Hamarosan indul a CES, úgyhogy vélhetően nem leszünk híján számos fontos idei bejelentésnek, de a jóöreg pletykák és szivárogtatások egész évben rendelkezésre állnak.

 iphonexi

Ilyen ez a mostani találgatás is, bár a pletyka ezúttal néhány kémfotóval is nyomatékosítást kapott, így akár igaz is lehet. Ugyanakkor nem szabad elfeledni, hogy Photoshopban is rengeteg dolgot létre tud hozni egy szakavatott személy, így az alább látható videó tartalmát, illetve az ahhoz kapcsolódó információkat azért még nem kell készpénznek venni.

A valamikor ősszel (egyes források szerint szeptemberben) érkező új modell külsejét vizslatva az első legfontosabb változás a kamerarendszer, amely immár három darab optikából áll össze. Ez a kialakítás vélhetően egy új csúcsmodell sajátja lesz. Ha ilyen marad a külső, akkor a mostanság divatos lekerekített élek maradnak terítéken, ívelt peremekkel. Bár a videón fekete készülékház látható, nem valószínű, hogy a kínálat mindössze egy színre fog korlátozódni. Visszatérve a kamerarendszerre: a pletykák szerint nem a széles látószög lesz a prioritás a továbbiakban, hanem a pontos távolságmérés és az arcfelismerés kerül majd előtérbe. Kíváncsiak várjuk a továbbiakat…