LED-et, ami inkább csak jelzés értékű, hogy milyen széles a jármű, az út megvilágítására nem alkalmas. A kormányon találunk egy kis kijelzőt, ez tájékoztat az akku állapotáról. Ha éppen nem használjuk, a parkolás nagyon egyszerű vele, csupán hátra kell billenteni, hogy a kis sárhányóra támaszkodjon, és mehetünk is a dolgunkra.

MachweelD2 04

Elsőre ugyan nem tűnik olcsónak, de mivel egy ilyen eszközt nem 1-2 évre veszünk, egy idő után simán visszajön az ára. Ha kiváltjuk vele a bérletet tavasztól őszig, nem kell sok idő, hogy megtérüljön a befektetés. A Machweel D2 fehér (fekete betéttel) és fekete (vörös betéttel) színekben kapható, az ára 899 $ (~270 000 Ft), viszont van hozzá kuponunk!

BgAuMotor kuponkóddal máris 791 dollárra (239.990 forint) faraghatjuk, ráadásul a szállítása (European Railway Direct Mail) ingyenes, amivel természetesen ÁFA- és VÁM mentesen kapjuk meg. A vásárláshoz kattints ide:

MACWHEEL D2


Ne feledkezzetek meg róla, hogy vásárlás előtt keressetek meg minket, hogy megnézzük, hol kapható a kiszemelt termék a legolcsóbban, esetleg kuponnal egybekötve. Kövessétek Facebook oldalunkat és keressetek minket privát üzenetben! Csatlakozzatok Facebook csoportunkhoz is, és kérdezzetek tőlünk bátran!

facebook button final

Vásárlási segédlet: