Itt egy újabb jelátvivő-transzmitter, ami a BlitzWolf gyártótól megszokottan csúnya nevet kapott (BW-BR6), ellenben jól néz ki és a tudása is korrekt.

Kezdeném azzal, hogy aki nem tudja, mire jó egy ilyen audio transzmitter, gyorsan fölvázolom. Ez képes a hangot továbbítani vezeték nélkül, például a TV-ről (amiben nincs Bluetooth) egy vezetéknélküli fejhallgatóra, soundbarra, hifire. Egy eszköznél – számomra – nemcsak az számít, hogy mit tud, hanem hogy milyen a kinézete. Ezért is szokták mondani – bár elsősorban nem a technikában – hogy a külső megfog, a belső megtart. De eme örök érvényű igazság itt is igaz lehet, hiszen nem mindegy mit is tud ez a kütyü. Vegyük is sorra, mit kapunk a pénzünkért!

A mérete 74,5 x 57 x 16 milliméter, egyszóval picike. A tetején kapott helyet az OLED kijelző, amin láthatjuk a töltöttségi szintet, a hangerőt, és azt, hogy egyáltalán a kapcsolat létrejött-e az eszközök között. A megjelenítő alatt pár gomb található, amely a működéshez kell, míg a hátulján a bekapcsológomb, a micro USB port (az áramfelvétel miatt) és egy 3,5 mm-es jack csatlakozó pihen. Ennyi, nem vitték túlzásba, bár nem is kell – kicsi, könnyű, és (szerintem) jól is néz ki.

A belső értékek azok, amik számítanak itt is. A kapcsolat az eszközök között Bluetooth 5-ös szabványon történik, az A2DP és az AVRCP protokollokat támogatja, míg hang esetén az SBC-t és az AAC-t (RX módban). Merthogy kétféle mód áll rendelkezésünkre, a TX és az RX. TX esetén a számítógépet/TV-t/hifit/stb. kábellel kötjük össze a transzmitterrel, amely immár vezeték nélküli módon továbbítja a hangot a Bluetooth képes fülhallgatóra vagy hangfalra. Ebben a módban képes egyszerre két eszközt is kezelni, így pl. a TV-t két fejhallgatón is lehet hallgatni. RX mód esetén a telefon/laptop/tablet/stb. kapcsolódik vezeték nélkül ehhez a jel átvivőhöz, amit kábellel kötünk össze a TV-vel vagy a hangfallal.

Az eszközben helyet kapott egy akkumulátor is, amely ugyan csak 500 mAh-ás, azonban ezzel 10 órán át képes működni. Ennek feltöltése 3 órát vesz igénybe.

Specifikáció
ModellBW-BR6
Méret74,5 x 57 x 16 milliméter
Bluetooth verzió5.0 – maximális hatótáv 10 méter
Támogatott protokollokA2DP

AVRCP

Energiaellátásmicro USB (DC 5 V)

Akkumulátor

AkkumulátorKapacitása: 500 mAh

Működési idő: 10 óra

Töltési idő: 3 óra

Eszközök csatlakoztathatósági módjaiBluetooth

3,5 mm-es jack csatlakozó

Jelátvitel módokRX

TX

Támogatott audio kodekekSBC, AAC (RX mód esetén)
Csomag tartalma

1 x BW-BR6 Bluetooth transzmitter

1 x 3,5 mm-es audio kábel

1 x micro USB töltőkábel

1 x 3,5 mm – RCA átalakító

Hasznos tud lenni, ha olyan eszközöket kell összekapcsolni, ahol az egyik még régebbi, és nem ismeri a Bluetooth-t, míg a másik már igen. Akár kisgyerekes szülőknek is nagyon praktikus, ha a pici már alszik, attól még tudnak TV-t nézni, és mindent hallhatnak a Bluetooth fülesen át – mindketten. Elsőre soknak tűnhet a 32,99 $-os ár, ami az is. Éppen ezért használd a vásárlás során a BGBWBR6 kupont, amellyel csak 23,99 $-t (~7 410 Ft) kell fizetni, míg a szállítás 1,98 $-ba (~610 Ft) kerül. A vásárláshoz kattints az alábbi linkre:

BlitzWolf BW-BR6 audio transzmitter

Kuponkód: BGBWBR6

facebook button final

Ha a fenti kupon már nem érvényes, vedd fel velünk a kapcsolatot a Facebook gombra kattintva!


Ne feledkezzetek meg róla, hogy vásárlás előtt keressetek meg minket, hogy megnézzük, hol kapható a kiszemelt termék a legolcsóbban, esetleg kuponnal egybekötve. Kövessétek Facebook oldalunkat és keressetek minket privát üzenetben! Csatlakozzatok Facebook csoportunkhoz is, és kérdezzetek tőlünk bátran!

Vásárlási segédlet: