A lakásunk, bármennyit is takarítunk, tele van bacikkal – ezek kiűzésére is van egy tuti tippünk.

Legelőször is szeretném leszögezni, hogy nem a most kialakult helyzet – koronavírus – miatt kerül bemutatásra ez a sterilizáló lámpa. Hanem amiatt, hogy egyrészt remek vétel, másrészt pedig mindenki szeret szó szerint tiszta lakásban élni. A gyártó szorosan együttműködik a Xiaomival, emiatt használhatja a márkanevet. A szerkezet maga nem túl nagy, mindössze 14,1 x 6,2 x 5,2 centiméteres, a kinézete (nekem) egy elektromos rovarcsapdához hasonlatos. Ovális alakja van, alul két kis „kihajtható” lábbal, felül, a rácsok takarásában pedig az UV lámpa található. Egyetlen gombot találunk rajta, ezt 3 másodpercig kell lenyomva tartani, hogy bekapcsoljon a szerkezet. Ekkor a kék jelzőfény villogni kezd, majd a lámpa automatikusan bekapcsol 30 másodperc elteltével. Ekkor kezdi meg a működését, ami fél óráig tart, ezután lekapcsolja magát, szintén automatikusan.

A sterilizáláshoz UV-t és ózont használ a gép, ennek köszönhetően a kórokozók 99,9%-át képes elpusztítani, ami remek hatékonyságot eredményez. Ideális a lakás bármelyik szobájában, legyen az a konyha, a fürdőszoba/mosdó, de a háló/gyerekszoba is fertőtleníthető vele. A lámpának hála nem kell veszélyes – és mérgező – vegyszerekkel végiglocsolni a házat, biztonságos módon tudunk egészséges környezetet biztosítani mindenkinek. Nem mellesleg a környezetünket is védjük, hála a 700 mAh-ás beépített akkumulátornak, amelyet micro USB porton keresztül lehet feltölteni.

Műszaki adatok:

  • Márka: Xiaoda (Xiaomi ökoszisztéma tagja)
  • Név: Sterilizáló lámpa
  • Szín: fehér, fekete
  • Mérete: 14,1 x 6,2 x 5,2 centiméter
  • Névleges teljesítmény: 2,5 W
  • Akkumulátor kapacitása: 700 mAh Li-ion akkumulátor
  • Áramfelvétel: DC 5 V
  • Csomag mérete: 18 x 8 x 8 centiméter
  • Csomag tömege: 200 gramm

Csomag tartalma:

  • 1 x Sterilizáló lámpa
  • 1 x USB kábel

Ez a sterilizáló minden lakás szerves elemét képezheti, bárkinek jól jöhet. Nem utolsó szempont a design, de emiatt sem lehet okunk a panaszra – bár ezt részben a Xiaomi név is garantálja. Végül jöjjön a kardinális kérdés, ami sokakat foglalkoztat, mégpedig a piszkos… ez esetben a tiszta anyagiak. A Tomtop jóvoltából most sem kell mélyen a pénztárcánkba túrni, villámakció keretében mindössze 18,69 $-t (~ 5 800 Ft) kérnek érte, a szállítás pedig ingyenes.

A vásárláshoz kattints az alábbi linkre:

Xiaomi Xiaoda UVC sterilizáló lámpa


Ne feledkezzetek meg róla, hogy vásárlás előtt keressetek meg minket, hogy megnézzük, hol kapható a kiszemelt termék a legolcsóbban, esetleg kuponnal egybekötve. Kövessétek Facebook oldalunkat és keressetek minket privát üzenetben! Csatlakozzatok Facebook csoportunkhoz is, és kérdezzetek tőlünk bátran!facebook button final

Vásárlási segédlet: