Előrendelhető a BlitzWolf BW-GC4, ami a gyártó új, játékosoknak szánt széke. Nemcsak jól néz ki, de idomul a testünkhöz, hogy mindig kényelmesen ülhessünk.

Korábban már írtam a BW-GC1 székről – erről itt olvashatsz, ha kíváncsi lennél rá –  most itt a következő darab, a BW-GC4, amit hamarosan elkezdenek kiszállítani. Úgy látszik, nagy sikere volt az előzőnek, ami nem csoda, az ára baráti, és a visszajelzések is pozitívak voltak róla. A kedvező visszajelzéseknek hála már jön egy új verzió, ami szintén sikerre van ítélve.

A szék 120 centiméter magas, a szélessége 65, míg a „mélysége” 54 centiméter, a tömege pedig 14 kilogramm. Az ülésmagasság 42 és 52 centiméter között állítható, így a nekünk legmegfelelőbb pozíciót a megszokott – karos – módon állíthatjuk be. A szék legfőbb elemei természetesen műanyagból készültek, míg a párnázott részeket műbőr fedi. Ennek nagy előnye, hogy jól bírja a gyűrődést, azaz jó a kopásállósága, valamint vizet- és az izzadságot is bírja. A kosárba helyezésnél összesen hétféle színkombinációban rendelhetjük meg a széket, a szolid teljesen feketétől kezdve az extravagánsabb fekete alapon terepmintás betétig, így mindenki megtalálhatja a neki leginkább tetsző designt. A teherbírása miatt sem kell aggódnunk – már ha aggódik valaki – a gyártó szerint a szék maximum 160 kilogrammal terhelhető meg.

A háttámla itt ugyan nem állítható, azonban a kialakítása követi a gerincoszlop ívét, és mivel elég magasra nyúlik fel (72 cm), kényelmes tartást biztosít megfáradt vázszerkezetünknek. Emellett a derékrésznél/ágyéknál is biztos támasztást nyújt, hogy ne vegyünk fel játék/munka közben görnyedt pozíciót. A kartámasz is párnázott szerencsére, és ha zavarna, egyszerűen felhajthatjuk, hogy ne legyen útban.

Mindent egybevetve egy kényelmes darabnak tűnik ez a szék így első blikkre. És ami a legfontosabb, hogy az olcsó ár ellenére borítékolható a jó minőség és a tartósság is. De lássuk, mennyit kell fizetni egy ilyen székért! A Banggood weboldalán, mint írtam, előrendelhető a termék, 89,99 $ ellenében. Ezúttal is van persze meglepetés a tarsolyunkban, szóval ha szeretsz spórolni, használd a BGCZZDJ kupont, és vedd meg mindössze 66,99 $-ért (~20 880 Ft). Az ÁFA mentes szállítással sem kell bíbelődnöd, elvégre cseh raktárból hozzák a széket, ráadásul ingyen, és 2-5 munkanapon belül. Ha tetszik az ajánlat, ne habozz! A vásárláshoz kattints az alábbi linkre:

BlitzWolf BW-GC4 gamer szék

Kuponkód: BGCZZDJ

facebook button final

Ha a fenti kupon már nem érvényes, vedd fel velünk a kapcsolatot a Facebook gombra kattintva!


Ne feledkezzetek meg róla, hogy vásárlás előtt keressetek meg minket, hogy megnézzük, hol kapható a kiszemelt termék a legolcsóbban, esetleg kuponnal egybekötve. Kövessétek Facebook oldalunkat és keressetek minket privát üzenetben! Csatlakozzatok Facebook csoportunkhoz is, és kérdezzetek tőlünk bátran!

Vásárlási segédlet: