Ha a retro játékok rajongója vagy, itt egy ajánlat, ami érdekelhet. Az Anbernic RG35XX Plus retro kézi játékkonzol jelenleg nagyon kedvező áron kapható.

A gyártó Anbernic szerint az RG35XX Plus több mint 30 különböző retro játékplatformot képes emulálni, beleértve a PSP-ig terjedő rendszereket és az olyan ikonikus konzolokat, mint az első PlayStation vagy különböző Nintendo kézikonzolok.

A konzolon 5000+ cím van előtelepítve, de megvásárolható egy 128 GB-os SD kártyával bővített verzió is, így összesen 10000+ klasszikus játék ál rendelkezésre. Természetesen további címek is letölthetők különböző formátumokban.

A mindössze 186 g súlyú és 11,7 x 8,1 x 2,2 cm méretű RG35XX Plusz rendkívül jól hordozható, és könnyen elfér egy zsebben vagy kis táskában.

A készülék 3,5 hüvelykes, 640 x 480 pixeles felbontású képernyője vizuálisan kielégítő élményt biztosít számtalan kompatibilis retro címhez.

Az egyik figyelemre méltó funkció az RG35XX Plus azon képessége, hogy HDMI-n keresztül csatlakoztatható a televízióhoz, így a játékélmény nagyobb képernyőre is kiterjeszthető. Emellett a készülék támogatja a WiFi többjátékos csatákat, ami fokozza a játék közösségi és versenyszerű aspektusait.

A PC-rajongók számára az Anbernic RG35XX Plus lehetőséget kínál a PC-s címek Moonlighton keresztüli streamelésére, tovább bővítve ezzel a játékrepertoárt.

Az Anbernic RG35XX Plus retro kézi játékkonzol megvásárlásához most a BG50328e kupon használatáva, csak 72,99 dollárra lesz szükségünk, ami 25 ezer forint.

Az Anbernic RG35XX Plus retro kézi játékkonzol + 128 GB-os SD kártyával bővített verzió megvásárlásához most a BG9a84eb kupon használatáva, csak 81,99 dollárra lesz szükségünk, ami 28 ezer forint.

Vásárlás az alábbi hivatkozásokon:

Anbernic RG35XX Plus retro kézi játékkonzol

Anbernic RG35XX Plus retro kézi játékkonzol + 128 GB-os SD kártyával bővített verzió

A termék kínai raktárból érkezik, a rendelést követően 12-14 napon belül, nincs további szállítási díj, VÁM, ÁFA és egyéb hercehurca, annyit fizetünk, amennyi fentebb írva van! A szállítási biztosítás (1,50 dollár) nem kötelező, de ajánlott!