Korábban mi is írtunk a londoni fintech cégről – itt olvashatod azt az írást – és hamarosan a 18 év alattiaknak is lehet efféle prepaid kártyája.

Revolut 01

Magyarországon is egyre jobban terjed az orosz hátterű cég, amely már több mint 250 000 ügyféllel rendelkezik idehaza. Nem is csoda ez a népszerűség, a bankok nagy riválisa olyan szolgáltatásokat kínál nekünk ingyen/kedvező feltételekkel, amit a hagyományos bankok csak hatalmas árréssel adnak. Ezen szolgáltatásokból szemezgetve:

  • kártya-kontroll: mindenféle külön díj nélkül, egy gombnyomással letilthatod, vagy aktiválhatod a kártyádat
  • kártya limit: minden kártyához külön limitet állíthatsz be
  • extra biztonság: letilthatod akár a fizikai kártya interneten keresztüli fizetés lehetőségét, vagy a készpénzfelvételt, kikapcsolhatod a bankkártya mágnes csík funkcióját, vagy akár az érintés nélküli funkciót is
  • személyes pénzügyi menedzsment: követheted a kiadásaidat és kontrollálhatod a havi költéseidet
  • biztosítások: akár köthetsz készülékbiztosítást a telefonodra, de utasbiztosítást akár magadra vagy/és útitársa(id)ra
  • pénzküldés, a számla megosztása: pár másodperc alatt küldhetsz pénzt egy másik Revolutos ismerősödnek, vagy akár a közös éttermi számlát szét is dobhatjátok, többen is fizethetitek.

Viszont a most induló Revolut Youth nevű termékük kifejezetten a gyerekeket célozza meg – természetesen azért a szülő is kell majd hozzá, és ő kontrollálhatja majd a kártyát. Ha a gyermek kap egy ilyen prepaid kártyát, erre utalhatjuk neki a zsebpénzt, de akár azért is jutalmazhatjuk őket, mert elvégeztek bizonyos házimunkát. Természetesen saját kártyájuk és applikációjuk lehet, így ők (is) vásárolhatnak (online és offline üzletekben), vehetnek fel pénzt, de akár adakozhatnak is.

Revolut 02

Jelenleg már közel 2000 ember dolgozik a cégnél, az ügyfeleik száma pedig túl van a 8 millión, és dinamikusan terjeszkedik. Aki szeretne csatlakozni ehhez a pénzügyi szolgáltatáshoz – és ingyen szerezni egy Standard bankkártyát, annak csak IDE kell kattintani. A részletesebb bemutató a szolgáltatásról ezen a linken érhető el – sajnos most nincs akció, amivel extra pénzt kaphatnák, de a fizikai kártya is jól hangzik.


Ne feledkezzetek meg róla, hogy vásárlás előtt keressetek meg minket, hogy megnézzük hol kapható a kiszemelt termék a legolcsóbban, esetleg kuponnal egybekötve, mert amit mi nem találunk meg, olyan kupon nincs is!  Csatlakozzatok Facebook oldalunkhoz és keressetek minket privátban. Csatlakozhattok Facebook csoportunkhoz is, ott pedig nyugodtan kérdezhettek új bejegyzést írva is!

facebook button final

Vásárlási segédlet: