Egy hátizsák, amellyel biztosan kitűnsz a tömegből, hiszen egy LED panel pihen a hátadon.

Backpack

Kezdjük a technikai paraméterekkel. A mérete 44 x 35 x 13 cm, anyagát tekintve EVA nylon kompozit anyagból és poliészterből készült, amely vízálló. Az űrtartalma 20 liter, így bőven lehet bele pakolni, és egy 25 x 25 centiméteres LED kijelző teszi különlegessé. A panelen megjeleníthetünk képet, szöveget, mozgóképet (GIF), de akár magunk is szerkeszthetjük a tartalmat – amennyiben nem tetszenek a gyári sémák. Egy applikáció segítségével tudjuk a telefonról a hátizsákra küldeni a tartalmat, a két eszköz pedig Wi-Fi-n keresztül kommunikál. A működéshez szükséges egy áramforrás is, ezt egy powerbank segítségével könnyen meg is oldhatjuk, így egész nap villoghatunk – akár szó szerint is.

Ha szeretnél magadnak egy ilyen, tényleg nem mindennapi hátizsákot, akkor beszerezheted a Gearbest weboldalán. Jelenleg 79,99 dollár (~ 24 000 Ft) az ára, a Priority Line szállítás ingyenes. Ne feledd, hogy egy powerbank is jól jöhet hozzá, erre jó választás a Xiaomi Power Bank 2, amely 10 000 mAh-ás kapacitással bír. Ezt most villámakció keretében 20,99 dollárért (~6 400 Ft) kínálják, a szállítás pedig 4,68 dollár (~1 400 Ft). A vásárláshoz kattints az alábbi linkre:

Divatos, LED paneles hátizsák

Xiaomi Power Bank 2 – 10 000 mAh


Ne feledkezzetek meg róla, hogy vásárlás előtt keressetek meg minket, hogy megnézzük, hol kapható a kiszemelt termék a legolcsóbban, esetleg kuponnal egybekötve. Kövessétek Facebook oldalunkat és keressetek minket privát üzenetben! Csatlakozzatok Facebook csoportunkhoz is, és kérdezzetek tőlünk bátran!facebook button final

Vásárlási segédlet: