A Tronsmart fülhallgatókhoz, fejhallgatókhoz és hangfalakhoz természetesen kuponkódokat is mellékelünk.

A Tronsmart neve itthon is ismerősen cseng, már bejáratott márkának számít, köszönhetően annak a receptnek, ami már számos cégnél bevált. Olyan minőségű és tudású termékeket gyártanak, amik a legtöbb felhasználó igényeit maximálisan kielégítik, ehhez viszont olyan árat kapcsolnak, amivel a legtöbb esetben alámennek a konkurenciának. A végeredmény egy elég erős ár/érték arány lesz.

A most következő listában több modell már ismerős lesz, így a részletes bemutatástól most eltekintünk, és arra fókuszálunk, amire mindenki kíváncsi: az árakra és a kedvezményekre.

Fülhallgatók

A mostani akciós lista legolcsóbb darabja a Tronsmart Spunky Beat, ami egy Bluetooth 5.0 kapcsolatot használó TWS fülhallgató Qualcomm chippel és egy csomó szabvány támogatásával, IPX5 védelemmel. Nem is nagyon értjük, hogy lehet ezt kihozni 22,99 dollárból, de a 3VH7HYI5 kuponkóddal ebből még további 2 dollárt lecsippenthetünk.

A vásárláshoz kattins ide:

Tronsmart Spunky Beat

Kuponkód: 3VH7HYI5

 

Ha egyből kettőt vennénk, hogy a párunknak is jusson a jóból, akkor a dual packot egy kicsit még kedvezményesebben kaparinthatjuk meg, 41,99 dollár helyett 39,99 dollárért, ha használjuk a GKBTS22 kuponkódot.

A vásárláshoz kattins ide:

Tronsmart Spunky Beat dual pack

Kuponkód: GKBTS22

A Tronsmart Onyx Free már egy picit komolyabb darab, természetesen a Bluetooth 5.0 kapcsolat és a Qualcomm vezérlő itt is adott annak minden előnyével, a teljesített tanúsítvány itt már IPX7. A szett egyik nagy érdekessége az egyébként impozáns specifikáció mellett, hogy a töltődoboz UV fényt alkalmazva sterilizálja a füleseket. Ára a BKG8TH02 kuponkóddal 29,99 dollár, a szállítás pedig ingyenes (cseh raktárból jön)!

A vásárláshoz kattins ide:

 Tronsmart Onyx Free

Kuponkód: BKG8TH02

A Tronsmart Apollo Bold egy elég durva darab, főleg méretileg. Maradjunk annyiban, ehhez olyan fül kell, amibe jól belepasszol, mert a méret és a tömeg sem szokványos, bár a fejünk azért nyilván nem fog leszakadni tőle. Azon mondjuk konkrétan már az agyunkat is eldobjuk, hogy egy fejhallgatóba 4 magos Qualcomm CPU kerül. Az IP45 tanúsítványt kínáló Apollo Bold hangzásilag is odateszi magát, mondjuk ilyen testtel van is hol képezni a hangokat. Az egy töltéssel elérhető használati idő 10 óra, töltődobozzal ugyanez 30 óra. A nagyágyú ára a NNNTRSAB kuponkóddal 99,99 dollár helyett 82,60 dollár, cseh raktárból történő ingyenes szállítással.

A vásárláshoz kattins ide:

Tronsmart Apollo Bold

Kuponkód: NNNTRSAB

Hangszórók

A Tronsmart Element T6 család már sokaknál bizonyított, a T6 Minivel nagyjából gombokért tehetünk szert egy olyan BT hangszóróra, ami 5.0-s kapcsolatot használ és ott van a tarsolyában a Siri és Google Assistant támogatás, valamint az IPX6 tanúsítvány teljesítése akár egész napos lejátszási idő mellett (50%-os hangerőn). Ára a 4GRT128V kóddal mindössze 18,50 dollár, német raktárból!

A vásárláshoz kattins ide:

Tronsmart Element T6 Mini

Kuponkód: 4GRT128V

A nagytestvér T6 Max 60 wattos valós teljesítménye és kialakítása nemhogy a helyiséget, az egész udvart képes betölteni basszussal, de a 20 órás lejátszási idő még ezzel az erővel párosítva is elérhető. Kedvezményes ára 99,99 dollárról 76,99 dollárral csökken a GKBTS21 kuponkóddal, ráadásul ingyen érkezik német raktárból!

A vásárláshoz kattins ide:

Tronsmart Element T6 Max

Kuponkód: GKBTS21

Ha valaki a T6 Mini és a T6 Max közötti megoldást keresi, annak a Tronsmart Force SoundPulse adja magát a maga 40 wattos RMS teljesítményével, a BT 5.0 kapcsolattal és az IPX7 vízállóságával. Tradicionális, téglatest alakú formát követ és a tudástárból az NFC támogatás sem hiányzik, az elérhető lejátszási idő pedig 15 óra. Ára 49,99 dollár helyett 44,99 dollár a T6MAX01 kuponkóddal, ráadásul most ingyenes szállítás és méretpontos hordtáska jár mellé ajándékba.

A vásárláshoz kattins ide:

Tronsmart Force SoundPulse

Kuponkód: T6MAX01

Fejhallgató

A végére maradt aduász, ami egy manapság oly divatos gaming headset, melyeknek piacáról természetesen a Tronsmart sem hiányozhat. A Glary Gaming Headsettel a gyártó ráadásul egy olyan árcédulával megbélyegzett versenyzőt dobott le a küzdőtérre, amitől sok gamernek rángatózni kezd a kisujja. Ma már az RGB világítás ebben a kategóriában nyilván elmaradhatatlan, ami ennél lényegesebb, az a virtuális 7.1-es hangzás és a zajszűréses mikrofon, valamint az 50 mm-es membránok, amik fülünkbe suttogják a szükséges részleteket. A fülünkre memóriahabos fülpárnák simulnak, a fejpánt természetesen állítható, a forráseszközhöz USB port segítségével csatlakozik, a kábelen pedig egy elég komoly vezérlőpanel is található. Mindez mennyiért? A 4JAE01XX kuponkóddal 22,99 dollárért! Azigen…

A vásárláshoz kattins ide:

Tronsmart Glary Gaming Headset

Kuponkód: A 4JAE01XX


facebook button final

Ne feledkezzetek meg róla, hogy vásárlás előtt keressetek meg minket, hogy megnézzük, hol kapható a kiszemelt termék a legolcsóbban, esetleg kuponnal egybekötve. Kövessétek Facebook oldalunkat és keressetek minket privát üzenetben! Csatlakozzatok Facebook csoportunkhoz is, és kérdezzetek tőlünk bátran!

Vásárlási segédlet: